Zobacz, co mówią recenzenci
Jeg er inne i mitt 2-år her inne, mest fordi disse øktene passer perfekt inn i min hverdag og jeg har ikke treningssenter i umiddelbar nærhet. C&F har mer fokus på stabilitet og å være sterk på så... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Trening skal støtte deg i utfordringene livet ditt byr på. Den skal være effektiv, kunne gjøres hvor som helst, og ta hensyn til ulike plager du måtte ha. Jeg ønsker at du skal føle deg sterk og kapabel i kroppen din!
Dane kontaktowe
Gullhaugveien 108, 1354, Bærums Verk, Norwegia
- post@coreandfloor.no
- hedvigbang.com
Inni użytkownicy przeglądali również
Anbefaler
Hedvig er veldig positiv og kunnskapsrik og utrolig hyggelig å trene med. anbefaler til alle 💪
Boost, støtte og faglig dyktighet i en pakke 😊
Hedvig er utrolig dyktig - og engasjert 🩵 Veldig godt opplegg for etter fødsel eller i graviditet. Når kroppen ikke klarer like tungt i en periode og/eller vil det man er vant til på treningsfronten, så er dette tingen. Man får gode økter og verktøy til å bygge seg gradvis opp og bøte på vondter. Etter en tøff fødsel og et langt sykehusopphold ga dette trygghet. Og du kan gjøre øktene hvor som helst - hjemme, på treningssenter eller ute 🤩 Greit med den fleksibiliteten når du ikke helt styrer tiden selv alltid.
Gi C&F noen få mnd av ditt litt - og opplev forandringen!!!
C&F har mer fokus på stabilitet og å være sterk på så flere mange områder i kroppen, noe som jeg savner hos andre trenere/apper.
Bli sterk der vi trenger det som mest i en hverdag med de små🫶🏻
Motiverende økter og fantastisk samhold
Et fantastisk godt opplegg for opptrening etter fødsel, så tilretteleggende og med perfekt progresjon. Når graviditet nr 2 meldte seg, etter bare 9 mnd, gledet jeg meg bare til å kunne teste det under graviditeten også! Føler meg så mye sterkere nå enn under første svangerskap 💪 det har også virkelig hjulpet for bekkenplagene mine! C&F er motiverende og gjør det lett å komme seg på trening selv om man ikke lengre alltid er sjef i eget liv🙌 tusen takk!
Hoppende glad av mestringsfølelse
Jeg har trent med Hedvig i 5 uker og kjenner på en enorm mestring allerede. Jeg elsker opplegget, og treningen vi gjør sammen får meg til å føle meg god nok slik jeg er! Du vet når du blir hoppende glad av å gjennomført en treningsøkt? Ikke? Da bør du prøve å trene med Hedvig og Core & Floor!
Faglig tyngde
En faglig tyngde som er helt unik for gravide og mødre, anbefales på det varmeste 💚
Veldig bra treningsopplegg
Veldig bra treningsopplegg, både i graviditet og for opptrening etter fødsel. Trygg og kyndig veiledning underveis!
Super trening
Super trening etter fødsel, der du følger ditt eget nivå.
Trygt og motiverende ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trygt og motiverende treningsfellesskap tilpasset både gravide og opptrening etter fødsel ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Øvelsene kjennes tilpasset det nivået man befinner seg på, med gode alternativer til videre progresjon.
Personlig oppfølging og kompetanse
Personlig oppfølging og kompetanse på veien tilbake til en sterke kropp som mamma!
Skulle meldt meg inn for lenge siden!
Å trene med Core & Floor har fått meg til å endelig føle meg som meg selv igjen. Magen står ikke lenger rett ut, jeg har blitt bevisst på holdning og riktig bruk av muskler. Kroppen har blitt sterk igjen. Det eneste negative er at jeg ventet et helt år etter fødsel før jeg ble med - jeg skulle vært med allerede som gravid! Her er det tilrettelagt for alle uansett hvilken situasjon man er i. Her blir jeg nok værende i all overskuelig fremtid!
