Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Support i verdensklasse! Vi implementerte Hello Retails search og recommendation mot slutten av 2024. Så langt er jeg veldig fornøyd med produktet som er veldig brukervennlig og oversiktlig, men... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har haft nöjet att samarbeta med Hello Retail och är mycket nöjda med både tjänsten och stödet vi har fått. Under våra möten visade Pontus Bech, Key Account Manager på Hello Retail, flera funktione... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Hello Retail har en mycket bra och enkel sökfunktion som är smidig att använda. Deras rekommendationer fungerar fint och har hjälpt oss nå ökad försäljning till en lägre kostnad. Rekommenderas starkt... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca rozwiązań e-commerce

Informacje o Hello Retail

Napisane przez firmę

Hello Retail is the leading Ecommerce Intelligence platform serving the mature eCommerce segment, by offering a machine learning solution for better personalization and higher conversion rates - giving the consumer a better and more relevant shopping experience.

Our personalization tools cover the entire user journey:
- Personalized Search
- Personalized Product Recommendations
- Personalized Category & Brand Pages
- Personalized Emails
- Audience

Personalizing your web shop can help to boost your conversion rate, average order size and overall business performance.

Consumers are intuitively attracted to products that are relevant to them.

Personalization can help your shop to stand out from the crowd and keep consumers coming back.

A custom-built personalization solution to suit your webshop. You’re in full control of how you want it to work. A fully-managed solution that we maintain, run and update.

No need to have a tech team behind you – we make personalization effortless with unlimited free support.

Dane kontaktowe

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

We work with Hello Retail as a partner…

We work with Hello Retail as a partner because they offer a great service and value for our merchants. What I like especially with this team is that everyone has the mindset "we will solve this" - and it technically is very easy to solve custom solutions our merchants usually have.

27 września 2023

10/ 10 Support and implementation

A good service that we have been using for about 2 years on our website and they have always shown great results via the product recomendations and the triggered emails we are using via Hello Retail. The search function works better that Shopify's own search engine for us.

The support team has also done a solid work and every time we ask for help they get it done quickly.

- Måns Sqrtn Company

27 września 2023
Oceniono na 5 z 5

Ett samarbete att lita på!

Vi har haft ett samarbete med Hello Retail i mer än 4år och är supernöjda med deras produkter och fantastiska support. Det jag vill lyfta fram som främsta orsak till att vi är så nöjda är deras ständiga utveckling av produkter samt snabba åtgärder vid eventuella problem. Kan inte bli annat än 5/5 stjärnor!
Jag kan varmt rekommendera Hello Retail!

26 września 2023
Oceniono na 5 z 5

Quick support and easy to use

With super quick support and personal connection to their costumers Hello Retail takes our webpage to the next level of marketing. With easy tools and quick updates you can get the right product to the right costumers. Its a really perfect addition to every site.

21 września 2023
Oceniono na 5 z 5

Great culture and wonderful people

Hello Retail has great culture and wonderful people helping you with their knowledge, technology & services for more sales every day. We have been fortunate to use Hello Retail since 2021. Always something NEW, something BETTER, something SMARTER and INNOVATIVE.

Keep up the good work. Great to have you with us on the team Ahoy.no. You guys make us better!

Thanks, Mr. Larsson :D

20 września 2023

10/10

Trevlig, kunniga och levererar ett grymt verktyg!🤩🚀

20 września 2023

I highly recommend Hello Retail

Their search module is very good, and they offer many useful features. I would also rate their customer service 10/10 as they consistently respond quickly and provide great assistance.

Super god Onboarding og funktionalitet

Super god Onboarding af Stine - og god funktionalitet i løsningen.

Alt spillede fra dag 1 - det er sjældent man oplever det i dag... og efterfølgende en værdifuld gennemgang af løsningen.

Der har stort set ikke været behov for support - men når der har, så får man også en god oplevelse - og hurtigt svar.

Great experience

After working a few years with Hello Retail and expanded on their services we see a bigger conversion and Pontus is always there to help us.

Hi Emily,

Thanks a bunch for your fantastic review! 🌟 We're thrilled to have been a part of your journey and to hear that your conversion rates are on the upswing. And of course, kudos to Pontus for being your go-to support!

If there's ever anything else we can do to keep your experience top-notch, just holler. We're here for you every step of the way!

Cheers to more success ahead with Hello Retail! 🚀

Oceniono na 5 z 5

Supergod samarbejdspartner til forskellige løsninger

Jeg har gennem den del år brugt HelloRetail til forskellige funktioner i min webshop, og har fornylig flyttet endnu mere over til dem, da min daværende samarbejdspartner bare ikke kunne levere det produkt jeg gerne ville have.
Og jeg må sige at alt bare spiller. Jeg har fået en seriøs og lydhør kontaktperson, hurtig support når der er brug for hjælp med små tilretninger og i det hele taget et rigtig godt produkt, der kan justeres til præcis mit behov.
Så HelloRetail får mine varmeste anbefalinger.

14 września 2023

Hej Gitte,

Tak for din flotte anmeldelse af os. Vi vil gøre vores ypperste for også at kunne leve op til dine forventninger fremover.

Har brukt Hello Retail en god stund nå

Har brukt Hello Retail en god stund nå, valgte først å bruke de på søk og anbefalninger med svært godt resultat. Har nå den siste tiden også valgt å bruke deres nye tjeneste Pages, som har gjort siden mye mer brukervennlig. Support er svært kjapt på ballen og ting blir fikset fort. Kan trygt anbefales.

15 września 2023

Hei Fredrik,

Den beste bekreftelsen på at vi gjør en god jobb, er når våre kunder utvider samarbeidet med flere tjenester. Vi er glade for å ha deg som kunde, og vi ser frem til mange gode års samarbeid.

Oceniono na 5 z 5

Samarbete som ger avkastning!

Samarbete som ger avkastning!

Vi har inlett ett samarbete med HelloRetail i slutet av förra året.

Bortsett från produkten som vi är helnöjda med vill jag framförallt framhäva det smidiga och framgångsrika samarbetet som sträcker sig igenom alla led från försäljning över samarbetet med onboarding teamet, kundansvarig och supporten.

Stort tack till framförallt Robert, Sophie och Hugo (min räddare från supporten!) som varit delaktiga i projektet och vår framgångsrika resa.

Kan bara varmt rekommendera dem.

14 września 2023

Hej Yasmin,

Tack så mycket för att du tog dig tid att dela din feedback med oss på Trustpilot! Vi är glada över att höra om din positiva erfarenhet av vårt samarbete og HelloRetail. Vi är mycket stolta över att leverera utmärkta produkter och service till våra uppskattade kunder.

Dina vänliga ord om det smidiga och framgångsrika samarbetet, från försäljning till ombordstigning och support, uppskattas verkligen. Vi hade inte kunnat uppnå detta utan vårt team.

Vi ser fram emot att fortsätta denna framgångsrika resa med dig og HelloRetail. Om du någonsin har några frågor eller behöver hjälp, tveka inte att kontakta oss. Tack än en gång för ditt förtroende för våra tjänster!

Oceniono na 1 z 5

Lyver og bedrager

Vi bestilte en mails løsning til vores webshop i uge 25, sælgeren lovede det let og hurtig kunne installeres, 12 uger efter og 4 udskudte dialog møder med ejeren B.P. Co-founder & VP of Customer Experience
har de idag accepteret at refundere de forudbetalte 20,000kr + moms.
Kan på ingen måde anbefale dem.

Svar til Brian efter besvarelse
Utroligt hvordan du kan dreje sandheden, du har selv udskudt vores dialog møde 4 gange, så selvfølgeligt går jeg ind og kræver beløbet retur.. Der er aldrig udtalt at vi ikke ønsker at tale med dig, men blot vi vil have sagen afsluttet grundet vi ikke ønsker at bruge mere tid på jer. Kan også se på andre tristpilot anmeldelser af vi ikke er de eneste med udfordringerne

13 września 2023

Hej Peter,

Jeg vil gerne indlede denne besked ved at takke dig for din anmeldelse. Som en e-handler er vi alle klar over, hvor vigtige anmeldelser er - både de positive, som vi glæder os over, og ikke mindst de negative, som vi ser som en mulighed for at lære og forbedre os.

For os er det afgørende at sikre, at vores kunder har realistiske forventninger, og vi stræber altid efter at overgå disse forventninger, så vores kunder føler, at de får fuld valuta for deres penge. Vi vægter vores kunders succes højt og arbejder hårdt hver dag for at sikre, at de er tilfredse med vores service.

Det er korrekt, at vores standardløsning kan implementeres på omkring en uge, især når man bruger en DanDomain butik og standarddesign. I jeres tilfælde udviklede jeres feedback sig dog til en skræddersyet løsning, hvilket naturligvis ændrede tidslinjen betydeligt. Vi var glade for at imødekomme jeres ønsker uden at opkræve ekstra betaling, da vi forstår, at vores område kan være teknisk komplekst.

Jeg må ærligt tage ansvaret for, at tilpasningsprocessen tog længere tid end forventet. Selvom sommerferieperioden spillede en rolle, er vores interne ambition at levere hurtigere, og derfor besluttede jeg personligt at overtage sagen for at sikre dens fuldførelse. På det tidspunkt var dele af løsningen allerede implementeret og havde genereret positiv omsætning for jer.

