Nach einem Ausfall unseres Wohnmobil wurden wir vom Abschlepper nach Assen zu Fa. Hedin gebracht. Nach der Fehlerbeschreibung wurde das Fahrzeug schnell an einen Tester angeschlossen und der Fehl... Zobacz więcej
Balkengracht 2, 9405 CG Assen, Drenthe, NL
Reakcja na opinię
Netjes en eerlijk behandeld , vriendelijk personeel , alles was duidelijk . Was jammer dat we niet zoveel terug kregen voor onze inruil auto als dat we hadden gehoopt maar vandaar 4 sterren anders... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vooraf werd duidelijk gemaakt wat de kosten zouden zijn als er geen bijzonderheden aan het licht kwamen tijdens de onderhoud beurt. Bij bijzonderheden zou ik gebeld worden voor overleg. Er is niet g... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Prima geholpen door de medewerker, maar ik vind er wel wat van deze vragenlijst. Als ik niks invul of minder als een 8 geef dan zou de medewerker het niet goed gedaan hebben en daar vind ik wat van.... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Balkengracht 2, 9405 CG, Assen, Drenthe, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Gastvrij ontvangen en de service is goed uitgevoerd tegen een vooraf afgesproken prijs.

Odpowiedź od Opel-dealer Hedin Automotive - Assen
Probleem elektrisch systeem van de auto opgelost

Odpowiedź od Opel-dealer Hedin Automotive - Assen
reparatie viel binnen de 2 jaar garantietermijn, en vervanging van de accu was dus gratis. Opmerking: ik moest uw medewerker hier wel op attenderen, anders hadden wij de kosten wel voorgeschoteld gekregen!

Prima geholpen.
Duidelijke uitleg.
Medewerker aan de balie vriendelijk en behulpzaam.

Odpowiedź od Opel-dealer Hedin Automotive - Assen
Al jaren trouwe klant, eerst bij Opel Wander toen bij Ster en nu bij Hedin. Met al die naamsveranderingen nog altijd dezelde mensen die het onderhoud aan mijn Opel uitvoeren en dat altijd op een correcte manier. Een zeer tevreden klant.

Odpowiedź od Opel-dealer Hedin Automotive - Assen
Na onverwacht bezoek de accu vervangen Vriendelijke ontvangst.

Odpowiedź od Opel-dealer Hedin Automotive - Assen
Vriendelijkheid en service van de mensen aan receptie balie, was top.
Duidelijkheid mbt wat er gaat gebeuren aan de auto.
Prima wachtruimte, met goede koffie etc.

Odpowiedź od Opel-dealer Hedin Automotive - Assen
Ik was de radiocode van mijn corsa kwijt, heb ze gebeld en gevraagd of zij die konden achterhalen, en dat konden ze.
Werd keurig teruggebeld en kreeg Gratis de code door.
Geweldige service Hedin, hartelijk dank daarvoor!!

Odpowiedź od Opel-dealer Hedin Automotive - Assen
Goede ontvangst en contact voor dat ik er moest zijn over de kosten en wat er gebeuren moest

Odpowiedź od Opel-dealer Hedin Automotive - Assen
De monteur heeft de onderhoudsbeurt niet goed in het systeem van de auto gezet, waardoor het onderhoudslampje nu steeds brandt in de auto en ik daar elke keer een melding van krijg.
Een aantal weken geleden heb ik hierover telefonisch contact gehad en werd mij beloofd dat ik teruggebeld zou worden hierover, maar dat is niet gebeurd.

Odpowiedź od Opel-dealer Hedin Automotive - Assen
De turbo van mijn Astra had het begeven. Omdat ik nog garantie heb op de auto contact gezocht met Broekhuis waar deze gekocht is. Na overleg mocht de auto in Assen bij Hedin worden hersteld.
Onderdeel was helaas wat lastig verkrijgbaar. Maar toch heeft Hedin Assen er alles aan gedaan dat ik voor mijn vertrek naar het buitenland ivm vakantie de Astra weer gerepareerd mee kon krijgen. En dat in de zomervakantie.
Erg tevreden over de geboden service. En uiteraard ook credits naar Broekhuis dat het bij een andere dealer hersteld kon worden.

Odpowiedź od Opel-dealer Hedin Automotive - Assen
Kwam om mattenset op te halen. Er zou dan meteen even naar de motor gekeken worden daar bij de laatste beurt olie op de motor gevonden was. Dat 'even' zou betekenen dat ik een uur zou moeten wachten! Waarop? Om even onder de motorkap te kijken. 5 minuten zou veel zijn. Ook hier is de bureaucratie toegeslagen ten koste van service.