Altid god service og rådgivning. Det er altid en behagelig oplevelse at komme i butikken, og jeg kan godt lide, at priserne er ved 1 stk. og ikke ved f.eks. 6 flasker som så mange andre steder.
Kun gode oplevelser indtil videre med vintagewine. Ved første odre jeg lagde hos dem, var der lidt “slitage” på den ene etikette, hvilket medførte at de sendte en vilkårlig ekstra vin med uden beregni... Zobacz więcej
Begrænset udvalg af prisrimelige, gamle vine, og fejlfri betjening/levering. Man kan selvfølgelig kun vælge mellem de varer de har, men så kan man jo prøve lidt forskelligt.
Venlig og imødekommende personale, som hjalp mig med en forespørgsel på en specifik vin. Hurtig og sikker fragt, så det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler hos dem!
Napisane przez firmę
Vintagewine.dk er startet af Brian og Morten. Vi er begge vinelskere og vil gerne skabe en shop hvor det er muligt at købe ældre vine til fornuftige priser. De fleste af vores vine er partier med få flasker af hver - når de er væk, får vi ikke nye. Vi sammensætter også smagekasser til private, firmaer og til vinklubber hvor det er muligt at prøve forskelige vine af. Vi har et udvalg af vintage vin, hvor du hos os finde unikke flasker der ellers kan være svære at købe i fri handel. Vi har derudover et nøje udvalgt sortiment af ny produceret vine af god kvalitet.
Solhøjsvej, 9210, Aalborg SØ, Dania
- info@vintagewine.dk
- vintagewine.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Altid god service og rådgivning
Er kørt forgæves et par gange selv om…
Er kørt forgæves et par gange selv om at der i følge jeres hjemmeside stod i havde åben

Odpowiedź od Vintagewine.dk
Super godt.
Vinrådgivning der er personlig, udfordrende og altid spot on
Jeg har efterhånden handlet mange gange hos Brian fra VintageWine, og jeg bliver aldrig skuffet – hverken over servicen eller kvaliteten i det, jeg får med hjem.
Brian er virkelig dygtig til at omsætte min lidt upræcise forklaring på, hvad jeg kan lide, til noget spændende og lækkert i glasset.
Og ærligt – hvem gider en vinmand, der bare hiver den samme sikre flaske ned fra hylden hver gang?
Brian er god til at mærke, hvornår det er tid til at udfordre smagsløgene lidt og finde noget, der rykker – uden at det stikker helt af. Det er præcis dét, der gør det spændende at komme igen og igen.
Mine varmeste anbefalinger herfra.
Venlige og hjælpsomme vinspecialister
Simpelhen en lille perle i Gug!-…
Simpelhen en lille perle i Gug!- fantastisk betjening som ved hvad de levere ud af huset 👌- samt nogle lækre vare de har på hylderne 🔥👌
Fint arrangeret vinsmagning i hyggelige…
Fint arrangeret vinsmagning i hyggelige rammer. Ikke sidste gang jeg kommer der
Prisrimelige, gamle vine
Kun gode oplevelser indtil videre med…
Kun gode oplevelser indtil videre med vintagewine. Ved første odre jeg lagde hos dem, var der lidt “slitage” på den ene etikette, hvilket medførte at de sendte en vilkårlig ekstra vin med uden beregning,
Vinsmagning med høj kvalitet til rigtig…
Vinsmagning med høj kvalitet til rigtig skarp pris.
vinhandel med god kundeservice
efter en tidligere handle der ikke var som ventet oplevede jeg en glimrende kundeservice og nu glæder mig til smage to hvidvine fra Guldbæk
Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition.
Vinene var pakket forsvarligt og med ekstra bobbelplast.
Fantastiske vine og super service
Fantastiske vine, super service og stor viden omkring produkterne.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.