Healtie Nl

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Dankjewel. Voor deze hele vlotte afhandeling alleen zoooo jammer dat het middel mijn pijn niet heeft kunnen verlichten. Maar ik vind het echt nodig om u een mooi compliment te maken omdat ik al eer... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ik heb Healtie meerdere malen een mail gestuurd ivm de geld terug actie. Tot op heden niet 1 reactie terug gehad.

Oceniono na 5 z 5

Ik heb een defect apparaat ontvangen en een korte film gestuurd van het defecte apparaat na een korte mailwisseling ben ik heel erg tevreden met de snelle oplossing. Niet moeilijk doen gewoon geld ret... Zobacz więcej

Dane kontaktowe

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Ik zou 2 weken geleden mijn geld al…

Ik zou 2 weken geleden mijn geld al terug krijgen. Verkeerd artikel ontvangen. Toezegging van terugbetaling ontvangen. Nu bestaat hun mailadres ineens niet meer? Ik heb mijn Rechtsbijstandverzekering al ingeschakeld.

3 grudnia 2024

Bestel hier niets.

Besteld, Cardio-flow en ontvangen Viscalar Sooting Soak.
Probeer nu maar eens het pakket terug te sturen en je geld terug te krijgen zal een moeilijke onderneming worden.
En ja de troep komt uit China!!

19 listopada 2024

Odpowiedź od Healtie Nl

Hoi! Bedankt voor uw feedback! Het spijt ons te weten dat u problemen heeft met uw bestelling. Voor meer informatie over je bestelling en voor verdere hulp kun je contact opnemen met ons CS Team op support@healtie-nl.com.

Oceniono na 1 z 5

Bestelling geplaatst nooit ontvangen!

Bestelling geplaatst nooit ontvangen!! Mail gestuurd geen reactie!! Bestelling 25166
Bestel hier niet!!!
Staat onderweg al vanaf 30 okt en binnen 5 dagen levertijd

29 października 2024

Odpowiedź od Healtie Nl

Hoi Inge, Bedankt voor je feedback. Het spijt ons voor het ongemak dat dit veroorzaakt kan hebben. We hebben op 11/11 op je e-mail gereageerd en je de verzendinformatie gegeven. Je kunt je spam/junk map controleren. Je bestelling is afgeleverd door DHL op basis van de trackinggegevens https://my.dhlecommerce.nl/home/tracktrace/3SALX000014028765/. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Oceniono na 1 z 5

bestelling nooit ontvangen, en slechte feedback

bestelling geplaast voor 'autogloss' op 24/9. op 8/10 zou dit geleverd zijn. via de klantendienst krijg ik enkel de melding dat dit geleverd moet zijn, niet dus! ik moet zelf contact opnemen met de transporteur.
na gebeld te hebben, kunnen ze mij niet helpen. terug contact opgenomen met de support van healtie, maar enkel reactie dat dit geleverd moet zijn.... niet bestellen dus, hebben geen controle over de zaken dat ze verkopen vanuit weet niet welk land...

11 listopada 2024

Odpowiedź od Healtie Nl

Hallo Pieter, Bedankt voor je feedback. Het spijt ons voor het ongemak dat dit veroorzaakt kan hebben. We hebben op 11/12 gereageerd op je e-mail en vragen gesteld over je verzendgegevens, maar we hebben geen reactie van je ontvangen. We hebben je gevraagd of het verzendadres dat je hebt opgegeven correct is, zodat we verder onderzoek kunnen doen bij de koerier. Ons CS-team wacht op uw reactie. Klanttevredenheid is onze topprioriteit en we willen alle problemen van onze klanten oplossen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Oceniono na 1 z 5

Een bestelling geplaatst en betaald

Een bestelling geplaatst en betaald. Ten 1e geen bevestiging gekregen dat betaald was en besteld. Pas nadat ik een email gestuurd had na 2 weken kreeg ik een email terug. De bestelling zou door DHL met track en trace nr. bezorgd worden. Bij DHL was het niet bekend ook het Track en trace nr niet. Na mijn email was het ineens z.g. met PostNL bezorgd en was het op een ophaalpunt, maar geen bericht wat gebruikelijk is van PostNL ook geen briefje met ophaalpunt. Na lang uitblijven en email naar Healtie-nl.com kreeg ik eindelijk bericht dat het bestelde terug was gestuurd naar de leverancier. Heb gemeld dat ik mijn geld terug wil €. 24,90 met mijn bankrekening. Na 4 emails van mij nog geen cent teruggestort dit loopt al van 23 september 2024. Wekt de indruk van oplichting!
Eerlijk is eerlijk!!
Na mijn ervaring met dit bedrijf (zie boven) te vermelden kreeg ik dezelfde dag een mail dat de terugbetaling direct gedaan was en dat het wel tien dagen kon duren voordat ik het op mijn rekening zou krijgen. Vandaag 1 dag later is het bedrag ontvangen, dus neem ik de boven staande tekst "Wekt de indruk van oplichting" terug! Wel raad ik aan te kijken naar de normale procedure van gerenommeerde bedrijven, om problemen met klanten te voorkomen en wens ze hiermee succes!

23 września 2024

Odpowiedź od Healtie Nl

Hallo! Bedankt voor je feedback en het spijt ons voor het ongemak dat dit mogelijk heeft veroorzaakt. Ons CS-team probeert je probleem op te lossen, maar je hebt niet gereageerd als je wilt dat we je bestelling opnieuw verzenden of je geld terugstorten. Klanttevredenheid is onze hoogste prioriteit en we hebben uw terugbetaling verwerkt. Je zou hier een aparte e-mail over moeten ontvangen. Nogmaals bedankt voor uw feedback en onze excuses voor uw negatieve ervaring.

3x betaald, nooit iets ontvangen

Bijna EUR 100,- betaald en nooit iets ontvangen. Besteld naar aanleiding van een advertentie in Max Magazine. Lijkt op misbruik maken van oudere kwetsbare mensen..

23 września 2024

Odpowiedź od Healtie Nl

Hoi Marjan, Bedankt voor je feedback. Het spijt ons voor het ongemak, het lijkt erop dat je het artikel bij een ander bedrijf hebt besteld en niet bij ons. We raden je aan contact op te nemen met hun ondersteuningsteam.

NIETS en…

3 weken geleden bestelling gedaan en 44,90€ betaald voor 2 verpakkingen nog steeds NIETS ontvangen . Geen redacties terug op mijn mails via de klantenservice ook.
😡

1 listopada 2024

Odpowiedź od Healtie Nl

Hallo! Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u problemen heeft met uw bestelling. Klanttevredenheid is onze topprioriteit, dus we zouden het op prijs stellen als u contact met ons opneemt via support@healtie-nl.com zodat we het probleem kunnen oplossen.

Vascular care producten uit China

Vascular care producten besteld. Blijkt het uit China te komen!! Twee zakken met ieder 10 stuks capsules met vloeibare inhoud zonder gebruiksaanwijzing of waar het product uit bestaat. Heb meteen naar de website gereageerd en nee niet verkeerd. Helaas geen reactie. Dus of ik moet het innemen of ik moet het uitsmeren? Op de website word ik ook niet wijzer. Slechte zaak.

Inmiddels een bericht ontvangen met excuses en uitleg. 2-11-2024

31 października 2024

Odpowiedź od Healtie Nl

Hoi Anne, Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u problemen heeft met uw bestelling. Klanttevredenheid is onze topprioriteit, dus we zouden het op prijs stellen als je contact met ons opneemt via support@healtie-nl.com zodat we het probleem kunnen oplossen.

Oceniono na 1 z 5

Ik heb €50 euro betaald terwijl ze een…

Ik heb €50 euro betaald terwijl ze een actie hadden en het €45 had kunnen zijn. Gelijk gemaild maar nooit reactie terug gehad. Nu na een week nog steeds niets ontvangen. Maar ik lees ook dat de producten uit China komen. Ik heb pillen besteld tegen schone aderen. Weet niet of ik het nog wel kan vertrouwen. Wist namelijk niet dat het uit China komt en in hoeverre dit gecontroleerd wordt op veiligheid.

