HjemmeudstyrRecenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Oceniono na 2 z 5

Virklig dårlig leveringstid. Trods pengene blev trukket med det samme, blev varen først leveret 17 dage senere.

Oceniono na 2 z 5

Jeg købte et værdibevis på Sweatdeal på en nødradio, og af ordrebekræftelsen fremgik det, at ordren ville blive leveret senest 2 uger efter. Jeg hørte først fra hjemmeudstyr.dk over en uge senere efte... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jeg bestilte den 06.10.25 en nødradio hos hjemmeudstyr. 24 dage senere har jeg ikke modtaget radioen, men pengene trak firmaet aldeles omgående. Har modtaget en top besked om at varen er afsendt og d... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg købte et apparat med EMS, ultra og Sonic funktion til områder på kroppen, der trængte til opstramning, massage og udglatning gennem Hjemmeudstyr.dk. Det fungerede efter hensigten, hvilket var vil... Zobacz więcej

1. Producent sprzętu komputerowego

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Vi har et stort udvalg til, alt til hjemmet.

Słaba

Wynik TrustScore: 2 na 5

139 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 10

Napisz recenzję

Varen kom hurtigt

Varen kom hurtigt, men varen er en billig Kina varer. Jeg har en fuldstændig magen til fra Kina, og troede egentlig at det ville være ordenlige varer, når jeg købte fra dk. Da jeg manglede det akut, og ikke kunne vente på længere levering, købte jeg i dk, men kunne ligeså godt have bestilt fra Kina igen til 1/3 af prisen. Dog har jeg nu 2 års reklamationsret, da det nok er elektronik, der ikke virker så længe.

Svar på modsvar
Tror de fleste er klar over, at meget bliver produceret i Kina, men der er også STOR forskel på ordenligt producerede varer, og billige kopier af det ordenligt producerede. Så jeres nedgørende svar preller af… Og det sæt jeg selv havde fra Kina til under 50kr, er en tro kopi af det modtagede, helt ned til mindste detalje.
Kineserne er eksperter i kopier, specielt af andre kinesiske varer… vi ser hvor længe den holder med to års reklamationsret, selvom jeg kan se på trust, at jeg nok ikke får noget ud af at returnere.

1 marca 2022

Hej Jessie

Vi er kede af denne anmeldelse. Da vi gør en stort indsats for at gøre vores kunder tilfredse.
Hvis din anmeldelse er baseret på at varen kommer fra Kina. Jamen så kommer et enormt stor del elektronik fra Kina. Selv større brand, ligesom dit købte produkt bliver kun produceret i Kina. Samt er det i 2021 det mest solgte mærke. Så vi kan ikke få det til at hænge helt sammen :(
Måske du skulle undersøge nærmere hvad der efterhånden ikke bliver produceret i Kina. Håber det vil give en bedre synsvinkel på anmeldelse.

Tænker godt det du modtaget fra Kina, kunne være en kopi af vores model. Men som vi nævner. Så er det et brand som har solgt rigtig godt. Så det kan ikke sammenlignes med det, du højst sandsynligt har bestilt førhen fra Kina. Vi sælger næppe dårlig kvalitetsvarer. Derudover skal du os tænkte på at vi er en dansk virksomhed, som betaler dansk moms og skat. Samt giver vi 2 års reklamationsret.
Med hensyn til dansk reklamationsret og returnering. Så står vores handelsbetingelser ret tydeligt på vores webshop. Så længe man følger dem, så er disse regler altid gældende. Derudover er vi et e-mærket webshop. Dette kan du os læse mere op på vores webshop

REN fup firma har købt to Earphone 5.0

REN fup firma har købt to Earphone 5.0, begge defekte og ubrugelige ved ankomst.

21 lutego 2022

Hej Henrik

Vi er godt nok kede af at blive kaldt et fup firma :(
Især fordi fejlen ikke ligger ved os. Vi finder det meget urimeligt at blive kaldt et fup firma.
Da vi er et seriøst webshop. Som dagligt er på fuld drift, der sender flere pakker ud om dagen. Endvidere har vi lagt mange år bag os.
Du har lavet en reklamation over et produkt. Vi har derfor bedt dig om at sende varen retur med alt tilbehør. Det har min kollega gjort tydeligt opmærksom på. Vi har så sendt en returlabel til dig. Men da vi åbner pakken, ser vi at halvdelen af varerne ikke er kommet med i. Disse regler står os tydeligt i vores handelsbetingelser.
Vi har derfor skrevet og bedt dig om at sende de resterende dele retur. For at vi kan videre behandle din ordre.
Vi kan godt forstå det måske er lidt irriterende.
Ren logisk burde du os kunne indse at hvis man påstår en varer er defekt og kun sender halvdelen, og smider resten ud. Så giver det ikke meningen. Vi har os et ansvar overfor vores producenter, vi skal os bevise at varen er defekt, og derfor skal vi have alt hvad der bliver påstået er defekt retur.
Havde vi været et fup firma, ville vi hverken svarer på dine opkald, dine mails eller skrive herinde :)
Altid nemt at give en beskyldning, man ikke kan stå bagved, uden at give en forklaring.
Vi afventer stadigvæk væk et opkald med at god tone og respekt, for at kunne videre behandle din ordre

Stine Thomsen

Oceniono na 3 z 5

behandlings tid og leverings tid

behandlings tid og leverings tid , var hurtig. Varen jeg bestilte har dog ikke haft den effekt der blev lovet - jeg tænker at ved de små priser webshoppen bruger, er det måske ikke topkvalitet det hele

12 sierpnia 2021

Teknisk fejl

Stod det var på lager, men butikken skrev midt om natten at der var opstået en teknisk fejl og at ordren var annuleret . Fik dog heldigvis pengene frigivet hurtigt

11 sierpnia 2021

Vil klart give dem alle mine stjerner

Vil klart give dem alle mine stjerner
for en god oplevelse med en høflig og imødekommende mand stod pænt og ventede ved vejen på jeg kom jeg fik et lammeskind som levede op til mine forventninger, og god behandling!

kan kun anbefalde herfra!

7 lutego 2021

Go` service

Go` service, trods fejllevering. Jeg bestilte, (som så mange andre) mundbind fra Hjemmeudstyr.dk den 31.okt. Fik en mail fra deal.dk den 05.nov. at pga. stor efterspørgsel på mundbind ville de først komme i ugen efter. Får en besked den 13.nov. at de nu kan afhentes.
Jeg bliver desværre syg, så jeg får dem først hentet den 20.nov. Og opdager at der kun er 3 mundbind i (jeg har bestilt 5), så skriver til kundeservice at jeg mangler 2 stk.
Nana fra Hjemmeudstyr.dk svarer mig og vi skriver lidt frem og tilbage og der vil blive sendt en ny ordre, den 25.nov. kom de😊. Oveni måtte jeg beholde de 3 som der var fejlleveret i første omgang.
TAK for go` service...!!!

27 listopada 2020

Manglende levering

Trods utallige rykkere har jeg endnu ikke modtaget de 10 mundbind der blev købt og betalt d. 24/10!

I undskylder jer med, at det er DAO der har forlist pakken... men det er bare ikke godt nok... I sådanne tilfælde sender andre firmaer en ny ordre afsted så forbrugeren ikke skal undvære den købte OG BETALTE vare, og klarer indbyrdes med DAO efterfølgende.

Jeg køber ALDRIG noget hos jer igen, og kan bestemt ikke anbefale andre at gøre det.

24 listopada 2020

Mundbind

Mundbind
Bestilte 5 genanvendelse mundbind
Som så mange andre 31/10 lev senest 13 /11 der kom ikke noget. Rykkede deal og hjemme udstyr jeg rykkede også Hjemme udstyr. De kom med en lang forklaring fra de varme lande om corona men det har jo været her siden marts. Lørdag 21 nov fik jeg min pakke dejligt. Men der var kun 1 mundbind i. Klagede straks til hjemme udstyr. Fik svar samme dag. Og. Det var en lørdag hurra en kundeserve. Men glæde var kort. Beskylde mig nærmest for at lyve. Pakken vejede 125 g det er hvad 5 mundbind vejer.
Så der kunne ikke mangle nogen.
Je tro alle pakker vejer 125 g hvad intern der 1 el 5 stk i. En pakke med 1.stk skulle så veje 25 g og det skriver man ikke hvis mindsteprisen er den samme for 5 stk.
Nu skriver jeg til deil om at få penge tilbage for 4 stk.

22 listopada 2020

Hej Jan
Vi er rigtige kede af at du har modtaget dine mundbind senere end lovet. Dog har vi haft en enorm stor mængde salg af disse mundbind. Der har så været nogle af vores kunder som har været så uheldige at modtage dem senere end forventet.
Men hensyn til at du oplyser os at du kun har modtaget 1stk i stedet for de 5stk du har bestilt, så kan vi med klar bevis, vise at der lå 5stk i den pakke du har modtaget. Det kan vi af den grund fordi, at vi ved hvor meget en hver mundbind vejer. Så vi har bedt dig om at denne sag skulle lukkes, idet der os er det bevis inde fra DAO, som viser vægten passer med de 5stk mundbind du har modtaget.
Ps. vi er åben overfor en hver form for kritik, dog prøver vi på ingen måder snyde vores kunder, og finder os heller ikke i at blive snydt

Oceniono na 1 z 5

Manglende information/ afhentning og returnering

Jeg bestilte mundbind gennem deal og fik dem leveret til tiden, Super tak for det.
Så opstod problemet, da en anden i familien også havde købt mundbind. Så mange mundbind havde vi ikke brug for.
Jeg skrev en mail på kundeservice (hjemmeudstyr.dk), jeg ønskede at returnere ordren, fik ikke noget svar og bestilte pakkeseddel ved Dao og sendte pakken til afhentningssted. Nu ligger pakken uafhentet på 5 dag, HVORFOR??? Jeg har endnu engang skrevet til jer på kundeservice uden svar. Jeg frygter at jeg ender med at modtage pakken retur og det ønsker jeg bestemt ikke.
Jeg skriver her på Trustpilot, da det ser ud til at I reagerer her. Øv for en dårlig behandling.
Venter en reaktion fra jer.

20 listopada 2020

Hej Pia
Vi er rigtig glade for du har fået dine mundbind til tiden.
Dog kan jeg se min kollega har besvaret denne mail med det samme, hvor hun skriver at købet ikke kan fortrydes. Det kan det ikke af den grund, at når du har modtaget de her mundbind, så kan du jo have åbnet og brugt dem. Hvilket vi selvfølgelig ikke tror, dog kan det være svært at bevise begge dele. Derfor der os i dealen klart stod at dette køb ikke kan fortrydes.

SNYDER OG SVINDLER

Jeg har som alle de andre bestilt mundbind til levering D. 5.November. I DAG D. 18 NOVEMBER ER DER STADIG IKKE SKET NOGET.De lover og lover men de sker ingenting. Men jeg kan love jer for at i er det mest SVINSKE firma jeg har handlet ved fy for den lede.

18 listopada 2020

Hej Arly
Vi er rigtige kede af at i ikke har modtaget jeres pakke til tiden. Kan se i den 19. november har modtaget jeres ordre.
Det er slet ikke meningen i skulle modtage jeres ordre så sent. Men som vi også oplyser de andre kunder, så ligger fejlen ikke inde ved os. Vi sender ordrenen som de kommer ind til os. Hvis i så skriver en klage ind til os at i ikke har modtaget jeres ordre. Så reagerer vi først derefter. Hvilket vi os har gjort ved jer. Vi sender så til vores samarbejdspartner coolrunner en klage ind omkring efterlysning af jeres pakke. De videresender så klagen ind til DAO. Desværre pga. covid-19 ligger der en del udfordringer. Så eftersøgningen af jeres pakke kan tage op til 10 dage. Derfor der kommer denne skævhed frem. Det vil sige hvis de så bekræfter pakken ikke kan opspores af DAO, så sender vi en ny, eller hvis de finder pakken, så sender de den så ud til jer derefter. Hvilket jeg kan se er sket for jer.
Vi beklager endnu en gang og tager alle former for kritik meget seriøst

Oceniono na 1 z 5

Overholder ikke deadline på forsendelse

Har lige som mange andre købt mundbind til levering senest d. 5/11 som er kommet i dag d. 16/11.
Det er useriøst at sælge flere deal end man kan håndtere, så må der laves et nyt tilbud når grænsen for hvad i kan nå at sende på det eksisterende tilbud er nået.
Jeg handler ikke her igen.
Update ankommet 17/11 - 12 dage forsinket det er ikke okay.

16 listopada 2020

Hej Martin
Vi beklager endnu en gang den forsinkede levering. Dog skyldes fejlen udelukkende inde fra vores samarbejdspartner. Vi har først haft mulighed på at reagere på sagen, efter du har klaget over at du ikke har modtaget din ordre til tiden. Ligesom vi oplyser de andre kunder. Så har der været en del ordre. Vi har afsendt enorm pakkemængder dagligt. Der har så været kunder som har været så uheldige at modtage deres ordre senere end forventet. Det kan skyldes flere årsager, blandt andet hvis de ikke kan finde pakken i deres system, eller pakken er kommet til skade. I dit tilfælde har de ikke kunne finde den i deres system i starten efter den fik en scan. Så de har haft en eftersøgning i gang. Efter vi så har rykket i dem flere gange, lykkedes det så at finde frem til din pakke, hvor de har videresendt din pakke.
Vi tager enhver kritik seriøst, og gør vores bedste for at give kunderne en god oplevelse. Så vi håber selvfølgelig du kommer igen for at handle ved os

Manglende levering

Jeg købte 31.10.20 genanvendelige mundbind via deal.dk, hvor der i betingelserne stod, at disse senest ville blive leveret 05.11.20. I sidste uge fik jeg mail fra deal.dk, hvor de skrev at grundet stor efterspørgsel på disse mundbind, ville være forsinkelse, men at jeg ville modtage varen i løbet af denne uge - dette er ikke sket lørdag.
Jeg kan langt fra anbefale at handle ved dette firma.
Uanset ændrede retningslinjer med at man skal bære mundbind flere steder, så skal man ikke sælge flere deals/varer end man kan levere. Så burde de melde udsolgt/begrænset antal.
Under al kritik - især når de trækker pengene ved ordreafgivelse og ikke først når varen er sendt!

Opdatering: modtog pakken 17.11.20 (12 dage forsinket)

14 listopada 2020

Hej Mathias
Vi beklager meget at du har modtaget din ordre senere end forventet.
Vi ligger ikke skjul på at det har været svært at indhente så mange ordre. Dog har vi fået ualmindelige mange ordre, og enorm mange henvendelser både på mail men også telefon.
Derfor har vi oplyst at der kan forekomme forsinkelser på nogle af vores kunders ordre. Dog har vi det med kort varsel indhentet dette, hvor vi har afsendt alle ordre afsted. Vores anden udfordring har så været at nogle af vores kunder så ikke har modtaget til tiden, end hvad vores samarbejdspartner har oplyst os. Alle forsendelser med DAO tager 2-4 dage. Men i det øjeblik kunden sender klage ind til os, reagerer vi. Det vil sige, hvis du ikke har fået din pakke inden for det angivne frist. Så sender vi sagen videre til coolrunner, som så sender sagen videre ind til DAO. De prøver så at finde din pakke, bliver den fundet i deres system, så modtage du den inden for kort varsel. Gør du ikke, så sender de en bekræftelse til os at de ikke kan finde pakken. Hvor vi så derefter sender en ny ordre til dig.
Jeg ved at processen kan være lang, især det mundbind er enorm anvendt pga. de nyeste regler. Dog gør vi alt hvad vi kan, få at få leveret til tiden. Men desværre oplever vi disse former for uheldigheder en gang i mellem. Dog ligger vi heller ikke skjul på, at der har været flere sager end normalt. Hvilket vi ikke kan gøre for.
Vi beklager endnu en gang. Vi tager alle former for kritik meget seriøst og håber selvfølgelig ikke dette holder dig tilbage for at handle ved os.

Oceniono na 1 z 5

Jeg har også bestilt mundbind der ikke…

Jeg har også bestilt mundbind der ikke bliver leveret. Købte d.30/10 med levering senest d.5/11. Dags dato, d.13/11, har jeg stadigvæk intet hørt til min forsendelse. Kan bestemt ikke anbefale virksomheden. Kan heller ikke komme igennem til dem ingen svar. Totalt dårlig service, men pengene har de trukket.
Jeg har i dag Kl. 1630 modtaget mine mundbind 13 Nov. 2020

13 listopada 2020
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej