Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Det er enkelt å føre inn antall kilo og reps, veldig nyttig med videoer av øvelsene og at man kan justere til sitt eget nivå! Jeg opplever treneren (Andreas) som veldig tilgjengelig for sine kunder... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Solid og ujålete program. God stemning i gruppa, uten at man blir lasset ned av 200 varsler om dagen. Andreas svarer raskt og informativt, og programmet har en god blanding av struktur og variasjo... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Ćwiczenia fitness

Napisane przez firmę

Kondisjon og muskelmasse behøver ikke være motsetninger. I HjerteSterk trener vi alle mot samme mål, og mange opplever kanskje noen av de samme problemstillingene. Mitt mål er at vi sammen skal kunne bidra til at hver enkelt lykkes på veien mot sine mål.

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Hjertesterk passer for alle

Hjertesterk er en svært brukervennlig app med gode varierte treningsøkter både for løping og styrke. Jeg har vært medlem i 2 år og er kjempefornøyd med Hjertesterk. Fra å ikke "kunne" løpe 1 meter til å klare mila har vært en stor seier. Hadde aldri klart det uten løpeprogrammet til Hjertesterk. Det er lett å følge, er motiverende og en merker raskt progresjon. Hjertesterk passer for alle aldre, og jeg er veldig glad for jeg tok mot til meg og meldte meg inn.

28 listopada 2025

Full pott!

Godt og fleksibelt treningsprogram, mange fine oppskrifter som passer både små og store, og et fint miljø med mennesker som heier på hverandre!

27 września 2025

Veldig fint konsept

Veldig fint konsept. Du får både fellesskapsfølelse men også individuell svar og oppmuntring. Det funker jeg har aldri før følt noen mestring ved trening men allerede etter 2 måneder gjorde jeg det, trening er nesten blitt helt gøy!

27 września 2025
Oceniono na 5 z 5

Jeg er så glad for at jeg valgte å bli…

Jeg er så glad for at jeg valgte å bli med i hjertesterk-flokken. Det er et gøy, krevende og variert treningsprogram med mulighet for tilpasning av vekt/øvelser og nivå 🤩 Jeg har fulgt programmet hjemme over tid, samt på senter. Kommer til å være medlem lenge fremover fordi jeg stortrives med programmet i sin helhet. Andreas er aktiv i forumet og svarer kjapt på meldinger personlig også dersom en har spørsmål. Føler meg godt ivaretatt. Anbefales virkelig 👏🏻💯

Oceniono na 5 z 5

Jeg anbefaler Hjertesterk på det varmeste …

Jeg startet med Hjertesterk etter å ha fulgt Andreas på Instagram, og jeg syntes det virket som han hadde mye fornuftig å lære bort. Jeg ønsket også å bli bedre på å løpe, men samtidig ikke gi slipp på styrketrening. Det å starte med Hjertesterk har gjort at jeg nå kan si «ja takk, begge deler». Jeg har fortsatt mye å gå på når det kommer til løping, men på de tre månedene jeg nå har fulgt Hjertesterk har jeg blitt sterkere og fått mye bedre kondis. Så det er kjempegøy og motiverende. Må også si at Andres følger opp og svarer raskt dersom det er noen spørsmål underveis. Også er det veldig motiverende med gruppen med chat og spørsmål. Så Hjertesterk kan jeg sterkt anbefale.

Solid og ujålete program

Solid og ujålete program. God stemning i gruppa, uten at man blir lasset ned av 200 varsler om dagen. Andreas svarer raskt og informativt, og programmet har en god blanding av struktur og variasjon.

Gode økter, flere økter å velge mellom og tilpasningsmuligheter i hver økt. Overkommelig pris og god app.

Anbefales for alle som ønsker å kombinere styrke- og kondisjonstrening.

10/10

Før jeg meldte meg inn i HjerteSterk følte jeg hele tiden at alt jeg gjorde ikke var bra nok. Trening hang over meg som noe jeg MÅTTE gjøre, istedet for noe jeg ville. Etter å ha meldt meg inn er trening noe jeg VIL prioritere i en ellers hektisk hverdag. Jeg stoler på programmet og senker skuldrene. Progresjon er merkbart etter bare 2 uker deltakelse. Deilig å gjøre som man får beskjed om uten å tenke på antall sett, reps, kg og øvelser. I tillegg til dette er Andreas veldig tilgjengelig. Svarer på alle spørsmål innen kort tid, og er full av kunnskap. Felleskapet i gruppechatten er også 10/10.

