Wenn es möglich wäre würde ich eine Minus-Wertung vergeben. Paketshop bei HEM in Roßdorf: 1. Mitarbeiterin findet Paket nicht. Nach 2 Stunden noch mal vorbeigekommen. 2. Mitarbeiterin findet Paket auc... Zobacz więcej
HEM
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik ben zoals vele zojuist op een zaterdagavond gebeld door HEM Energie!!! Zeer dreigend, agressief en onbeschoft aan de telefoon. Dit ging over tot bedreigen en intimidatie. Hierin werd verteld dat i... Zobacz więcej
Pas op! Niet mee in zee gaan! Dwingend, dreigend met sancties en met valse voorwaarde is mijn niet Nederlands sprekende huisgenoot in zee gegaan met deze energie maatschappij. Ook meerdere malen is... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ja ook wij zijn in maart gestopt met Hem wel eerst even 635 aftikken.Die we betaald hebben na telefonische bedreigingen van Hem. Nu weer een mail van I Finance u raad het al openstaande factuur be... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Een groenere wereld betekent een beter milieu. En een beter milieu betekent ook een betere leefomgeving voor mensen. Bij HEM vinden wij het daarom belangrijk om met onze klanten mee te denken en ze te adviseren. Samen kunnen we belangrijke stappen zetten die bijdragen aan deze groenere wereld. Met kleine stapjes binnen je eigen huishouden kunnen we al een verschil maken en daar focussen wij ons graag op.
Dane kontaktowe
Grote Bickersstraat 74, 1013 KS, Amsterdam, Holandia
- 020 – 225 99 34
- klantenservice@hem.nl
- hem.nl
Inni użytkownicy przeglądali również
Opgelicht
Bij deze energie leverancier kom je terecht in een draaikolk van leugens en oplichting.
Echt vreselijk.
wij zijn intussen overgestapt..rechts…
wij zijn intussen overgestapt..rechts bij stand er op gezet,rekening geblokkeerd en voor de rest kunnen ze kapot vallen met alles wat ze nog willen van ons...wij betalen niks aan dit tuig
EN OPGEDOEKT NU....HOUDOE EN BEDANKT
Wij hadden een zakelijke abonnement en…
Wij hadden een zakelijke abonnement en ging alles slecht en duur. En nu willen ze het teveel betaalde bedrag niet betalen
Het zijn enorme oplichters
Het zijn enorme oplichters. Zojuist gebeld dat ik een vergoeding terug zou krijgen blablabla en ze zeggen dan niet dat je die alleen maar krijgt als ze je contract stiekem verlengen dit moest ik eruit trekken om dit duidelijk te krijgen een mail met informatie zwart op wit kunnen ze zogenaamd niet sturen want ik als consument moet zogenaamd blij zijn met de compensatie die ik zou krijgen trap er niet in!!
Als ik 0 sterren kon geven zou ik dat…
Als ik 0 sterren kon geven zou ik dat doen. De HEM heeft niet voor niets een boete opgelegd gekregen. Valse beloften, van kastje naar de muur, zo gaat het bij deze maatschappij. Walgelijk
Waardeloos bedrijf onprofessioneel
Is dat ik niet minder sterren kan geven maar wat een. Schijt bedrijf. Ze bellen je. Dagelijks wel 20 keer hebben we grote mond aan de telefoon Zijn respectloos. En onprofessioneel. Heb mij contract op gezegd hier. Maar ze blijven je lastig vallen en bedreigen je hier ook bij raad iedereen dit flut zooitje af
Vuile oplichters
Vuile oplichters. Mijn moeder van 60 jaar oud laat in de avond bellen om tegen haar te schreeuwen en schelden. Walgelijke manipulators zijn dit. Iedereen doe alsjeblieft een melding bij ACM en andere soortgelijke instanties! Dit moet echt snel stoppen.
Oplichters !!!!!!
Oplichters !!!!!!
Ga hier niet mee in zee schandalig
L*L verhaaltjes dat ze verder zijn gegaan onder een andere naam, en dan ben je ineens klant van HEM omdat je op een ongewenste email niet reageert binnen 2 weken .
Dikke eind rekening terwijl ik NOOIT THUUS ben 550euro bij betalen
Intimidatie en bedreiging
Intimidatie, zeer onbeleefd, afspraken worden niet nagekomen of vast gelegd. Telkens weer bellen. Bellen ook 8 keer achter elkaar als je niet opneemt omdat je in een afspraak zit en worden vervolgens boos als je opneemt om te zeggen dat je zsm terugbelt. Dan krijg je opmerkingen: Wat voor gesprek zit je dan? Dat kan nooit zo lang duren etc.
Vervolgens maak je betaalafspraken. Die worden zogenaamd niet opgeschreven. Dan maak je opnieuw afspraken. Die worden wederom niet opgeschreven en ze blijven gewoon bellen. Aangeven dat het even niet schikt en of ze kunnen terugbellen is geen goed antwoord voor ze. Ze blijven dan gewoon keer op keer bellen. Echt gestoord gewoon. Nu is er gezegd dat de stroom de volgende dag wordt afgesloten terwijl er gewoon afspraken waren, die ik ook heb opgenomen.
Het is intimidatie en crimineel wat ze doen.
Het is echt bizar. Ik heb nog nooit in mijn keven zulke onbeschofte mensen meegemaakt. Wat een intens rotte partij is dit.
Update: Er is geen stroom afgesloten. Dit zijn lege dreigementen. Wel weer gebeld en er is mij gemeld dat ze weten van de betaalafspraak maar toch gewoon gaan blijven bellen.
Hem energie belt mensen ongevraagd ook…
Hem energie belt mensen ongevraagd ook al hebben ze hier verbod van opgelegd gekregen door ACM.
Doen zich voor als andere energie maatschappij of zelf incasso bureau.
Niet met dit bedrijf in zee gaan een grote oplichting.
Asociaal bellende werknemers
Ik ben een klant bij HEM, ben gisteravond opgebeld door een tja.... Ik zou niet betaald hebben maar ik wist 100% van wel dus zeg dat ook. De reactie hierop: Wat lach je nou, we gaan je afsluiten. Om het niet erger te maken gelijk de hoorn er op. Als je zo met klanten om gaat verdien je faiet te gaan en ja ik stap over.
Heel slecht bedrijf
Heel slecht bedrijf, tussenpersoon beloofd dat we geld terug zou krijgen indien we overstapten naar HEM. Nooit ontvangen natuurlijk en toen ze in januari ineens woekerprijzen vroegen meteen het contract vernietigd wegens misleiding. Ook misleidend: dat ze variabele tarieven rekenen ipv vaste tarieven. In februari kwamen ze met een claim van ruim 2700,- waar werkelijk niks van klopt. Maar hier ook het zelfde verhaal: dreigen met incassobureaus , dreigen en intimideren. Ik raad iedereen aan om te klagen bij de ACM.
HEM liegt, bedreigd, vloekt, onbeschoft en lasterend
Bedrijf belt al ruim 3 maand over het feit, dat ik een openstaande post heb van € 7,600,= . ( bedrag wisselt zelfs af en toe ! )
Heb daar vorig jaar 2 maand energie van afgenomen en toen overgestapt naar Essent aangezien de beloofde tarieven ruim 3x hoger waren, dan ( telefonisch) afgesproken. Essent heeft overdracht verzorgd.
Medewerkers weigeren hardnekkig specificatie te geven/sturen ( omdat ze die mogelijkheid niet hebben.) tijdens hun zeer onbeschofte, dreigende en beledigende gesprekken, die zelfs laat in de avond gevoerd worden.
Sturen een mail, dat we hebben afgesproken, dat ik wil betalen met een betaallink; zonder specificatie en zeker niet "volgens afspraak".
We worden gewoon geterroriseerd door dit volk; dreigen met deurwaarders, schelden, vloeken, laat in de avond bellen, liegen over handtekeningen etc etc.
Ik betaal geen cent, maar zou toch graag een mogelijkheid vinden om van die oplichters verlost te zijn
HEM medewerkers doen zich voor als deurwaarders
Ik ben dus ook opgelicht met valse beloften over lage tarieven. Ik heb de voorschotten gestorneerd en nu bellen ze telkens weer dat ik nog moet betalen wat ik niet ga doen. Dan bellen ze een aantal keren op en doen zich eerst voor als deurwaarder. Ze dreigen dan om je huis leeg te halen, rekening te blokkeren, stroom af te laten sluiten ook als zit je bij een andere leverancier, dat je vrouwtje een half jaar in de kou komt te zitten, etc. Na een poosje krijg je door dat ook dit een leugen is. Wie heeft ook dit soort ervaringen? Dit kun je namelijk als bewijs gebruiken als het tot een rechtzaak zou komen.
Totaal oplichters
Totaal oplichters. In 2022 juni ging mijn energie contract af bij mijn vorige energie bedrijf van mijn restaurant. Tijdens mijn vakantie werd ik gebeld door de Nederlandse Energie Alliantie voor de nieuwe energie contract bij een nieuwe energie leverancier omdat ik bij de andere mijn contract beëindigde om zonder energie te blijven dacht ik met deze nieuwe leverancier kan door gegaan. Dus heb ik mijn contract tijdens de vakantie digital getekend. De gene aan de telefoon was zo door dwingerig na twee weken dacht er gaat iets mis en ik ging meteen per mail heb ik mijn getekende 5 jarige contract op gezegd. Helaas heb ik geen antwoord gekregen op mijn mail.
In Juli 2022 begonnen zij eerste facturen te sturen. Zij hebben geen een factuur maar wel twee facturen ene 3360,00 en de andere 5440,00 euro. Augustus 5440,00 andere 6650,00 euro. September 5440,00 en 6650,00 euro. oktober 5440 en 6650,00 euro. November 8120,00, 4999,00 en 3121,00. En december 8940,00 en 3941,00 euro. In december ging meteen mijn machtiging bij mijn bank ingetrokken. In januari 2023 gingen zij meteen actie te nemen tengen mij omdat ik mijn contract vroegtijdig opgezegd heb. Nu eizen zij bij mij +- nog meer dan 85000,00 incl. boete terwijl ik al mijn contract meteen binnen een mand opgezegd heb.
Ik word nu regelmatig telefonisch bedreigd dat ik genoemde bedrag moet betalen. Ik dag ze uit naar de rechtbank te gaan maar ze doen het niet.
OPLICHTERS
hem energie blijft mij bellen en vertellen dat ik nog een rekening moet betalen. Ze hadden mij met leugens erin geluisd. Ik heb het contract ontbonden op grond van misleiding. Maar ze blijven mij lastig vallen. Het zijn de grootste oplichters! Ga nooit in zee met deze parasieten.
Telefoonterreur van de hollandse…
Telefoonterreur van de hollandse energie maatschappij: de afdeling debiteuren van deze energieleverancier maakt het wel heel erg bont, ze willen een opzegboete innen die niet verschuldigd is maar wel in bij de debiteur als te vorderen staat. Een medewerker van de afdeling debiteuren voert een ware telefoonterreur, hij stalkt (dagelijks bellen soms wel 5 keer per dag), hij dreigt met afsluiten, hij schreeuwt en kent geen enkele fatsoensnorm voor het voeren van een gesprek, hij luistert niet, hij oefent druk uit en hanteert grof taalgebruik, het interesseert hem geen reet zegt hij letterlijk. Terugbellen heeft geen zin, er wordt op geen enkel nummer opgenomen, ik ben er klaar mee en ga ook maar eens een terreur uitvoeren tegen dit verschrikkelijke bedrijf.
Na een jaar te zijn opgelicht door HEM…
Na een jaar te zijn opgelicht door HEM eindeijk in mei een eindafrekening gehad en overgestapt naar nieuwe energieleverancier. Nu weer wekenlang gestalkt en een nieuwe factuur gehad, terwijl ik dus helemaal geen contract/overeenkomst heb.
Vandaag weer een telefoontje gehad van hun incasso afdeling om een betaling te voldoen van 100,-.
Ik heb meneer duidelijk gemaakt dat ze mijn gegevens per direct moeten verwijderen en opgehangen.
Schandalig dat dit bedrijf al jarenlang in Nederland mensen kan oplichten. Iedereen zoveel mogelijk klacht indienen bij het ACM.
PAS OP ! ! !
PAS OP ! ! ! de HEM bestaat uit oplichters en niet een rotte appel, maar het hele bedrijf deugd niet. Ik werd gebeld door mijn eigen energie maatschappij ,niet dus. Een vast contract €79 3jaar vast, mooi scheelde toch €21 p/m.In 4 maanden werd €1030 afgeschreven, Onmiddelijk opgezegd vanwege hun contractbreuk, Maar dan komen ze met boetes aan de laatste keer was het €1800 maar het verschild per medewerker ze verzinnen maar wat ook kwa meterstanden. Ze gaan net zo lang door tot ze op de fles gaan.
Vooralsnog geen klachten
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.