Hilfr.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Vi har kun oplevet god service hos Hilfr. Vi har oplevet få mindre heldige oplevelser med Hilfrs der aflyste kort tid inden vores aftale, og hver gang har Nikolaj fra Hilfr været klar til at hjælpe... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Et rigtig godt koncept. Jeg har nu haft flere forskellige Hilfrs på besøg, hvilket har været en positiv oplevelse hver gang. Dels er rengøringen i top, men jeg har også været i kontakt med deres sup... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vores ældre forældre på begge sider får rengøringshjælp af søde, dygtige og meget pålidelige Asma. Det er en kæmpehjælp for os alle at vide, at der bliver gjort godt rent og samtidig at begge sæt foræ... Zobacz więcej

1. Usługa sprzątania
  2. Sprzątanie domów

Napisane przez firmę

Som den eneste platform i Danmark, der tilbyder privat rengøringshjælp dækket af en overenskomst, har Hilfr etableret sig som en pålidelig og ansvarlig aktør i rengøringsbranchen. Vi har forpligtet os til at sikre ordentlige arbejdsforhold for alle vores medarbejdere, hvilket viser vores dedikation til at skabe en retfærdig og social bæredygtig arbejdspraksis.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

78 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 4

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Desværre fungerer platformen virkelig…

Desværre fungerer platformen virkelig dårligt.....

Ellers en super god ide, og jeg vil gerne støtte virksomeheden med ordentlig overenskomst.
Kommunikationen med kundesupport er ikke det bedste, de svarer på mail først efter et par dage og telefon nummeret går på en engelsk telefonsvar.

Når man taster adresse og tidspunkt for ønskede rengøring, dukker en del valgmuligheder op, men det viser sig at de enkelte personer har deres egne agenda om hvor de hjælper til, så det kræver alt for meget individuelt forhandling.
Det går slet ikke, platformen burde stille krav til deres “hilfere” at stå ind for hvad de selv taster ind med hensyn til de geografiske placeringer og de tidspunkter de tilbyder.
Med hjælp fra den venlige kundeservice lykkedes at booke en hjælper, desværre vedkommende efterfølgende har aflyst tidspunktet på grund af rejse, dog tilbudt nyt tid, som passede ikke.
Virkelig ærgerlig, fordi ideen er god, men alt for ustabil service, så nej tak.

10 sierpnia 2021
Oceniono na 1 z 5

Dette er ikke en anmeldelse af…

Dette er ikke en anmeldelse af rengøringen for det har jeg aldrig fået foretaget.
De to gange jeg har Booket rengøring har de annulleret min bookning -
Jeg kommer ikke til at prøve en tredje gang.
Det er ellers ærgeligt da jeg meget gerne vil støtte et firma med overenskomst

27 czerwca 2021
Oceniono na 2 z 5

Var egentligt rigtig godt tilfreds med rengøringen

Var egentligt rigtig godt tilfreds med selve bookning, den indledende kommunikation med Hilfr.dk og selve rengøring - som var super professionel og effektiv.
Desværre kan man bare ikke få servicefradraget da hende der foretog rengøring ikke ønsker at udlevere sit cpr-nummer - hvilket jeg godt kan forstå.
Hilfr.dk skrev til mig umiddelbart før rengøringen at de nok skulle hjælpe med at få cpr-nummeret, men vender fuldstændig rundt efter rengøring med argumentet om at de ikke laver reglerne på området men blot følger regler på området.
Dog vælger Hilfr.dk at markedsføre muligheden for fradraget velvidende at det ikke er muligt at få det – de burde synliggøre at dette ikke er muligt for de af deres ansatte der ikke fungere som firma.
Derfor kun 2 stjerner og jeg vælger ikke at benytte Hilfr.dk igen eller anbefale det til andre – tværtimod. Hvilket er super trist når det egentlig bare handler om et par hundrede kroner – men det er princippet om vildledende markedsføring og ærgerlig kommunikation.

13 czerwca 2021
Oceniono na 2 z 5

Anmeldelse af Hilfr (ikke rengørings-assistenten!)

Nu forholder de fleste anmeldelser sig her til selve den rengøringshjælp de har fået og ikke til Hilfr som virksomhed.
dette er derfor en anmeldelse af selve platformen og virksomheden, og ike den enkelte rengøringshjælp (for den samme rengøringhjælper kan du ofte finde på to-tre andre platforme også).

Umiddelbart ville jeg rigtig gerne bruge Hilfr, primært pga. deres overenskomst/aftale med fagforening. Men deres platform efterlader en del at ønske set ift. andre platforme, bl.a når det gælder booking og sletning af bookinger.
Største issue er imidlertid at man ikke ved at trykke på en knap, kan framelde sig Hilfr - men at deres kundesevice ikke er tilgængelig i det tidsrum de annoncerer med, og at det er en engelsk telefonsvarer man kommer i kontakt med, trækker også alvorligt ned.
Alt i alt kommer jeg desværre ikke til at bruge denne platform, selvom det egenligt var det jeg helst ville.

28 kwietnia 2021

punktlig

punktlig, stabilt, solidt arbejde.

Jeg har brug for nogen til at rense mit hjem i slutningen af ​​ugen under overholdelse og skøn. Let, godt stykke arbejde. Arbejder uden besvær.

4 kwietnia 2021
Oceniono na 1 z 5

Middelmådig rengøring uden mulighed for at benytte fradrag

Inden man benytter Hilfr skal man være opmærksom på, at man højst sandsynligt ikke kan benytte sig af håndværkerfradraget. Man skal have sin Hilfrs CPR-nummer, når man registrerer rengøring på sin årsopgørelse, og da det ofte er udenlandske Hilfrs der ikke er i landet mere end 6 mdr er det utrolig svært at skaffe. Vi er gået over til et firma nu, hvor man blot skal bruge deres CVR-nummer.

20 marca 2021

Keila

Præcis, diskret, effektiv, selvstændig, god planlægning af opgaven i 235 kvm. stor lejlighed.

29 grudnia 2020
Oceniono na 5 z 5

Only used it once but everything was…

Only used it once but everything was good. Easy booking system, cleaner was flexible and professional, definitely not the same as a 'professional cleaning service' but good for the price and good to know they get a fair wage. Would recommend.

4 marca 2020
Oceniono na 5 z 5

God kommunikation, pris og rengøring

Dejligt at kunne finde privat rengøringshjælp under ordnede forhold. Vi var spændte på, hvordan resultatet ville være, men har booket fast hver 14. dag efter en prøve-rengøring, som vi var meget tilfredse med. God kommunikation, fair pris og grundig rengøring af super-hilfr'eren. Vi føler, at vi får noget mere for pengene (og mere tid) end ved et normalt rengøringsfirma.

9 grudnia 2019

Hej Betina,

Sikke en dejlig anmeldelse!
Den er vi virkelig glade for.
Tak fordi du tog dig tid til det.

Vh. Dennis fra Hilfr

Hilfr.dk

Nemt, billigt & godt ... tomme op herfra!

10 listopada 2019

Odpowiedź od Hilfr.dk

Tak Mikael - vi sætter pris på rosen :)!

Fungerer perfekt

Fungerer perfekt og så er vores rengøringshjælp både dygtig og meget behagelig!
Og så er udgiften ovenikøbet fradragsberettiget!!

4 listopada 2019

Odpowiedź od Hilfr.dk

Tusind tak Connie - det glæder os at du er glad for servicen.

Fungerer fremragende og 100% problemfrit

Rigtigt velfungerende koncept. Nemt at bruge. Kunne dog godt bruge en app for endnu bedre funktionalitet

3 listopada 2019

Hej Thomas,

Tak for din feedback, det er værdsat :).

Dbh. fra Dennis

Super nemt at bruge

Super nemt at bruge! Lækker interface og dygtige folk. Kan varmt anbefales

17 października 2019

Hej Robert,

Tak for de venlige ord, det er meget værdsat.

Dbh. fra Hilfr

Oceniono na 5 z 5

Vi har haft besøg af Hilfr for første…

Vi har haft besøg af Hilfr for første gang, og vi er så glade for resultatet.
Super effektiv rengøring, vi er overraskede over hvor meget hun nåede.
Kan klart anbefales!

24 września 2019

Hej Katrine,

Det er vi glade for at høre - det er det vi går efter :)

Dbh. fra Hilfr

No value for money

The personnel cleaning does not have any education in cleaning and are students or young people - who I'll any day support as long as its worth while - but the cleaning level is too low and they are too slow compared to professional companies, and in the end is much more expensive.

25 sierpnia 2019
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej