Jeg har fået foræret en "CONICUS BASIC", men desværre manglede gummetyllen til låg/gærlås. Kontaktede "Hjemmebryggeren", Delen var ikke på lager, den blev hentet i udstillingen og sendt i dag UB. De... Zobacz więcej
Har beställt från Hjemmebryggeren två gånger nu till Sverige. 3 dagars leveranstid är riktigt bra och priserna och sortimentet är kalas. Ska bli roligt att komma igång å brygga med min nya steam Cond... Zobacz więcej
Jeg fandt desværre først ud af, at min FermZilla Gen 3.2 – 27L Tri-Conical Uni Tank var defekt, da jeg var i gang med mit første bryg på denne tank. Jeg tog derfor forbi Hjemmebryggerens butik, h... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Hjemmebryggeren kan lære dig dig at brygge øl på gammeldags maner med malt, humle og gær. Hjemmebryggeren laver ølbrygning og ølsmagning, så de passer til dit behov. det kan være i form af personaleforeninger, firmaarrangementer, polter abender og aftenskoler mm.
Dania
- hjemmebryggeren.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Som altid hurtig korrekt levering af de…
Som altid hurtig korrekt levering af de bestilte varer
Har købt flere gange og altid fået…
Har købt flere gange og altid fået leveret det ønskede til tiden, men da jeg skulle sende noget retur første gang, har de utroligt svært ved at tilbagebetale pengene.
Rykket flere gange, uden held😩
Stadig ingen penge retur
Allt kanon 👍
Har beställt från Hjemmebryggeren två gånger nu till Sverige. 3 dagars leveranstid är riktigt bra och priserna och sortimentet är kalas. Ska bli roligt att komma igång å brygga med min nya steam Condenser 😎
Tack för ordet
I er bare gode
I er bare gode - jeg har handlet hos jer i godt 2 år, har været på ølbrygningskursus sammen med min kone og købt adskillige all grain kits og et komplet brygudstyr. Har ikke noget at klage over og handler fortsat udelukkende hos jer 😇😃
Hjælpsom og fremragende kundeservice.
Hjælpsom og fremragende kundeservice.
Højt fagligt niveau.
Altid hurtig behandling af ordrer.
Har også været på kursus tilbage i januar hvilket også var i top.
Kvalitet og hurtig levering
Hurtig levering, og gratis maltning.
Har derudover også købt en Dominator Pro, grundet deres gode instruktionsvideor, og er absolut et kvalitetsprodukt!
Kan kun anbefale hjemmebryggeren og deres produkter.
Jeg har efterhånden skiftet alt mit…
Jeg har efterhånden skiftet alt mit udstyr ud med alle jeres nyheder i brygudstyr det er blevet meget nemmere at brygge øl og bedre øl. Super god kundeservice hos Mette altid total klar med hjælp og en hyggesnak.
Og det tekniske er Martin altid klar til at øse ud af sin viden.
Jeg hyggede mig til en af jeres Tema aftner den var også rigtig god kan anbefales.
Vi ses til August til jeres20 års jubilæum og fest 🎉
Hurtig levering og gratis kværnet
Fin betjening med god tid.
Rigtig fin betjening af Mette med gode instruktioner og tid til betjening. Og fint at møde andre bryggenørder i butikken med tid og lyst til snak.
Kommer igen.
Varene og alt fungerede som det skulle
Varene og alt fungerede som det skulle, er mega glad for løsningen med en mini CO2 regulator og små kulsyrepatroner med gevind, hvor øllet kommer skønt karboniseret op af fadet. fungerer perfekt, har spildt mange sodastreams inden da, hvor masser af kulsyre gik tabt under monteringen, ikke de bedste adaptorere. Men det her fungerer perfekt, tak for den fede løsning.
Jeg bestilte en temperaturstyringsenhed…
Jeg bestilte en temperaturstyringsenhed som jeg skulle bruge i brygningen den weekend. Da de ikke havde den på lager gav de mig uden tøven modellen over blot for at "give god kundeservice".
Jeg har sjældent oplevet så eminent og altid super venlig og godhjertet kundeservice. Skulle jeg engang reklamere for et produkt er jeg helt tryg ved at være i super gode hænder og jeg kan altid få sparring på nye ideer og vejledning.
Hurtig respons og god kundeservice
Hurtig respons og god kundeservice
pga transportskade blev produktet gensendt.
Så god kundeservice kendetegner Hjemmebryggeren.
Ikke sidste gang de anvendes :-)
En rigtig god service
Alt er godt!
God rådgivning og service!!
Jeg har købt alt mit øl grej hos Hjemmebryggeren.
5 ud af 5 stjerner herfra!!
Mange gode produkter
Mange gode produkter. Til en skarp pris. God vejledning. Og hurtigt fragt👍
Hvorfor kan man kun give 5 stjerner? Jeg giver 10 ud 10 ølkrus.....med skum selvfølgelig
Hvorfor kan man kun give 5 stjerner?
Nu har jeg handlet alt mit udstyr med tilbehør samt All Grain Kits, jeg tror gennem 8 år+ og der har har aldrig været nogle problemer, MEN, har jeg haft problemer, så har de ALTID på professionel måde hjulpet mig👍
Kommer man i butikken for at handle "det man ikke kan leve uden" så er der altid god, høflig og smilende service........det er jo også sådan, hvis man er er lidt fremme i skoene, så får man sgu svar på tiltale.......på den gode måde vel at mærke👍
Nu har jeg desværre kun haft mulighed "rent tidsmæssigt" til at deltage i deres temaaften........det er sgu bare så givende og lærerigt, som varmt kan anbefales👍
Så til jer ALLE i Team Hjemmebryggeren.dk.........tak for jer👍🍺💪😎
The Home Of Damm Good Homebrewed Beer🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺
Som altid hurtig med at sende varerne…
Som altid hurtig med at sende varerne der er bestilt. 👍
Venlig og behagelig kundeservice og…
Venlig og behagelig kundeservice og hurtig ekspedition.
Замовляв деякі продукти
Замовляв деякі продукти. Якість та ціна досить гарні. Прийшло досить швидко.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.