Reakcja na opinię
Dejligt at kunne finde privat rengøringshjælp under ordnede forhold. Vi var spændte på, hvordan resultatet ville være, men har booket fast hver 14. dag efter en prøve-rengøring, som vi var meget tilfr... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Et rigtig godt koncept. Jeg har nu haft flere forskellige Hilfrs på besøg, hvilket har været en positiv oplevelse hver gang. Dels er rengøringen i top, men jeg har også været i kontakt med deres sup... Zobacz więcej
Vores ældre forældre på begge sider får rengøringshjælp af søde, dygtige og meget pålidelige Asma. Det er en kæmpehjælp for os alle at vide, at der bliver gjort godt rent og samtidig at begge sæt foræ... Zobacz więcej
Som den eneste platform i Danmark, der tilbyder privat rengøringshjælp dækket af en overenskomst, har Hilfr etableret sig som en pålidelig og ansvarlig aktør i rengøringsbranchen. Vi har forpligtet os til at sikre ordentlige arbejdsforhold for alle vores medarbejdere, hvilket viser vores dedikation til at skabe en retfærdig og social bæredygtig arbejdspraksis.
København, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Super oplevelse! Alt fungerede, det var nemt og havde en fin pris. Kan klart anbefale Hilfr til alle, der har behov for rengøring.

Odpowiedź od Hilfr.dk
Rigtig god rengøring,- alt spillede som det skulle! Stor anbefaling herfra :)

Odpowiedź od Hilfr.dk
Dejligt nemt at få fat på rengørings personale, som er kvalificeret. 👏🏻
Har kun positive oplevelser med Hilfr kan varmt anbefale dem. 👍😃

Odpowiedź od Hilfr.dk
Vi har kun oplevet god service hos Hilfr. Vi har oplevet få mindre heldige oplevelser med Hilfrs der aflyste kort tid inden vores aftale, og hver gang har Nikolaj fra Hilfr været klar til at hjælpe med at skaffe en ny hurtigst muligt. Vi har fået svar hurtigt hver gang vi har taget kontakt til Hilfr, og de Hilfrs vi har haft ude har været professionelle, punktlige og søde.
Vi vil helst sikkert blive ved med at benytte Hilfr så længe de har dette høje serviceniveau :)

Odpowiedź od Hilfr.dk
It is easy to book and nice to choose who is coming. the ones we have had were thorough with the cleaning and punctuality. we are very happy to use Hilfr and will definitely recommend them.

Odpowiedź od Hilfr.dk
Hilfr er altid en stor fornøjelse. Har brugt Hilfr, en håndfuld gange nu, og altid med stor succes.
Dejligt at man kan få hjælp til rengøringen, samtidtig med at det er under sociale accepteret forhold, og general gode forhold for alle :)
Hej,
Jeg har anvendt Hilfr i noget tid nu, og jeg er virkelig glad for, at der ENDELIG er et hvidt og "samfundsbæredygtigt" alternativ if. rengøring, når man gerne vil bruge sin tid på noget andet, fx at være sammen med sine nærmeste eller bare leve livet - uden rengøring, som sikkert for nogen er en fin aktivitet. Jeg vil bare gerne udfylde tiden med noget andet, og det hjælper Hilfr mig med på en fin måde. Jeg har en god Hilfr, Amanda, som jeg bruger for det meste, når det kan passe, og det er virkelig rart at have en fast person, som er vant til hjemmet og mine behov, men samtidig kan jeg også ret nemt finde en afløser, hvis det ikke lige passer.
Jeg er meget tilfreds med Hilfr, og synes det fungerer super godt. Synes desuden prisen er i orden for veludført arbejde.
Hjemmesiden er nem at finde rundt på, og det fungerer godt at man kan give sin hilfr feedback efter hver rengøring.
Har nu 5 gange oplevet at Hilfren ikke dukkede op eller aflyste lige op til. Så fungerer platformen desværre ikke!

Odpowiedź od Hilfr.dk
Virkelig god oplevelse. Catalina var virkelig sød og grundig.
Rart at kundeservice er så hurtige.
Fremragende rengøring og samtidig god samvittighed når man booker en rengøringshjælp, der får ordentlig løn og gode vilkår.
"Hvid" rengøring med medarbejdere der kommer med anbefalinger fra andre kunder. Mulighed for "håndværkerfradrag". Fleksibel booking og mulighed for ændringer.

Odpowiedź od Hilfr.dk
Benyttede Hilfr som den første tjeneste jeg har bestilt rengøringshjælp fra. Har altid været skeptisk ift om det er pengene værd med hjælp til rengøring, og oplevelsen på Hilfr har desværre ikke overbevist mig.
Til trods for at min kæreste og jeg gerne vil outsource denne opgave - og betale en fair pris for det - så var det utrolig skuffen hvor dårligt niveauet for rengøringen var.
Selve rengøringen var ok - relativt grundig ihvertfald. Men til trods for 2.5 timer og kun 67km2 (heraf en stue uden møbler pga solgt sofa + bord), nåede vores Hilfr kun at støvsuge og fjerne støv. Badeværelset var utilstrækkeligt og der var ikke tid til at vaske gulv i lejligheden - ikke bare i et rum... Hvis dette er niveauet der kan findes hos Hilfrs hjælpere, ja - så vil jeg nok fortsætte lidt endnu med selv at gøre rent.
Konceptet er fint - og jeg ville være glad for at bruge det - men kvaliteten og prisen går slet ikke hånd i hånd desværre.

Odpowiedź od Hilfr.dk
Forholdsvis ny virksomhed, hvid rengøring til private, yes! Og med overenskomst ! Sådan! Håber mange vil benytte sig af Hilfr.dk

Odpowiedź od Hilfr.dk
Super service fra Hilfr, når man skal have hjælp til booking og ændringer i planer.

Odpowiedź od Hilfr.dk
Skuffende oplevelse. Booket rengøring blev aflyst på dagen. Hilfr svarede først på henvendelse til kundeservice efter 10 timer, men kunne ikke hjælpe med at sende en ny person. Senere blev betaling for rengøring trukket fra min konto, dog hurtigt tilbageført efter mail til kundeservice. Finder en anden service næste gang...

Odpowiedź od Hilfr.dk
Vi havde booket og fået godkendt en rengøring onsdag morgen. Hende vi havde booket dukker ikke op, og tager ikke sin telefon. Det er ikke muligt at komme I kontakt med Hilfr direkte - kun via en formular man udfylder. Der er intet telefonnummer at kontakte.

Odpowiedź od Hilfr.dk
Ville gerne prøve Hilfr.dk eftersom jeg synes konceptet lyder godt. Jeg må dog sige, at servicen er yderst ringe og man kan ikke regne med at hjælpen kommer som aftalt. Jeg er blevet brændt af 3 gange inden jeg overhovedet er startet - det holder ikke - desværre der er ikke nok tilsyn/kontrol med personalet. Kan desværre ikke anbefales

Odpowiedź od Hilfr.dk
Hilfr.dk fungerer super godt. Mange gode funktioner på hjemmesiden og nemt at booke og også nemt at lave evt. ændringer. Desuden er de gode til at holde sig opdateret på hvad brugerne har af ønsker til sitet og retter løbende til. Har haft en Hilfr ude 4 gange og hver gang var der super fint gjort rent - så jeg er meget tilfreds.
Jeg har nu i et par måneder haft en fast aftale om rengøring hver 14. dag og det fungerer simpelthen fantastisk! Hjemmesiden er nem at benytte og bookning af rengøring fungerer upåklageligt. Prøv det. Du vil ikke fortryde det!