Utrolig fornøyd med Core and floor!!
Core and floor har virkelig reddet barseltiden min nå med baby nr. 2! Føler meg så trygg på opptreningen etter fødsel med hjelp av Hedvig og Lotte og de flotte treningsøktene de lager til oss🩷 En av tingene man lærer er at vi er mange som egentlig ikke orker men som gjør det likevel, og det fellesskapet man får inne i appen er helt magisk! Kan virkelig anbefale medlemskap i Core and floor!!
Core&Floor anbefales!
Core&Floor er et fantastisk treningsopplegg for kvinner etter fødsel som fokuserer på å bygge opp kroppen på en skånsom og bærekraftig måte! Jeg har hatt veldig stor effekt av dette programmet og anbefaler det til alle gravide og fødende kvinner!! Hedvig er en positiv og livlig dame som er både motiverende og pedagogisk.
Veldig mange gode ressurser i appen
Veldig mange gode ressurser i appen, og svært oversiktlig program. Gleder meg til å teste det ut videre og komme godt i gang med treningen igjen!
Veldig fin app og bra opplegg
Veldig fin app og bra opplegg, føler meg forpliktet (på en god måte) til å delta på live-øktene når det passer.
Mange flotte øvelser for stabilitet og kjerne.
Eneste jeg savner er en litt ryddigere søkefunksjon/sortering på ressurser. Egne samlinger for nivå1, nivå2 og nivå3-økter hadde vært kjekt.
Det hadde også vært fint om det fantes tabeller hvor man kan fylle inn reps/vekt/el under øktene og en funksjon for å lage slike tabeller på egentreningsøktene. Disclaimer: kan hende jeg ikke har letet/forsøkt nok selv.
Faglig dyktig og en som virkelig vil hjelpe
Faglig dyktig og en som virkelig vil det beste for de som deltar🩵. Her er det økter på alle nivå og i alle formater, så alle kan finne noe. Uansett hvor erfaren man måtte være (el ikke) er det greit med god veiledning rundt graviditet og etter fødsel når kroppen er en litt annen versjon av seg selv,
Trening som er gøy og faktisk gjennomføres
Dette er gaven du skal ønske deg som fødegave! 🎁 En investering for mor og familien! Skulle ønske jeg hadde unnet meg dette etter de to forrige fødslene også! Nå har jeg troa på at jeg skal bli sterkere enn noen gang etter fødsel 💪🏼
10/10 opplegg for alle som har født
Etter å ha gjort mye feil i opptrening etter første fødsel, bestemte jeg meg for å prøve Core and floor etter andre fødsel. Er nå medlem på syvende måned og har lært SÅ mye om kroppen etter fødsel og trening. Hedvig er kunnskapsrik og solid, men også varm og flink til å motivere. Fellesskapet inne i appen er ganske spesielt, faktisk tidvis rørende og unikt, og det får man altså med på kjøpet - i tillegg til ukentlige liveøkter, treningsprogram og massevis med ekstra informasjon og kunnskap. Jeg gir terningkast 6, dette er noe alle bør unne seg i veien tilbake til seg selv etter førsel.
Lett tilgjengelig og tilrettelagt trening etter fødsel!
Lett tilgjengelig og svært godt tilrettelagt trening etter fødsel! Begynner på null og bygger deg og kroppen din gradvis opp igjen etter fødsel i det tempo som er riktig for din fysikk. En veldig god investering for kropp og sjel!
Helt supert for å komme i gang med trening igjen!
Core & floor har fått meg i gang med trening igjen etter fødsel og har vært helt gull i overgangen fra mye stillesitting i siste del av graviditeten og med baby, til en mer aktiv hverdag hvor jeg prøver å få kabalen til å gå opp med trening, hverdag og baby.
Hedvig er både motiverende, kunnskapsfull og lager økter som er enkle å få til å passe med baby. Bare etter et par uker med trening merker jeg at jeg har mer kontakt med kjernen. Anbefales!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.