HjemmeudstyrRecenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Oceniono na 2 z 5

Virklig dårlig leveringstid. Trods pengene blev trukket med det samme, blev varen først leveret 17 dage senere.

Oceniono na 2 z 5

Jeg købte et værdibevis på Sweatdeal på en nødradio, og af ordrebekræftelsen fremgik det, at ordren ville blive leveret senest 2 uger efter. Jeg hørte først fra hjemmeudstyr.dk over en uge senere efte... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jeg bestilte den 06.10.25 en nødradio hos hjemmeudstyr. 24 dage senere har jeg ikke modtaget radioen, men pengene trak firmaet aldeles omgående. Har modtaget en top besked om at varen er afsendt og d... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg købte et apparat med EMS, ultra og Sonic funktion til områder på kroppen, der trængte til opstramning, massage og udglatning gennem Hjemmeudstyr.dk. Det fungerede efter hensigten, hvilket var vil... Zobacz więcej

1. Producent sprzętu komputerowego

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Vi har et stort udvalg til, alt til hjemmet.

Słaba

Wynik TrustScore: 2 na 5

139 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 10

Napisz recenzję

Manglende vare…

Desværre så gik det mig som så mange andre, at min vare ikke dukkede op, og det er DAO der får skylden.
Det eneste der er sket er at de har hentet pakkelabel- og derefter skete der ikke mere.
Måske skal det her firma ikke være en del at de forskellige deals?

28 września 2023

Manglende levering

Manglende levering
Bestilte en badevægt d 1/9 2023 via sweetdeal
Penge trukket 5/9 2023
Forventet ankomst skulle være ca 5 hverdage dog senest d 21/9 2023. dd er varen stadig ikke leveret
Der har været noget langsommelig dialog med kundeservice men dd er der indgået aftale om tilbageførsel af penge. Der har åbenbart været problemer med at badevægtene gik itu under levering. En anden gang ville det give mening at informere om langt tidligere i processen

26 września 2023

Manglende vare

Manglende vare
Bestilte en badevægt d. 1.9.23. Der stod, at den senest blev leveret d. 21.09. Jeg har endnu intet modtaget og de tager ikke telefonen, eller svarer på mail.
Pengene er selvfølgelig trukket for længst, for både varen og leveringen gennem DAO.

26 września 2023
Oceniono na 5 z 5

Hjemmeudstyr is an exceptional web…

Hjemmeudstyr is an exceptional web store that's swiftly evolving. Their extensive array of electronic, IT, home, sports, and entertainment accessories is truly impressive. What sets them apart is their unwavering commitment to offering top-notch products at incredibly competitive prices. Their dedication to bringing the latest and most innovative products to our homes is remarkable.

25 sierpnia 2023
Oceniono na 5 z 5

High-quality items at affordable prices

As a rapidly growing web store, Hjemmeudstyr has truly caught my attention. Their diverse selection of accessories across electronics, IT, home, sports, and entertainment is remarkable. What I appreciate most is their consistent effort to provide customers with the best-quality items while maintaining affordable prices. Their knack for offering the most contemporary products for our homes is truly commendable.

8 maja 2023

Dårlig fungerede vare

Er nu efter jeg skrev på trustpilot blevet kontaktet igen og de mener at det er slidtage. En vare som er brugt max 1 gang om ugen i 5 mdr. -den holder ikke. Jeg kan sende varen på egen regning og betale for reservedele på egen regning. Handler ALDRIG ALDRIG der igen og advare folk om at gøre det.
Jeg har nu bedt om mine penge retur for varen da jeg ikke vil have dem. Håber jeg høre fra dem hurtigt og vi kan få løst sagen så de kan få en bedre trustpilot anbefaling.

Har købt 2 gulvmopper og de virker ikke og har kontaktet firma og de skriver at det er slitage men varen er ikke brugt særlig ofte og er under 5 mdr gammel. Mangler svar på mail fra dem, men hører intet. Handler aldrig der igen🥺

4 lipca 2023

Useriøst

Jeg melder mig i koret af utilfredse kunder. Jeg købte en badevægt fra Hjemmeudstyr.dk gennem Downtown. Alt forløb perfekt og vægten lever op til forventningerne men efter 3 uger stopper vægten med at virke. Jeg skifter batteri samt af- og geninstallerer den tilhørende app. Vægten er DØD.
Ringer flere gange til hjemmeudstyr - intet svar
Skriver til firmaet med samme forklaring som ovenstående, samt at jeg ønsker at returnere vægten og modtage en ny.
Der kommer en mail fredag formiddag hvori der spørges om vægten ikke virker eller hvordan. Svarer fredag at det gør den ikke og at jeg ønsker at returnere den og modtage en ny.
Jeg har bedt om opringning men der er absolut radiotavshed.
Jeg giver det lige en chance og sker der intet, så må Forbrugerombudsmanden ind over
Havde jeg checket Trustpilot først, havde jeg ikke købt hos Hjemmeudstyr.dk

Kære hjemmeudstyr
Det er godt nok et uartigt svar I skriver.
Her er hvad der blev skrevet til mig
—————
Hej Annette

Altså virker vægten slet ikke eller hvordan?