Bort med dørstokkmila

Jeg opplever at HjerteSterk virkelig er verdt å bruke penger på, jeg personlig synes jeg har fått mye igjen for det. Jeg er spesielt fan av at det er ferdige styrke og løpeøkter å velge mellom og at det er så lett å tilpasse økta etter eget nivå. Dørstokkmila har blitt ikke eksisterende hos meg, og jeg som egentlig aldri har likt å løpe noe serlig, har faktisk fått skikkelig løpeglede etter at jeg meldte meg inn i HjerteSterk. Jeg liker også at det er masse digge oppskrifter i appen og kunnskapsmoduler som er enkle å forstå. Selv om det er et gruppekonsept, så har det ikke vært noe i veien for å ta direkte kontakt med Andreas i appen for å spørre om hjelp.

Hjertesterk for alle nivåer

Fine styrkeøkter, der man kan velge øvelser ut i fra ønske og gode forklaringer av utførelse.
Løpeøktene er delt opp i nivå og her får man hjelp til å velge rett nivå.

Appen er bra, der man logger øktene og kan legge inn kommenterer, som man kan se tilbake på.
Her kan man også stille spørsmål og dele erfaringer med andre som er med i hjertesterk eller direkte melding til Andreas.

Andreas er kjapp til å svare og komme med tips og råd.

Kjempe opplegg til en overkommelig pris.

Oceniono na 5 z 5

Akkurat det dyttet jeg trenger

Hjertesterk har hjulpet meg med å få ny fremgang i styrketreningen etter en lang periode på stedet hvil, og samtidig har jeg også fått på plass kondisjonstrening i faste former, noe jeg har stor nytte av. Grundig, men lettfattelig opplegg med stor kunnskapsbase og veldig hyggelig medlemsforum. Programmet gir meg akkurat det dyttet jeg trenger. Ekstra kudos til Andreas for å være ekstremt tilgjengelig for medlemmene.

Oceniono na 5 z 5

Denne appen har gitt meg ekstremt mye!!!

Denne appen har gitt meg ekstremt mye glede! Jeg har aldri vært i så god form, lært så mye på kort tid når det gjelder trening, kosthold og helse generelt eller følt så mye glede rundt det.
Andreas Stokkeland er en av de mest troverdige coachene jeg har kommet over. Han kan svare deg på det meste og gir veldig gode råd! At ikke han blir bedt på debatten, eller får sitt eget program på tv for at mennesker skal lære hvordan man bærekraftig og riktig kan bedre sin helse er meg ett mysterium. Håper den dagen kommer!
Er du i tvil, ikke vær det, meld deg inn, forplikt deg til det/deg selv, og få det bedre med deg selv!

Gøy og gjennomtenkt program

Veldig gjennomtenkt program, men store muligheter for variasjon etter lyst og behov. Andreas svarer raskt og proft, og deler også fagstoff som er godt forklart og nyttig. Det er ekstra gøy å kunne snakke med andre medlemmer, dele erfaringer og heie på hverandre. Rett og slett et veldig bra opplegg!

Mye kunnskap av coach

Mye kunnskap av coach! Gode program!

Eneste ulempen er at appen kan til tider være litt treg under aktiv økt, men mulig dette er ett problem fra min side.

10 av 5 stjerner😊

Kjempefornøyd

Jeg opplever framgang i både styrke, kondisjon og utholdenhet, men også (og ikke minst) i treningsglede og kontinuitet. Programmeringen i Hjertesterk er midt i blinken for meg, og det er gøy å følge med på hva de andre medlemmene oppnår og hvor ulike vi alle er i nivå, treningserfaring, målsetning og liv. Andreas er en stødig fagperson det føles enkelt og trygt å forholde seg til, og han har gode holdninger som skinner gjennom i programmet han har laget, som viktigheten av fellesskapsfølelse og kunnskap (å forstå hvorfor man skal gjøre noe, og ikke bare hva man skal gjøre). Det gjør at det er veldig oppløftende å være medlem, og jeg gleder meg til fortsettelsen.

Oceniono na 4 z 5

Enkelt

Enkelt, forståelig opplegg og bra oppfølging på de som trenger det 👌🏻

Veldig fornøyd!

Flott treningsopplegg med mange muligheter for å tilpasse etter eget behov. Litt endring hver uke, men med en rød tråd over tid.
Også veldig fornøyd med muligheten til å velge mellom to ulike nivåer på løpeprogrammet.
Andreas er kjempeflink til å komme med løpende info, svare på spørsmål og heie underveis!
Opplegget har også andre positive ting jeg benytter meg mindre av, men som er fine tilskudd: webinarer, mange oppskrifter og ulike utfordringer hver uke.

Oceniono na 5 z 5

Endelig treningsglede og et godt forhold til mat!

Veldig fornøyd! Her får man være del av et fellesskap som deler erfaringer og som motiverer. I tillegg kan man få oppfølging av Andreas, som oser av kompetanse innen trening og ernæring. Det er et pluss at han også er hyggelig og gir raskt svar på det man måtte lure på.
Endelig et opplegg som gir treningsglede og et bedre forhold til mat. Dette er et viktig bidrag inn i jungelen av rigide treningsregimer og strenge dietter.

8 września 2023

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej