1. Fabryka kosmetyków
  2. Salon piękności
  3. Sklep z kosmetykami
  4. Automat z produktami do pielęgnacji skóry

Heidy.nl is opgericht door Heidy van Velde en is een persoonlijk huidinstituut gelegen op het historische landgoed Vosbergen in Heerde. Inmiddels worden alle huidproducten die in de salon gebruikt worden ook verkocht op onze website heidy.nl. Met 30+ jaar ervaring als huidexpert bied Heidy.nl haar klanten altijd de beste service en ervaring.

4,4

Doskonała

Een frissere en stralende huid

Op advies van Heidy heb ik producten van Craith Lab aangeschaft. Ik merk ontzettend veel verschil! De doorbloeding van mijn huid is aanzienlijk verbeterd, ik zie er jonger en frisser uit (meer glans) en ik zie ook dat door het collageen de lijntjes minder diep zijn. Super tevreden dus.

17 czerwca 2022

Blij met Craith

Ik gebruikte al met volle tevredenheid de produkten van Craith, maar sinds een paar weken ben ik overgestapt op het nieuwe collageen en dagcreme. Mijn rimpels rondom mijn ogen zijn zichtbaar minder na 4 weken en mijn huid voelt veel steviger.

Het zijn kostbare produkten, maar ik wil niet meer anders.

17 czerwca 2022

Wat een vriendelijk team

Wat een vriendelijk team. Ik had veel last van mijn huid en ben totaal niet bekent met huidverzorging. Op aanraden van een vriendin heb ik contact opgenomen. Eerst werd mijn huid uitvoerig bekeken met een soort huidscan en aan de hand daarvan is er een plan opgesteld. Ik heb alle stappen doorlopen en ik heb nu een rustige en vitale huid. Ik blijf nu ook de producten gebruiken.

16 czerwca 2022

Huid verbetering

Hele snelle levering! Ik heb producten van Juliet Armant besteld op advies van Carlijn. Mijn huid is echt verbeterd hierdoor! Ik ben heel erg tevreden.

16 czerwca 2022