Jag beställde från er websida och efter någon vecka så fick jag avisering om att paketet fanns för avhämtning. Det var en guldpläterad armring med "knut" jag beställde till mitt barnbarn som ska få d... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bestilte et smykke og dagen efter ankom det - super hurtig levering og fik også leveret et super fint totebag. Vil gerne købe igen næste gang jeg vil forkæles eller give en smykkegave 😁
Reakcja na opinię
Kunne jeg give det dobbelt stjerner havde jeg gjort det. Super service hurtig svar tider meget behjælpelige da jeg gerne ville have indgravering og alligevel leveret indenfor 48 timer. Vil helt si... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Smykkerne jeg modtog...stemte overens med billeder. Flotte æsker...katalog og "mulepose". MEN...jeg bor på landet (Genner) og har ikke bil...og smykkerne var sendt til nærmeste SUPERBRUGS i Løjt...i... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hos Heiring sætter vi en ære i, at hvert enkelt smykke er noget helt specielt. Heiring smykker fremstilles på virksomheds værksted i Danmark. Heiring er kendt for det danske design og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.
Gl. Viborgvej, 8920, Randers NV, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Købte 3 par øreringe. Kvaliteten er god, og svarer til beskrivelsen på www.
Øreringene lå i hver sin æske, og der var med sendt en lækker mulepose

Odpowiedź od Heiringstore
Super service ! Og smuk ring som lever op til forventningen
Mvh
Anne-Berit

Odpowiedź od Heiringstore
God overskuelig hjemmeside. Bestilling nemt og hurtigt. Havde bestilt armring i forkert størrelse. Den blev byttet hurtigt og nemt - alt godt 👌

Odpowiedź od Heiringstore
Heiring er et fantastisk brand med unikke designs. Serviceoplevelsen er helt i top.

Odpowiedź od Heiringstore
Fantastisk hurtig og imødekommende betjening ved telefoniske henvendelser.
Tak Josefine!
Vh Jens Peter Berntsen

Odpowiedź od Heiringstore
Smykkerne er en julegave, men leveringen af varerne var yderst tilfredsstillende.

Odpowiedź od Heiringstore
Et meget smukt smykke som jeg er meget glad for 😀 hurtig levering 👌🥰det bedste herfra ❤️

Odpowiedź od Heiringstore
En stor ros til Maibritt i kundeservice hos Heiring. Hun kommunikerer venligt, svarer på alle spørgsmål hurtigt og hjælper på alle tænkelige måder. Tusind tak. De bedste anbefalinger herfra. Det allerbedste ville dog være at produkterne fandtes på hjemmesiden, så det ikke var nødvendigt at kontakte kundeservice.

Odpowiedź od Heiringstore
Virkelig god service, kvaliteten af smykket levede op til forventningerne :0)
Dårlig service og smykker der ikke holder til overpriser. Min mor havde fået 2 armbånd som begge er gået i stykker efter kort tid og nærmest ingen brug, vi kontakter dem i forhold til reklamationsretten, får af vide at vi kan sende dem over så vil de lave dem. Da de modtager dem fortæller de at det nu koster penge at få dem lavet. Jeg henviser til reklamationsretten og den er åbnebart nu ikke gældende. Kommer aldrig til at handle der igen når servicen er så lav, smykker til over 600kr ikke holder mere end en 14 dage og man så skal betale for at få det lavet. Stort nej tak herfra, de er meldt til forbrugerklagenævnet da de ikke overholder reglerne i forhold til reklamation.

Odpowiedź od Heiringstore
I har de flotteste smykker. Jeg har netop modtaget den smukkeste ring som var pakket med omhu og så fint. Dette er blot standard, tænker jeg.

Odpowiedź od Heiringstore
Her tar det kort tid fra bestilling til produktet er i mine hender( hals, ører)
Men viktigst av alt er at det er nydelige smykker av god kvalitet som jeg bare elsker!
Og må ha mer av!

Odpowiedź od Heiringstore
Har modtaget en smuk ring, fin betjening og god information undervejs

Odpowiedź od Heiringstore
De to stjerner er grundet med at jeg efter næsten fjorten dage endnu ikke har modtaget min vare.
Da jeg færdiggjorde min bestilling kom der EFTERFØLGENDE i følge med "Tak for din ordre..", besked om at varen først vil blive afsendt start august pga af ferienedlukning.
Så jeg har nuværende ikke mulighed for at bedømme min vare og synes en oplysning om forsinket afsendelse bør være tydeligt beskrevet inden man bestiller.
Og ret "komisk" at modtage en opfordring til anmeldelse efter 14 dage uden at have modtaget min bestilte vare.

Odpowiedź od Heiringstore
I sender en bedømmelse ud, og jeg har ikke modtaget mine smykke, pga. I har ferie.
Derfor denne bedømmelse.
Sidst jeg bestilte gav jeg 5 ⭐️

Odpowiedź od Heiringstore
Æstetikken kombineret med det "grove". Alt i alt smukt siger min kæreste.

Odpowiedź od Heiringstore
Er så glad for de smykker jeg har købt.🤩🤩
Høj kvalitet og smukke smykker fra Heiring Smykker. Jeg er meget tilfreds og vil klart anbefale og købe fra dem igen.