Zobacz, co mówią recenzenci
Where the hell is my order? Sat by open window, no car sounds, knocks , noone. Says ''order delivered'' Im coming for you you scamming peanuts. Even left my phone number as a worst case.
OPLICHTERS!! Ik ben wonend in de omgeving rond Arnhem. Dus hoe ik Hello Drinks uit Eindhoven tussen mijn thuisbezorgd app kwam vind ik raar. Maar goed. Ik had niet gezien dat ze uit Ein... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Sklepy monopolowe
- również w kategorii:
- Dostawca i producent napojów
- Platforma sprzedażowa online
- Sklep z piwem
Napisane przez firmę
Independently owned Liquor Marketplace, delivering alcohol to your door across Australia at low prices. Buy Now Pay Later at No extra cost.
Dane kontaktowe
2 Percival Road, , 2164, Smithfield, Australia
- customerservice@hellodrinks.com.au
- hellodrinks.com.au
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Where the hell is my order
Bestelling niet geleverd!!
OPLICHTERS!
OPLICHTERS!!
Maar goed. Ik had niet gezien dat ze uit Eindhoven kwamen en kwam hier pas na mijn bestelling achter.
Ik heb gebeld dat er een misverstand was en of ik geld terug zou kunnen krijgen.
De eigenaar zei dat ze geen eens mee deden aan thuisbezorgd en mij niet verder kon helpen.
Meerdere keren nog gebeld om de situatie uit te leggen maar hij neemt niet op.
Geld weg. En bestelling is natuurlijk nooit gekomen. Die viezerd had het wel op bezorgd gezet..
Bestelling is nooit aangekomen
Bestelling is nooit aangekomen. Contact opgenomen met thuisbezorgd en in overleg met HelloDrinks houden ze vol dat de bestelling wel bezorgd is en geven het geld niet terug. Totale oplichterij. Contact met Hello Drinks zelf is ook onmogelijk.
Ik heb voor €54 drinken besteld bij dit…
Ik heb voor €54 drinken besteld bij dit bedrijf, mijn bestelling is nooit aangekomen, bedrijf neemt niet op als je ze belt en zijn niet bereid om mijn geld terug te betalen. Nooit hier bestellen!
Oplichters! Geld kwijt & geen bezorging
Bestelling gedaan in Uddel. Na betalen zag ik pas dat ze uit Eindhoven kwamen. Besteld via Thuisbezorgd. Ze zijn nooit gekomen 100+ euro kwijt. Thuisbezorgd weigert terugbetaling omdat Hello Drinks aangeeft bezorgd te hebben en weigert terug te betalen. 5 minuten na betaling contact gehad, ze zeiden dat ik mijn geld binnen 5 werkdagen terug zou krijgen. Het is nu 2 weken later, telefoon word niet meer opgenomen. Thuisbezorgd weigert enige verantwoordelijkheid. Nu juridische stappen ondernomen. Gaat niet om het geld maar om het principe. Belachelijk. Oplichters!
Gisteren een bestelling gedaan ..later…
Gisteren een bestelling gedaan ..later zag ik dat dit uit Eindhoven moet komen en ik woon in Deventer. Status bezorgd maar niks ontvangen..ook bij thuisbezorgd kan je niemand spreken en op het telefoonnummer van hello drinks wordt niet opgenomen...waardeloos..ga dit melden bij de consumentenbond
Oplichters
Eergisteren een bestelling gedaan van 54 euro gedaan, 1,5 uur te laat voordat de status naar bezorgd was veranderd maar is nooit aangekomen. Pure oplichterij.
60 euro voor een fles vodka
60 euro voor een fles vodka. Jullie zijn niet goed!!😅😆
Besteld maar geen bezorging of…
Besteld maar geen bezorging of reactie...bellen of appen wordt niet op gereageerd...nu probeer ik mijn geld via thuisbezorgd terug te krijgen..meer als 50 euries...anders maar naar Eindhoven...
Komt niet opdagen
Wat een slechte service
Wat een slechte service, ik heb een bestelling gedaan en kreeg totaal wat anders geleverd. Opgebeld, en ze zouden het goede komen brengen. Nooit meer wat van gehoord, de eigenaar neemt ook niet op. Wat een slechte gang van zaken, NOOIT meer Hello Drinks.
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf!
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf!
Mijn zoontje van 7 had per ongeluk een bestelling geplaatst van ongeveer €60. Ik heb direct contact opgenomen om de bestelling te annuleren. De medewerker gaf aan dat dit geregeld zou worden. Wat gebeurt er vervolgens? De bestelling wordt op ‘bezorgd’ gezet, maar wij hebben nooit iets ontvangen.
Daarna heb ik vier weken lang geprobeerd te bellen en te appen, maar er wordt simpelweg nergens op gereageerd. Schandalig! Zo ga je niet met klanten om. Onbetrouwbaar, slecht bereikbaar en absoluut geen service. Dit bedrijf is wat mij betreft geen cent waard.
Niet bestellen zijn OPLICHTERS!!
Niet bestellen zijn OPLICHTERS!!
Voor 70euro drinken besteld zijn niet komen opdagen. En hebben op de app wel gezet dat het bezorgd is!!
They are a scam
They are a scam. Don't use this company. Ordered wine they didn't deliver and wouldn't respond to email or phone follow up's. Nothing. Had to go to my bank to dispute transaction and get my money back. I've reported them.
niet bestellen
rotbedrijf , bestelling van 50 euro is niet bezorgd. Man schreeuwde door de telefoon dat hij gaat niet bezorgen, ik wilde mn geld terug toen hij heeft de lijn afgebroken. oplichters, hoop ik dat meer mensen gaat dit rapporteren. kan niet 0 ster geven maar dat ene is al veel
Wss ben je al te laat en opgelicht maar…
Wss ben je al te laat en opgelicht maar dit zijn gwn oplichters je betaald komen niet bezorgen
Avoid
Showed up after 1,5, no phone number available and wouldnt take the drinks back. Rude too.
Komt niet opdagen
Falsely advertise 1-2 days delivery
Falsely advertise 1-2 days delivery. I placed an order on Saturday. They won’t answer the phone or respond to emails. Delivery came Wednesday evening after I advised I would be raising a dispute with my credit card company. Delivery was short shipped by two bottles of wine.
Doświadczenie Trustpilot