Nana Christensen
————-
Som I kan læse har jeg læst min mail og besvaret den
————-
Nej den virker overhovedet ikke
Jeg ønsker at returnere den og. Indtage en der fungerer

Mvh
Annette Thorning
—————
Opdatering 13.6.
Jeg er lige blevet ringet op af Hjemmelevering.dk og aftalen blev at de sender en ny vægt og vedlægger en returlabel til den eksisterende vægt.
Så snart alt er på plads ændrer jeg gerne min anmeldelse og giver flere stjerner 😉

7 czerwca 2023

Hej Annette
Du er blevet skrevet svar til dig den 9. Juni. Så måske du skulle tjekke dine mails en ekstra gang :)

Mangler min varer

Har bestil en varer som 23/5 som stadig ikke er dukket op - dao og daoshoppen et kontaktet, og har efterlyst pakken - men hjemmeudstyr er IKKE til at få fat i, hverken på mail eller tlf.!!! Stærkt utilfreds over manglende kundeservice!!

Opdatering…
Efter dårlig anmeldelse gik der ikke lang tid inden jeg havde 3 ubesvaret opkald, og en mail hvor i der stod de havde haft nedbrud på deres tlf. - dette var sørme uheldigt.

Pakken er væk, og fik den selv efterlyst ved dao - dog har hjemmeudstyr været søde, efter jeg bad om det, og sende mig en ny vare. Dog på egen opfordring 😀. Det var det hellere ikke deres skyld min pakke var væk, men chaufførens… hvilket jo er sandt - men også ret ansvarsfralæggene, specielt fordi jeg selv blev bedt om at kontakte dao og efterlyst pakken - men da jeg forklarede at dette var gjort, fik jeg at vide at det skulle de have bekræftet.. de fik det bekræftet - jeg fik min varer, alt er godt… pånær kundeservicen ved hjemmeudstyr 😀

Jeg lovede at min dårlige anmeldelse ville blive rettet når jeg modtog min varer - dette var ikke overhold fra min side 3 dage efter , så fik en kærlig reminder om at få rettet op på dette, så sagen kunne komme på plads.

7 czerwca 2023

Dårligt firma

Ventilatoren er holdt op med at virke. Har flere gange forsøgt at kontakte firmaet de tager ikke telefonen eller svare tilbage på mail.

1 marca 2023

Hej Henrik
Jeg kan på ingen måder se du har henvendt dig til os. Der står tydeligt inde på vores side, hvad du skal gøre ved en reklamation. Højst sandsynligt er det en løs skrue.
Min kollega har skrevet til dig.

Oceniono na 1 z 5

Bestilte en Mekanisk blæser til pejs som aldrig blev leveret

Bestilte en Mekanisk blæser til pejs via Spotdeal. Pengene blev trukket 13. marts 2023, men har ikke modtaget noget den 29. marts. Firmaet tager ikke telefonen og svarer ikke på mails. Må stærkt disanbefale dette firma.
Efter anmeldelsen blev jeg kontaktet af firmaet og varen blev hurtig leveret.

29 marca 2023

Hej Jørn
Ordre bestilt igennem spotdeal, står til levering senest 1. april. Det står os i betingelserne.
Du bedes derfor rette op på din anmeldelse. Og skrive noget som stemmer overens.
Min kollega har os svaret på din mail, men du er endnu ikke vendt retur.

Oceniono na 1 z 5

Købte en varmemølle og den var bare…

Købte en varmemølle og den var bare microskobisk og man kan slet ikke mærke den kører selvom min hånd er helt 2mm fra den. Ville sende den tilbage men der er ikke en retur seddel, man skal skrive for at få en og de svare ikke, jeg har ventet jeg tror mere end en måned og har skrevet 2x

Edit:
I er virkelig et ekstremt uprofessionelt firma, hvad er det for noget at skrive??? Både her og din kollegas hysteriske raseri udbrud, over at jeg forklare fuldkommen neutralt at jeg ikke kan have lavet en fejl i email addresses, fordi hun er fuldkommen besat af at finde ud af hvordan hun kan gøre det til nogens skyld at mine mails ikke er kommet frem, og jeg siger at jeg ikke kan have fucket mail adressen op fordi jeg brugte jeres blanket på retur siden hvor jeg ikke skal indtaste andet end min egen mail og min besked. Hun tilbyder på intet tidspunkt hjælp, men bliver ved og ved med hvis skyld det er at de mails ikke kommer frem og jeg svare fuldkommen roligt og venter på hun tilbyder en form for hjælp eller spørger hvad problemet jeg ville have løst var. Men i stedet bliver hun hysterisk og mener jeg skal tale ordentligt når jeg er fuldkommen neutral og syntes jeg er ubehøvlet for ikke at tilbede hende til guderne for at "hjælpe" mig på en lørdag. Jeg har ikke skrevet til hende hun skrev til mig og hvornår hun arbejder kontrolere jeg ikke. Og hun havde på intet tidspunkt tilbudt eller lagt op til andet end at jeg skulle hjælpe hende hvilket så kun er mig som spilder min lørdag på det for det er jo ikke mit job og gør ingen nytte for mig.
Jeg var ved at svare men jeg tænkte over det og blev enig med mig selv om at det er en af de situationer hvor jeg lader ubehagelige mennesker trække mit humør ned og bruge alt min tid, når jeg intet får ud af det, så jeg smed tingesten ud og markerede jer som spam. Hvilket i er. Både der og her

Og til din virkelig uprofessionelle og nedladende besked, så har jeg faktisk læst brugsanvisningen, et par gange, den er jo meget simpel og kort og det er jo ikke raket videnskab eller noget. Grundlaget for at ville bytte den er ikke at jeg ikke kan finde ud af at sætte den oven på min brændeovn, tænde brændeovnen og så vente til den er varm nok. Den kan spinde rundt. Det er bare alt den gør, den har ingen funktionalitet overhoved, dens vinger er ikke designet ordentligt til at virke til formålet, hvilket man tydeligt kan bevise ved både at der ikke er den mindste forskel men også at hvis den var funktionel ville man kunne mærke bare den mildeste vind komme fra den når man satte en hånd foran eller den ville give et lille pust lidt bevægelse i en serviet når man holdt den foran. Men den gav ikke det mindste, hverken på for eller bagsiden. Men for de 150 kr jeg vil ende med at få tilbage når man har trukket fragt frem og tilbage fra, så er det ikke værd at nedverdige sig til at samtale med jer, med den måde i behandler kunder på.
Specielt fordi jeg ikke tror på jeg nogensinde ville komme til et punkt hvor i ville hjælpe med at få den retur seddel, det har i ikke gjordt indtil videre overhoved.
I er virkelig ekstremt ubehagelige og nedladende mennesker som aldrig burde arbejde i kunde service, man kan simpelthen ikke snakke sådan til kunder.

28 grudnia 2022

Hej Maya
Jeg tænker det er vigtigt man ikke bare skriver for at skrive, når man laver en anmeldelse. Min kollega har gentagne gange skrevet til dig uden at kunne få et svar. Det er vigtigt at du læser brugsvejledning ordentlig igennem, for at kunne få det til at fungere :)

Oceniono na 1 z 5

Købte et el løbehjul til jule gave

Købte et el løbehjul til jule gave, dog i en slidt kassen ankom dette og uden EU brugs vejledning og lader stikke med udlands stik og al software på kinesisk

25 grudnia 2022

Kære Thomas
Så vidt jeg kunne forstå på min kollega har i løst sagen, ved blot at downloade af anden software. Skulle der være andre problemer er du altid velkommen til at skrive til os :)

Oceniono na 1 z 5

Jeg vil advare mod at købe noget gennem…

Jeg vil advare mod at købe noget gennem Downtown og Hjemmeudstyr.dk

Den 17.9. og den 18.9.2022 bestilte jeg i alt 3 skind fra Hjemmeudstyr.dk på Downtowns portal. Leveringstiden skulle være 5-7 dage.
Pengene blev trukket fra min konto allerede dagen efter bestillingen. Den 24.9. modtog jeg en mail om, at ordren var på vej, men siden er intet sket og DAO har intet hørt.
Jeg har ringet på mange forskellige tidspunkter indenfor Hjemmeudstyr.dk's kundeservices åbningstid,
men telefonen bliver aldrig taget.
Jeg sendte desuden også en mail den 27.9.2022 vedr. den manglende pakke. Men på trods af at Hjemmeudstyr.dk reklamerer om, at mails besvares indenfor 24 timer, har jeg intet hørt!
Jeg må konkludere, at der er tale om svindel, og jeg advarer andre mod at købe hos Hjemmeudstyr.dk.
Jeg har d.d. annulleret min ordre og krævet mine penge retur.

29 września 2022
Oceniono na 4 z 5

Lad vær med at bestille noget fra…

Fik min varer efter nogle tekniksproblemer med deres IT. Og nu er der kommet styr på det. Har givet dem 4 stjerner for deres efterbehandling.

Lad vær med at bestille noget fra downtown, eller fra deres hjemmeside.

Skriver til deres mail, ingen svarer.
Skriver fra deres hjemmeside ingen svarer.
Ringer dem op ingen svarer.

Har ikke modtaget min varer endnu siden den 08.08.2022. Der står på siden 5-7 dage leveringstid. Har også ringede til DAO. De siger at de har aldrig modtaget noget fra hjemmeudstyr, men kun en oprettelse af label 🤔

Jeg vil gerne have mine penge tilbage!
lad vær med at snyde jeres kunder.

25 sierpnia 2022
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej