Helt fantastisk måte å ivareta seg selv og sin egentrening, i en fase med små barn der overskuddet ikke alltid er på topp! Så enkelt å gjennomføre hjemme på egen hånd! Og øktene er så godt veiledet at... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Så flinke damer bak Core&Floor! Veldig mange fine øvelser i de ulike øktene! Får samtidig god informasjon om f.eks. kjerne og bekken og hvordan alt fungerer. Kjenner på kroppen at det er helt riktig t... Zobacz więcej
Er så glad for å være en del av Core&floor-gjengen! Motiverende, gode og tilpassede treningsopplegg, i tillegg til masse å velge mellom hvis en vil. Hedvig og gjengen er raskt tilgjengelig, og flinke... Zobacz więcej
Etter andre barn skjønte jeg at jeg måtte ta grep for å komme igang med treningen. Etter litt undersøkelser falt valget på Hedvig og Core&Floor og jeg har ikke angret! Det er så motiverende med mange... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Trening skal støtte deg i utfordringene livet ditt byr på. Den skal være effektiv, kunne gjøres hvor som helst, og ta hensyn til ulike plager du måtte ha. Jeg ønsker at du skal føle deg sterk og kapabel i kroppen din!
Dane kontaktowe
Gullhaugveien 108, 1354, Bærums Verk, Norwegia
- post@coreandfloor.no
- hedvigbang.com
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Alle skulle hatt en Hedvig!
Fantastisk å ha Hedvigs hjemmetrening med seg overalt med core&floor appen! Har lært masse om egen kropp og blitt så mye sterkere etter jeg begynte å trene med henne! Fokuserer på kvinnehelse og tydelig at hun ønsker at alle mammaer skal ha det bra ❤️ Alle skulle hatt en Hedvig i livet sitt!
Har hatt tre tette svangerskap og fikk…
Har hatt tre tette svangerskap og fikk fremfall etter nr. 3. Treningsformen var helt på bånn og følte jeg ikke hadde muskler igjen i kroppen. Etter å ha trent med Hedvig sitt opplegg i 8 måneder har jeg funnet igjen treningsglede, mestring og ikke minst blitt sterkere. Jeg føler virkelig jeg har «skyndet meg langsomt». Dette anbefales!!
Core&floor anbefales på det sterkeste!
Hedvig er utrolig dyktig, omsorgsfull og motiverende. Hun lager varierte og motiverende programmer, som er akkurat passe slitsomme for den fasen man står i som gravid/nybakt mamma. I mitt forrige svangerskap slet jeg med kraftige bekkenleddsmerter fra uke 24. Jeg har nå trent med Hedvig fra jeg ble gravid, og er i uke 28 - så og si uten bekkenleddsmerter. Jeg føler meg så mye mer robust og sterk i dette svangerskapet - takket være core&floor. Samtidig føler jeg meg mye bedre rustet for fødsel og en barseltid med to små. Tusen takk!
Verdifult opplegg
Fantastisk opplegg med varierende økter som både motiverer og gjør meg sterkere. Liker at øktene er korte, slik at det alltid er mulig å få gjennomført.
Er det en fødegave du skal ønske deg, så er det dette.
Er det en fødegave du skal ønske deg, så er det dette.
Hedvig har så mye kunnskap om opptrening etter fødsel. Disse øktene burde alle som skal føde eller har født få med seg. 💪🏻
Beste treningsprogrammet jeg noen sinne…
Beste treningsprogrammet jeg noen sinne har kommet over! Man får energi av å trene med Hedvig <3 Når det er ekstra tungt minner hun på hvorfor man gjør øvelsen - enten det er å løfte to barn samtidig eller bære handleposer mens man har en 3-åring på hofta! Orker ikke, men gjør det likevel <3
Jeg er veldig fornøyd med core & floor
Jeg er veldig fornøyd med core & floor. Hedvig har en behagelig fremtoning og er kunnskapsrik. Dette gjør at man føler seg trygg i opptrening etter fødsel. Appen har ett godt utvalg av økter på flere nivåer.
Anbefales
Veldig gode økter som man får til innimellom og som kan tilpasses form og situasjon. Fikk kroppen tilbake i løpeform!
Veldig bra!
Hedvig har laget et opplegg som er gjennomsyret av godt håndverk og kunnskap! Det føles trygt og hun er god på å tilpasse og gi alternativer!
Kom endelig igang!
Fantastisk app for å ta bort dørstokkmilen og gjøre treningen enkel! Masse gode og funksjonelle øvelser som er kjempegode for opptrening før og etter fødsel! 💪🏼
Mindre bekkenleddsmerter
Kjenner veldig bedring i bekkenleddsmerter etter å ha begynt å trene med core and floor programmet.
Lært masse om kvinnekroppen!
Utrolig bra opplegg! Fødte for 10 og 6 år siden, har slitt med bekkenplager, lekkasje og lite kontakt med kjernen! 2 måneder inn i programmet hadde jeg første løpetur uten lekkasje, føler meg sterkere og samlivet har også blitt forbedret. Hedvig er kjempe flink til personlige tilpasninger og gode utfordringer! Jeg kjenner meg sterk! Jeg har lært så mye om meg selv, syklus og kroppen min!
Fantastisk app og dyktig dame!
Er med i Core&Floor appen og må bare si at det er en fantastisk app! Inneholder alt man trenger både før og etter svangerskap - fine og forklarende videoer i hver treningsøkt. Liker spesielt godt at øktene er delt opp i nivåer ut i fra hvor i løypa man har kommet. Hedvig er utrolig dyktig og vet hva hun driver med, anbefales!
Avbrekk med Core&Floor
Kjempe bra opplegg på fine Vestlia Resort! Fin trening, god plass, fine trillemuligheter og god mat. Anbefales!
Avbrekk med CORE&FLOOR
Magisk get away med baby! Flott opplegg med variert trening og god mat i flotte omgivelser på Vestlia Resort.
Anbefaler Avbrekk med Core & Floor
Anbefaler Avbrekk med Core & Floor på Vestlia Resort. Skikkelig koselig opplevelse og bra økter med Hedvig og gjengen hennes😊💪🏼 Så mange mammaer og babyer på tur ga også nye bekjentskaper og mulighet til å lære og dele!
"Avbrekk" med core&floor på Vestlia…
"Avbrekk" med core&floor på Vestlia Resort med Hedvig var virkelig et avbrekk. Det var så deilig med noe annet i hverdagen i permisjonslivet som ga energi. Treningen har inspirert til mer trening, og det var fint å se og møte så mange andre i samme situasjon som deg selv.
Kan virkelig anbefales 😊🫶
Vi gjør det like vel!
Vi gjør det like vel! Coor and floor er topp for deg som vil holde kontinuiteten oppe. Masse gode alternativer for ulike plager og vondter, føles trygt og effektivt! Portalen har masse god info, og Hedvig er ei topp veileder og instruktør💪 Veldig lyttende til innspill og ønsker🤗
Din beste investering
Anbefaler Hedvig og Core & Floor på det sterkeste! Hedvig vet hva hun driver med og leverer solide treningsprogram som passer for alle i småbarnsfasen. Hun har et vinnende vesen og er tilgjengelig for deg gjennom hele treningsreisen din. Jeg har alltid trent mye, men er sterkere nå etter to barn enn noen gang før!
10/10
Treningsprogram som er skreddersydd gravide og spesielt til opptrening etter fødsel. Min erfaring er at om man følger programmet slik det er bygget opp- vil man rask kjenne på progresjon, som gir mestring og motivasjon til å fortsette og pushe seg selv. Hedvig er utrolig dyktig, øktene er effektive og ikke minst føles det veldig trygt. Anbefaler CoreandFloor på det sterkeste!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.