Hjemmebryggeren Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg har fået foræret en "CONICUS BASIC", men desværre manglede gummetyllen til låg/gærlås. Kontaktede "Hjemmebryggeren", Delen var ikke på lager, den blev hentet i udstillingen og sendt i dag UB. De... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Varene og alt fungerede som det skulle, er mega glad for løsningen med en mini CO2 regulator og små kulsyrepatroner med gevind, hvor øllet kommer skønt karboniseret op af fadet. fungerer perfekt, har... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har beställt från Hjemmebryggeren två gånger nu till Sverige. 3 dagars leveranstid är riktigt bra och priserna och sortimentet är kalas. Ska bli roligt att komma igång å brygga med min nya steam Cond... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg fandt desværre først ud af, at min FermZilla Gen 3.2 – 27L Tri-Conical Uni Tank var defekt, da jeg var i gang med mit første bryg på denne tank. Jeg tog derfor forbi Hjemmebryggerens butik, h... Zobacz więcej

1. Browar

Napisane przez firmę

Hjemmebryggeren kan lære dig dig at brygge øl på gammeldags maner med malt, humle og gær. Hjemmebryggeren laver ølbrygning og ølsmagning, så de passer til dit behov. det kan være i form af personaleforeninger, firmaarrangementer, polter abender og aftenskoler mm.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

468 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 170

Napisz recenzję

Øl-Mekka

Da jeg startede med ølbrygning for snart 25 år siden, var det efter inspiration fra SPAR-købmanden i Vejers. Han var vist hjemmebrygger😄
Efter års pause er jeg nu faldet over Hjemmebryggeren.
Hold da op, hvor er der sket meget på den front.
Du behøver ikke at lede andre steder. De har alt hvad hjertet begærer.
Priserne er skarpe og leveringen lynhurtig.
Jeg glæder mig til at komme igang igen og Hjemmebryggeren er et Mekka for os der elsker øl.

22 marca 2026

Kundeservice fungerer

Kundeservice fungerer, man tager telefonen, og man bliver ringet op efterfølgende, hvis der er nyt.
Bryg sættene jeg har prøvet har været rigtig gode. Der bliver ikke sparet på humlen, hellere 4 end 3 humle typer.
Jeg bor på Sjælland, og handler faktisk mest på denne hjemmeside. Var også på besøg, da jeg alligevel var på de kanter og der blev taget godt imod.
Mangler en afd. midt på Sjælland (Roskilde).

30 stycznia 2026
Oceniono na 5 z 5

Jeg har et par gange bestilt fra dem og været glade for det. Den sidste gang, var der dog et problem med et af produkterne. De får stadig 5*, fordi lige så snart de blev gjort opmærksomme på det, sendte de en ny. Den viste sig også at have problemet og så refunderede pengene.
Rigtig god oplevelse.

28 stycznia 2026
Oceniono na 4 z 5

Lidt bedre oplevelse

Det er ikke nemt at bedømme Hjemmebryggeren anderledes, når man ikke har modtaget sine varer endnu. Bestilte ordrer den 23 jan. og har ikke modtaget noget endnu.
Så kom mine varer. Man skulle måske ikke skrive levering sker hurtigt (2-3 dage) når det drejer sig om varer der er under forudbestilling. Jeg vil gerne give 4 stjerner for den sidste del af leveringen

2 lutego 2026
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej