Virklig dårlig leveringstid. Trods pengene blev trukket med det samme, blev varen først leveret 17 dage senere.
Jeg købte et værdibevis på Sweatdeal på en nødradio, og af ordrebekræftelsen fremgik det, at ordren ville blive leveret senest 2 uger efter. Jeg hørte først fra hjemmeudstyr.dk over en uge senere efte... Zobacz więcej
Jeg bestilte den 06.10.25 en nødradio hos hjemmeudstyr. 24 dage senere har jeg ikke modtaget radioen, men pengene trak firmaet aldeles omgående. Har modtaget en top besked om at varen er afsendt og d... Zobacz więcej
Jeg købte et apparat med EMS, ultra og Sonic funktion til områder på kroppen, der trængte til opstramning, massage og udglatning gennem Hjemmeudstyr.dk. Det fungerede efter hensigten, hvilket var vil... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Vi har et stort udvalg til, alt til hjemmet.
Haderslevvej 78, 6200, Aabenraa, Dania
- 71997588
- info@hjemmeudstyr.dk
- hjemmeudstyr.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
fik forkerte varer - sent svar fra firmaet
Jeg købte 3 skind på hjemmesiden, men to af dem var forkerte. Jeg skrev til firmaet bag, men fik aldrig svar.
Efter jeg klagede på trustpilot, kontaktede de mig og sendte en returlabel, så problemet blev løst.

Odpowiedź od Hjemmeudstyr
Må absolut anbefales 👍
Super hurtig levering, førstkommende hverdag efter bestilling. Varen er pakket godt og omhyggeligt ind så den er godt beskyttet under transport. Der er oprigtig og udførlig beskrivelse af varen på hj.siden, og varen lever helt op til beskrivelsen.
Lidt lang leveringstid
Lidt lang leveringstid, men ellers er jeg super tilfreds, handler helt sikkeret hos jer igen :-)
Varen levede op til min forventning
En kanon hjemmeside med masser af …
En kanon hjemmeside med masser af udvalg ,og med gode priser ,samt ,med hurtig levering fra køb er registreret 😃
det er bare noget der virker og super …
det er bare noget der virker og super service :)
Super service og hurtigt levering
Super service og hurtigt levering! Kan klart anbefales!
Virkelig et godt sted og handle
Virkelig et godt sted og handle.
Fik min vare uden problemer.
Jeg kan personligt kun sige jeg er og …
Jeg kan personligt kun sige jeg er og har været tilfreds med den service jeg har fået. Pakkerne kom til tiden og kvaliteten var helt efter ønske. 👍
Fantastisk udvalg til lave priser..
Super kvalitet
Super kvalitet
Købte 2 lammeskind, hurtig respons og levering. Havde et spørgsmål og der var svar med det samme.
Tak for god og proffesionel service, kan anbefales
Enkel, nem og troværdig
Hjemmesiden er nem og overskuelig og de har mange ting samlet på et sted
Jeg Var lidt skeptisk i starten da der ikke er så mange bedømmelser og det er svært at finde nogen som kender hjemmesiden men jeg tog chancen de havde et rigtig billigt lammeskind
Vi bestilte mandag og det var fremme tirsdag og kvaliteten var super god rigtig lækkert
Jeg har allerede kig på en græsslåmaskine
Så det bliver ikke den sidste gang i har set mig
Awesome!
efter min mening synes jeg den er god, og de har billige vare
Sikke et udvalg og priserne er jo helt …
Sikke et udvalg og priserne er jo helt konkurrencen dygtige....Tak for en go' handel👍
Super nemt og bestille
Super nemt og bestille . God kvalitet of service i top
sender spam ud
sender spam mails ud.. har aldrig besøgt hjemmeside eller meldt mig til en liste hos dem.. ren fusk og spam firma...

Odpowiedź od Hjemmeudstyr
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.