Det kom som en overraskelse, da du besluttede at stoppe projektet og anmode om en refundering. Jeg forsøgte gentagne gange at kontakte dig via e-mail og telefon for at løse eventuelle uoverensstemmelser, men desværre ønskede du ikke at deltage i dialogen. Efter to uger udtrykte du bekymring over, at pengene ikke var blevet returneret, men stadig ønskede du ikke at kommunikere direkte med mig.

Da dialogen syntes umulig, besluttede jeg at tilbagebetale hele beløbet som en gestus, selvom vi ikke var forpligtet til det. Det var på dette tidspunkt, du valgte at skrive din anmeldelse, hvor du anklagede os for at lyve og bedrage.
Jeg vil gerne understrege, at jeg er uenig i din fremstilling af begivenhederne, men vi må acceptere, at vi ikke kunne finde fælles fodslag og træffe de nødvendige beslutninger.
Beskyldninger om at lyve og bedrage er meget alvorlige, og jeg vil gerne tage stærkt afstand fra dem. Mit team arbejder utrætteligt hver dag for at sikre, at vores kunder får en enestående oplevelse, og de fortjener ikke at blive beskyldt for noget sådant.

Jeg håber, at vi på et tidspunkt i fremtiden kan mødes personligt for en kop kaffe, hvor vi kan diskutere denne sag ansigt til ansigt og måske få afklaret eventuelle misforståelser.

Vi ønsker dig en positiv og lys fremtid, og vi vil fortsætte med at stræbe efter at forbedre vores service.
Venlig hilsen,
Brian

Awesome customer service…

Really good results from their search service

And probably the best customer service imaginable, 10/10

10 września 2023

Hi Andreas,

Thank you for your fantastic feedback! We're delighted to hear that you've had great results with our search, and we're proud to provide top-notch customer service. Your 10/10 rating means the world to us! 😊

Oceniono na 5 z 5

Vi har samarbetat med Hello Retail i…

Vi har samarbetat med Hello Retail i många år nu och har alltid varit jättenöjda med både dem och deras produkter. Vår konvertering ökade omedelbart och de svarar alltid om man har frågor eller behöver hjälp. Rekommenderas starkt!

11 września 2023

Odpowiedź od Hello Retail

Tack så mycket, Daniel, för att du har varit en långvarig kund och för ditt vänliga omdöme!
Det är fantastiskt att höra att du, under våra många års samarbete, alltid har varit jättenöjd med både oss och våra produkter. Vår målsättning är alltid att öka konverteringar, och det är fantastiskt att höra att du såg omedelbara resultat.

Dessutom är vi stolta över att höra att vårt supportteam alltid har funnits där för att svara på dina frågor och hjälpa till när du behövde det.

Vi uppskattar din rekommendation starkt! 🌟

Vi fikk anbefalt Hello Retail av vårt performance byrå

Vi fikk anbefalt Hello Retail av en partner. De gjorde en veldig god presentasjon og vi valgte å jobbe videre med Hello Retail. Det har vært en kjempesuksess for oss. Vi er ekstremt fornøyd med oppfølgingen og selve applikasjonen og kan anbefale det på det sterkeste.

Det vi er særlig fornøyd med er oppfølging av vår customer success manager. Det har vært utrolig bra.

8 września 2023

Hei Michael!

Tusen takk for den fantastiske anmeldelsen! Det varmer virkelig hjertet å høre at du er så fornøyd med Hello Retail og oppfølgingen fra vår customer success manager. 😊

Vi setter pris på at du valgte å jobbe med oss og at det har vært en kjempesuksess for dere. Vi jobber alltid hardt for å gi våre kunder den beste opplevelsen, og det er flott å høre at vi har lykkes med det hos dere.

Hvis det skulle dukke opp noe mer eller hvis du har spørsmål, er vi alltid her for å hjelpe. Fortsett med den gode jobben, og tak igjen for tilliten!

Oceniono na 5 z 5

Speeding up the user experience and gaining sales

After working closely with Hello Retail for a couple of years we (Camping4U) feel that the services they provide has gained our business big scale. HR's solution makes it easier and a lot quicker for our customers to find their products. We can track what our customers search for, and even "correct" searches that have been misspelled, to point the search in the right direction. Also using HR live and directly in our web shop, we can place and choose HR's live content according to where on the site it makes the most use, i.e. gaining sales.

8 września 2023

Hey Fredrik,

Thanks for sharing your thoughts on Hello Retail! 🚀 We're thrilled to hear that your partnership with them has been such a game-changer for Camping4U.

It's awesome to hear that Hello Retail's services have had such a positive impact on your business.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej