Peugeot-dealer Hedin Automotive - Emmen Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Nijbracht 90, 7821 CA Emmen, NL

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

HELAAS WAS MIJN AUTO NIET SCHOON GEMAAKT OMDAT IETS NIET WERKT. IK HAD EEN COUPON VOOR GRATIS WASBEURT MAAR HET WAS NIET LANG GELD. MAAR JAMMER DAT HEDEN WEG GAAT UIT EMMEN WIJ GAAN NIET NAAR EEN AND... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Goede informatie en service! Prettig personeel. Leveren goed werk. We rijden allebei al jaren in Peugeots tot volle tevredenheid. Maar als de garage uit Emmen verdwijnt, kopen we waarschijnlijk geen P... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Het is de persoonlijke benadering waarmee Peter Verbogt jou als potentiële koper keer op keer weet te overtuigen tot aankoop van weer een Peugeot. Daarbij bijgestaan door een uitstekend team van medew... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dealer Peugeota
  2. Warsztat samochodowy
  3. Salon samochodowy
  4. Naprawa samochodów

O Peugeot-dealer Hedin Automotive - Emmen

Napisane przez firmę

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 445

Napisz recenzję

AUTO NIET SCHOON…

HELAAS WAS MIJN AUTO NIET SCHOON GEMAAKT OMDAT IETS NIET WERKT. IK HAD EEN COUPON VOOR GRATIS WASBEURT MAAR HET WAS NIET LANG GELD. MAAR JAMMER DAT HEDEN WEG GAAT UIT EMMEN WIJ GAAN NIET NAAR EEN ANDERE LOCATIE.

5 kwietnia 2025

Beste meneer/mevrouw,

Jammer om te horen dat de wasbeurt niet gelukt is. Begrijpelijk dat dit tegenviel, zeker met een coupon. We vinden het ook jammer dat we verhuizen uit Emmen en begrijpen dat dit voor jou reden is om niet over te stappen.

Beste meneer Vos,

Dank je wel voor je review. We vinden het jammer dat de sluiting van onze vestiging in Emmen voor jou betekent dat je afscheid neemt. Fijn dat je onze hulp als deskundig en vlot hebt ervaren. Bedankt voor het vertrouwen de afgelopen jaren!

Service prima

Service prima. Maar 1 ding wat mij irriteerde: onze distributieriem bleek te groot voor onze auto. Daar hadden jullie schrijven van gehad! Tis dat wij voor servicebeurt kwamen anders hadden wij met onze auto doorgereden met van alles tot gevolg. Had graag hierover eerder geïnformeerd te willen worden. Mailtje is sneller gestuurd dan auto met panne.!!! Wel snel verholpen.

26 czerwca 2025

Beste mevrouw De Ridder,

Dank je wel voor je feedback. Begrijpelijk dat je verrast was door de verkeerde maat distributieriem, ondanks eerdere communicatie. We zijn blij dat het snel is opgelost, maar nemen je punt zeker mee. Dank je wel voor het delen!

Oceniono na 4 z 5

Vooraf goed geïnformeerd over de te…

Vooraf goed geïnformeerd over de te verrichten werkzaamheden plus de kosten.

17 czerwca 2025

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je vooraf duidelijk bent geïnformeerd over de werkzaamheden en kosten. Dat vinden we belangrijk.

Tevredenheid

Altijd vriendelijk en eerlijk behandeld
Vind het ook erg jammer dat jullie uit Emmen weggaan

16 czerwca 2025

Beste mevrouw Van der Aar,

Wat fijn dat je je altijd vriendelijk en eerlijk geholpen voelde. We vinden het oprecht jammer dat we uit Emmen vertrekken, maar zijn dankbaar voor jouw vertrouwen al die tijd!

Oceniono na 5 z 5

Mijn jarenlange ervaring met deze…

Mijn jarenlange ervaring met deze garage is zoals ik gewend was nog nooit beschaamd. Prima vaklui en vriendelijke klantvriendelijke benadering.
Heel spijtig dat deze garage nu wordt gesloten .

27 maja 2025
Oceniono na 5 z 5

Met de MyPeugeot card word ik zonder…

Met de MyPeugeot card word ik zonder afspraak direct geholpen met een tussentijdse controle; worden vloeistoffen gecontroleerd en zo nodig bijgevuld en worden de banden op spanning gebracht.
Ondertussen geniet ik van `n kopje koffie.

28 kwietnia 2025
Oceniono na 2 z 5

Gastvrijheid

Had een afspraak voor een kleine reparatie die ongeveer 40 minuten duurde. Bij de receptie is geen tafel met stoelen. Er werd ook niet verwezen naar een andere plek om de tijd door te brengen en ook nergens een koffieautomaat. Ook geen waterapparaat. Toen maar door de showroom gelopen en uiteindelijk een tafeltje met een paar stoelen gevonden.
Al met al niet gastvrij.

24 kwietnia 2025

Perfect uitgevoerde onderhoudsbeurt

Perfect uitgevoerde onderhoudsbeurt.
Van te voren was ik gebeld, welk onderhoud moest worden uitgevoerd en wat daarvan de kosten waren.
Dit gesprek vooraf heb ik erg gewaardeerd,wist precies waar ik aan toe was !

14 kwietnia 2025

Afspraak maken. ?

Ik kwam aan de balie om een afspraak te maken voor een bandenwissel. Dat kon meteen!! Drie kwartier ( en een goede kop koffie) later reed ik op zomerbanden weg.

7 kwietnia 2025
Oceniono na 3 z 5

digitale gemaakte afspraak niet in agenda werkplaats

Servicebeurt naar tevredenheid uitgevoerd ondanks dat het digitaal afspraak maken niet in de agenda van de werkplaats was opgenomen. ( afspraak eind februari gemaakt voor beurt eind maart, met Hedin email bevestigd, met Hedin herinneringsmail kort voor datum afspraak)

26 marca 2025

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej