Virklig dårlig leveringstid. Trods pengene blev trukket med det samme, blev varen først leveret 17 dage senere.
Jeg købte et værdibevis på Sweatdeal på en nødradio, og af ordrebekræftelsen fremgik det, at ordren ville blive leveret senest 2 uger efter. Jeg hørte først fra hjemmeudstyr.dk over en uge senere efte... Zobacz więcej
Jeg bestilte den 06.10.25 en nødradio hos hjemmeudstyr. 24 dage senere har jeg ikke modtaget radioen, men pengene trak firmaet aldeles omgående. Har modtaget en top besked om at varen er afsendt og d... Zobacz więcej
Jeg købte et apparat med EMS, ultra og Sonic funktion til områder på kroppen, der trængte til opstramning, massage og udglatning gennem Hjemmeudstyr.dk. Det fungerede efter hensigten, hvilket var vil... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Vi har et stort udvalg til, alt til hjemmet.
Haderslevvej 78, 6200, Aabenraa, Dania
- 71997588
- info@hjemmeudstyr.dk
- hjemmeudstyr.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Varen kom hurtigt
Varen kom hurtigt, men varen er en billig Kina varer. Jeg har en fuldstændig magen til fra Kina, og troede egentlig at det ville være ordenlige varer, når jeg købte fra dk. Da jeg manglede det akut, og ikke kunne vente på længere levering, købte jeg i dk, men kunne ligeså godt have bestilt fra Kina igen til 1/3 af prisen. Dog har jeg nu 2 års reklamationsret, da det nok er elektronik, der ikke virker så længe.
Svar på modsvar
Tror de fleste er klar over, at meget bliver produceret i Kina, men der er også STOR forskel på ordenligt producerede varer, og billige kopier af det ordenligt producerede. Så jeres nedgørende svar preller af… Og det sæt jeg selv havde fra Kina til under 50kr, er en tro kopi af det modtagede, helt ned til mindste detalje.
Kineserne er eksperter i kopier, specielt af andre kinesiske varer… vi ser hvor længe den holder med to års reklamationsret, selvom jeg kan se på trust, at jeg nok ikke får noget ud af at returnere.

REN fup firma har købt to Earphone 5.0
REN fup firma har købt to Earphone 5.0, begge defekte og ubrugelige ved ankomst.

Hurtig levering!
Bestilt lørdag aften havde det inden…
Bestilt lørdag aften havde det inden tirsdag middag
Super hurtig levering
Fantastisk lynhurtig service
Hurtig og god betjening
Jeg har ikke testet varen endnu, men jeg fik hurtig og god betjening, og varen var hos mig 2 dage efter. :)
behandlings tid og leverings tid
behandlings tid og leverings tid , var hurtig. Varen jeg bestilte har dog ikke haft den effekt der blev lovet - jeg tænker at ved de små priser webshoppen bruger, er det måske ikke topkvalitet det hele
Teknisk fejl
Stod det var på lager, men butikken skrev midt om natten at der var opstået en teknisk fejl og at ordren var annuleret . Fik dog heldigvis pengene frigivet hurtigt
Vil klart give dem alle mine stjerner
Vil klart give dem alle mine stjerner
for en god oplevelse med en høflig og imødekommende mand stod pænt og ventede ved vejen på jeg kom jeg fik et lammeskind som levede op til mine forventninger, og god behandling!
kan kun anbefalde herfra!
Ekstrem dårlig kundebehandling og…
Ekstrem dårlig kundebehandling og dårlig produktkvalitet. De frasiger ansvaret og vil ikke engang acceptere reklamation. Lad være med at købe noget fra Hjemmeudstyr.
I er da heldige alle I der
I er da heldige alle I der, ligesom jeg, har bestilt stofmundbind I november "allerede" har fået dem. Min pakke kom i dag den 13. Januar!!!!!!!
Go` service
Go` service, trods fejllevering. Jeg bestilte, (som så mange andre) mundbind fra Hjemmeudstyr.dk den 31.okt. Fik en mail fra deal.dk den 05.nov. at pga. stor efterspørgsel på mundbind ville de først komme i ugen efter. Får en besked den 13.nov. at de nu kan afhentes.
Jeg bliver desværre syg, så jeg får dem først hentet den 20.nov. Og opdager at der kun er 3 mundbind i (jeg har bestilt 5), så skriver til kundeservice at jeg mangler 2 stk.
Nana fra Hjemmeudstyr.dk svarer mig og vi skriver lidt frem og tilbage og der vil blive sendt en ny ordre, den 25.nov. kom de😊. Oveni måtte jeg beholde de 3 som der var fejlleveret i første omgang.
TAK for go` service...!!!
Manglende levering
Trods utallige rykkere har jeg endnu ikke modtaget de 10 mundbind der blev købt og betalt d. 24/10!
I undskylder jer med, at det er DAO der har forlist pakken... men det er bare ikke godt nok... I sådanne tilfælde sender andre firmaer en ny ordre afsted så forbrugeren ikke skal undvære den købte OG BETALTE vare, og klarer indbyrdes med DAO efterfølgende.
Jeg køber ALDRIG noget hos jer igen, og kan bestemt ikke anbefale andre at gøre det.
Mundbind
Mundbind
Bestilte 5 genanvendelse mundbind
Som så mange andre 31/10 lev senest 13 /11 der kom ikke noget. Rykkede deal og hjemme udstyr jeg rykkede også Hjemme udstyr. De kom med en lang forklaring fra de varme lande om corona men det har jo været her siden marts. Lørdag 21 nov fik jeg min pakke dejligt. Men der var kun 1 mundbind i. Klagede straks til hjemme udstyr. Fik svar samme dag. Og. Det var en lørdag hurra en kundeserve. Men glæde var kort. Beskylde mig nærmest for at lyve. Pakken vejede 125 g det er hvad 5 mundbind vejer.
Så der kunne ikke mangle nogen.
Je tro alle pakker vejer 125 g hvad intern der 1 el 5 stk i. En pakke med 1.stk skulle så veje 25 g og det skriver man ikke hvis mindsteprisen er den samme for 5 stk.
Nu skriver jeg til deil om at få penge tilbage for 4 stk.

Odpowiedź od Hjemmeudstyr
Manglende information/ afhentning og returnering
Jeg bestilte mundbind gennem deal og fik dem leveret til tiden, Super tak for det.
Så opstod problemet, da en anden i familien også havde købt mundbind. Så mange mundbind havde vi ikke brug for.
Jeg skrev en mail på kundeservice (hjemmeudstyr.dk), jeg ønskede at returnere ordren, fik ikke noget svar og bestilte pakkeseddel ved Dao og sendte pakken til afhentningssted. Nu ligger pakken uafhentet på 5 dag, HVORFOR??? Jeg har endnu engang skrevet til jer på kundeservice uden svar. Jeg frygter at jeg ender med at modtage pakken retur og det ønsker jeg bestemt ikke.
Jeg skriver her på Trustpilot, da det ser ud til at I reagerer her. Øv for en dårlig behandling.
Venter en reaktion fra jer.

SNYDER OG SVINDLER
Jeg har som alle de andre bestilt mundbind til levering D. 5.November. I DAG D. 18 NOVEMBER ER DER STADIG IKKE SKET NOGET.De lover og lover men de sker ingenting. Men jeg kan love jer for at i er det mest SVINSKE firma jeg har handlet ved fy for den lede.

Odpowiedź od Hjemmeudstyr
Overholder ikke deadline på forsendelse
Har lige som mange andre købt mundbind til levering senest d. 5/11 som er kommet i dag d. 16/11.
Det er useriøst at sælge flere deal end man kan håndtere, så må der laves et nyt tilbud når grænsen for hvad i kan nå at sende på det eksisterende tilbud er nået.
Jeg handler ikke her igen.
Update ankommet 17/11 - 12 dage forsinket det er ikke okay.

Manglende levering
Jeg købte 31.10.20 genanvendelige mundbind via deal.dk, hvor der i betingelserne stod, at disse senest ville blive leveret 05.11.20. I sidste uge fik jeg mail fra deal.dk, hvor de skrev at grundet stor efterspørgsel på disse mundbind, ville være forsinkelse, men at jeg ville modtage varen i løbet af denne uge - dette er ikke sket lørdag.
Jeg kan langt fra anbefale at handle ved dette firma.
Uanset ændrede retningslinjer med at man skal bære mundbind flere steder, så skal man ikke sælge flere deals/varer end man kan levere. Så burde de melde udsolgt/begrænset antal.
Under al kritik - især når de trækker pengene ved ordreafgivelse og ikke først når varen er sendt!
Opdatering: modtog pakken 17.11.20 (12 dage forsinket)

Odpowiedź od Hjemmeudstyr
Jeg har også bestilt mundbind der ikke…
Jeg har også bestilt mundbind der ikke bliver leveret. Købte d.30/10 med levering senest d.5/11. Dags dato, d.13/11, har jeg stadigvæk intet hørt til min forsendelse. Kan bestemt ikke anbefale virksomheden. Kan heller ikke komme igennem til dem ingen svar. Totalt dårlig service, men pengene har de trukket.
Jeg har i dag Kl. 1630 modtaget mine mundbind 13 Nov. 2020
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.