22 października 2024

Odpowiedź od Healtie Nl

Hallo Alie, bedankt voor je feedback. Het spijt ons voor het ongemak, we hebben je e-mail niet ontvangen. Misschien heb je het naar een verkeerd e-mailadres gestuurd. Neem contact op met ons CS-team om je verder te helpen via support@healtie-nl.com. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Dankjewel

Maar ik vind het echt nodig om u een mooi compliment te maken omdat ik al eerder teleurgesteld ben in online dingen bestellen.
Mijn complimenten voor uw handeling in deze.
En de vlotte afwerking. Dit geeft vertrouwen om met u zaken te doen Veel succes met uw bedrijf

14 października 2024

Odpowiedź od Healtie Nl

Hoi Carin, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons uw feedback te geven.
Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met uw bestelling. We streven er altijd naar om onze producten en diensten te verbeteren. Klanttevredenheid is onze topprioriteit. Nogmaals bedankt voor uw feedback en onze excuses voor het ongemak

Oceniono na 3 z 5

Levering duurt lang. Kan beter. Geen reacties op mail.

12 oktober een product besteld en betaald. Netjes een orderbevestiging ontvangen. Echter tot op heden niets ontvangen. Tot 2x toe een mail gezonden. Echter nog geen reactie. Tracking onbegrijpelijk.

18 października 2024

Odpowiedź od Healtie Nl

Hoi Mindert, Bedankt voor uw feedback.
Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met uw bestelling. We streven er altijd naar om onze producten en diensten te verbeteren. Uw bestelling is verzonden en u kunt de zending volgen via deze link, https://57track.com/Track/Detail?num=WS15638251254039626DL. Als je nog vragen hebt, kun je contact opnemen met ons CS team, support@healtie-nl.com. Nogmaals bedankt voor uw feedback en onze excuses voor uw negatieve ervaring.

Oplichters

Oplichters? Ze schrijven geld van je rekening af.veel te veel.
Mijn zus wil haar geld terug.
Anders aangifte.

12 października 2024
Oceniono na 5 z 5

Uiterst tevreden over de afhandeling

9 października 2024

Odpowiedź od Healtie Nl

Hallo Garardus, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om feedback achter te laten! Klanttevredenheid is onze topprioriteit en we streven er altijd naar om onze producten en diensten te verbeteren. Nogmaals bedankt voor uw feedback.

Ik wil mijn geld terug…

Ik wil mijn geld terug…. Ik heb niks meer gehoord

6 października 2024

Odpowiedź od Healtie Nl

Hallo Niki, Bedankt voor uw feedback. Klanttevredenheid is onze topprioriteit. Neem contact met ons op via support@healtie-nl.com zodat we dit probleem voor u kunnen oplossen.
Nogmaals bedankt voor uw feedback en onze excuses voor uw negatieve ervaring.

Helaas product niet ontvangen

Helaas product niet ontvangen, weet niet wat de levertijden zijn. Maar ik heb er niet veel vertrouwen in dat het nog komt.

3 października 2024

Odpowiedź od Healtie Nl

Hallo John, Bedankt voor uw feedback! Het spijt ons te weten dat u problemen heeft met uw bestelling. Voor meer informatie over je bestelling en voor verdere hulp kun je contact opnemen met ons CS Team op support@healtie-nl.com.

Oceniono na 3 z 5

slow delivery

the time it took to find out that it was sent to the wrong adress and returned ,i not could check the adress to confirm,even then i could have been contacted via my mail adress,i gave you 2 days to correct the problem but you had allready reembursed me my purchase price which i thanked you for

8 września 2024

Odpowiedź od Healtie Nl

Hi! Thank you for your feedback. We always strive to improve our products and services. Customer satisfaction is our top priority. Again, thank you for your feedback, and we apologize for your negative experience.

Correcte terugbetaling

Toen ik liet weten dat de zending zonder enige uitleg, behalve Chinees, bij mij was toegekomen (ook de verpakking was niet meer intact) heb ik een vriendelijk antwoord gekregen met de belofte dat ik mijn geld terug zal krijgen

15 września 2024

Odpowiedź od Healtie Nl

Hallo! Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met uw bestelling. Klanttevredenheid is onze topprioriteit. We willen je verzekeren dat we stappen ondernemen om dit in de toekomst te voorkomen. We streven er altijd naar om onze producten en diensten te verbeteren. Nogmaals bedankt voor uw feedback en onze excuses voor uw negatieve ervaring.

Oceniono na 5 z 5

Prima service van deze site

Prima service van deze site, zeker aan te bevelen.

17 września 2024

Odpowiedź od Healtie Nl

Hoi Karla, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met ons. We stellen het echt op prijs. Uw feedback heeft onze dag opgefleurd!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej