Reakcja na opinię
Ik gebruik de producten van Revitaltrax nu een tijdje en mijn huid reageert er echt fijn op. Mijn huid voelt goed verzorgd en zacht aan, en de producten trekken prettig in. Vooral het oogserum... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
RevitalTrax is een dynamisch Nederlands cosmeticabedrijf, gevestigd in Breda. Met een sterke toewijding aan kwaliteit ontwikkelen we hoogwaardige cosmetische producten met wetenschappelijk onderbouwde ingrediënten, met als doel de natuurlijke schoonheid te benadrukken en het algehele welzijn te bevorderen. Ons hoofdproduct is het Anti-Aging Beauty Collagen Complex, een beautysupplement in poedervorm met een unieke mix aan ingrediënten. Deze exclusieve formule verzorgt en verjongt de huid van binnenuit, terwijl het ook bijdraagt aan de schoonheid van haar en nagels. Bovendien bevordert het een algemeen vitaler gevoel. Het assortiment wordt aangevuld met een scala aan huid- en haarverzorgingsproducten. De huid- en haarverzorgingsproducten zijn doordrenkt met innovatieve en natuurlijke ingrediënten, vrij van schadelijke stoffen zoals parabenen, sulfaten en siliconen. Dit maakt ze niet alleen effectief, maar ook toegankelijk voor een breed publiek dat streeft naar bewustere keuzes.
Minervum 7030, 4817 ZL, Breda, Holandia
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Ik gebruik Multi Effect Eye crem al een dik jaar, Ik heb bijna geen rimpels meer rond mijn ogen, het heeft een frisse geur en is ook niet zo duur. IK ben heel tevreden over Tevital Trax en wil gewoon verder blijven en nieuwe producten leren kennen.

Odpowiedź od RevitalTrax Cosmetics
Ik ben erg tevreden over de producten van dit merk. Ik ben gestart met collageen en heb daarna ook verschillende serums, reinigingsproducten en zonnebrand en bodybutter aangeschaft. De oplosbaarheid van het collageen is verbeterd wat ik erg fijn vind. Ik merk dat mijn huid rustiger is door de prodcuten en door dagelijks collageen in mijn koffie op te lossen, lijken mijn rimpels iets minder diep aanwezig. Wat mij aanspreekt zijn de natuurlijke ingrendienten van de producten. Het zou fijn zijn als er weer een goede actie komt wat betreft de collageenpoeder. :) Wat leuk is dat je regelmatig je gespaarde punten in kan wisselen voor een product. De bestellingen verlopen soepel en de producten zien er mooi uit.

Odpowiedź od RevitalTrax Cosmetics
Het zijn goede producten. Wel geduldig zijn, want effecten zijn pas na anderhalve maand enigszins zichtbaar. Dus als we een maand verder zijn, dan verwacht ik nog meer positieve effecten. Wat ik wel erg jammer vind, dat zijn de pipetjes van de serums. Als ik het bijvoorbeeld moet vergelijken met de pipetjes van remescar, dan zijn die een stuk beter. Ze zitten ook meteen vol als je in het rubberen topje knijpt. Dat is bij Revitaltrax niet het geval. Ik hoop dat er echt iets aan wordt gedaan!

Eerlijk resultaat na 4 jaar: mijn ervaring als 46-jarige
Ik geloof niet in wondermiddelen die je 'even' snel helpen, maar wel in een goede routine. Inmiddels gebruik ik RevitalTrax al vier jaar en ik kan oprecht zeggen dat ik het verschil zie en voel. Op mijn 46e zijn mijn huid, haar en nagels in een betere conditie dan ooit tevoren.
Voor mij is dit poeder echter geen vervanging, maar een essentiële aanvulling. Je kunt niet verwachten dat een supplement alles oplost als de basis niet goed is. Ik combineer het dan ook strikt met gezonde voeding en voldoende water drinken. Die combinatie van binnenuit — goede brandstof én dit collageencomplex — zorgt ervoor dat ik er fris uit blijf zien en me ook zo voel.
Het is een investering in mezelf die zich op de lange termijn dubbel en dwars uitbetaalt. Voor de mannen die twijfelen: het werkt, mits je ook de rest van je gezondheid serieus neemt!

Odpowiedź od RevitalTrax Cosmetics
Vooral het oogserum vind ik echt heel fijn. Je voelt het bijna meteen werken en het lijkt alsof mijn wallen een beetje wegtrekken, wat mijn ogen meteen een frissere uitstraling geeft.
Enige kleine minpuntje vind ik het pipetje van het Q10 serum, dat werkt voor mij niet helemaal handig en pakt soms wat minder product op.
Verder ben ik erg tevreden en gebruik ik de producten met plezier in mijn routine.

Odpowiedź od RevitalTrax Cosmetics
Ik heb de nachtcrème en de serum vitamine c besteld.
Ik bestel het niet weer. De nachtcrème doet erg zeer op mijn huid, het word rood en het prikt erg. het voelt of mijn huid is verbrand. Vitamine C serum, precies hetzelfde verhaal. Oh dat doet ook zo zeer. Zonde van mijn geld, in de aanbieding gekocht maar nog te duur, was een verwen cadeautje voor mezelf, helaas was dit een teleurstelling.

Odpowiedź od RevitalTrax Cosmetics
Zo blij dat ik de producten van revitaltrax leren kennen heb.
Mijn huid is zichtbaar verbetert.
Ik had heel veel last van acne en dit is duidelijk hard vermindert sinds ik deze producten gebruik.

Odpowiedź od RevitalTrax Cosmetics
Ik ben erg blij met de collageen van revital trax. Heb poosje geleden een ander merk geprobeerd maar heel gauw weer collageen van revital trap besteld.

Odpowiedź od RevitalTrax Cosmetics
Mooie producten de collageen poeder de dag en nacht creme. Mensen om mij heen zeggen vaak ook wat zie je er goed uit voor je leeftijd.

Odpowiedź od RevitalTrax Cosmetics
Een paar jaar geleden heb ik de producten van RevitalTrax ontdekt.
Ik was zo enthousiast dat ik nu de hele beauty line ervan gebruik.
Zelfs mijn schoonheidsspecialiste vindt dat mijn huid er heel gezond en stralend uitziet.
Voor mij geen andere producten dan die van RevitalTrax.

Odpowiedź od RevitalTrax Cosmetics
Ik heb meestal een gevoelige huid, dus ik ben altijd voorzichtig met het uitproberen van nieuwe huidverzorgingsproducten. Gelukkig was de Revitaltrax Q10 Dagcrème een hele fijne verrassing. De crème voelt zacht aan op mijn huid, trekt snel in en veroorzaakt geen irritatie of roodheid. De textuur is rijk maar niet zwaar, en mijn huid blijft de hele dag gehydrateerd en soepel aanvoelen. Ik vind het ook geweldig dat er SPF 30 in zit. Dat maakt mijn ochtendroutine een stuk makkelijker en geeft me een gerust gevoel omdat mijn huid goed beschermd is tegen de zon. Het is inmiddels een vast onderdeel van mijn dagelijkse routine en ik zou het zeker opnieuw kopen

Odpowiedź od RevitalTrax Cosmetics
Met regelmaat producten besteld.
Wordt goed ingeplakt, en snel geleverd.
De producten doen wat ze moeten doen. Ben erg te vrede. Regelmatig leuke aanbiedingen.

Odpowiedź od RevitalTrax Cosmetics
Uitstekend! Na drie maanden gebruik merk ik duidelijk dat ik minder haar verlies en dat er constant nieuw haar groeit. Mijn nagels en huid zijn ook erg gezond! Ik heb mijn nieuwe bestelling ontvangen en zal het blijven gebruiken en aan mijn familie aanbevelen.

Odpowiedź od RevitalTrax Cosmetics
Werkelijk de producten voldoen zeker aan het gene u verwacht de shampoos en conditioner zijn een super max zoals de serums voor de huid en ik kan het zeggen heb mijn hele leven al een probleem huid gehad en met deze producten van Revital Trax Cosmetics ben ik echt geholpen voel me er super goed bij! lief Wellens 65 jaar

Odpowiedź od RevitalTrax Cosmetics
Ik gebruik de Revital Trax Peptide Booster crème nu een maand en ben er tevreden over. De verpakking oogt netjes en luxe, en de crème is prettig in gebruik. De textuur is licht en zacht, smeert makkelijk uit en trekt snel in zonder een vettig laagje achter te laten.
Mijn huid is gemengd en deze crème voelt comfortabel aan zowel ’s ochtends als ’s avonds. Na een paar weken merk ik dat mijn huid beter gehydrateerd aanvoelt en er frisser en iets steviger uitziet.
Ik denk dat dit product goed past bij iedereen die op zoek is naar extra hydratatie en een verzorgde, soepele uitstraling.

Odpowiedź od RevitalTrax Cosmetics
Ik heb zeer goede ervaringen met RevitalTrax. De levering is altijd snel, de producten zijn van hoge kwaliteit en werken goed voor mijn gevoelige huid. Extra leuk vind ik dat er soms staaltjes worden meegestuurd, dat voelt echt als een attent gebaar. Een betrouwbaar bedrijf met fijne producten – zeker een aanrader!

Odpowiedź od RevitalTrax Cosmetics
Ik gebruik nu al een aantal jaren producten van Revitaltrax. Ik ben begonnen met de collageen sticks en later ben ik ook de gezichtsproducten gaan gebruiken.
Voor de nacht gebruik ik de Q10 nachtcrème.
Ik heb ooit een monstertje van deze crème gehad en t eerste wat me opviel was hoe lekker t ruikt.
Ik heb t meteen gekocht.
De crème is niet dik, smeert goed uit en trekt snel in. Heel fijn.
Ook voelt mijn huid in de ochtend niet vet aan.
Ik ben heel blij met wat de crème voor mijn huid doet.
Ik raad t zeker aan.

Odpowiedź od RevitalTrax Cosmetics
Ik ben super blij met de producten die ik heb aangeschaft na de online test. Ik ben voor super veel allergisch en hier zitten gewoon geen ingrediënten in waar ik allergisch voor ben. Ik merk dat de crème echt intrekt en m’n huid voelt een stuk zachter aan. Ik kan niet wachten om na mijn zwangerschap ook met de collageen te beginnen, om m’n huid ook van binnenuit te ondersteunen.

Odpowiedź od RevitalTrax Cosmetics
Ik gebruik sinds ongeveer een jaar de producten van Revitaltrax. Begonnen met hyaluronic day&night gezichtscrème, waar ik erg tevreden over was: een rustige huid, geen trekkerig gevoel of schilfertjes meer. Omdat ik zo tevreden was ben ik me meer gaan inlezen en inmiddels gebruik ik de Q10 dag én nachtcrème, de multi-effect eye cream, de peptide booster, het hyaluron serum en de Q10 facial oil. Ook gebruik ik voor een goede reiniging van mijn huid de skin cleanser met tea tree olie. Ik ben over alle producten erg tevreden. Mijn huid is rustiger, voelt zachter aan en ziet er ook fris uit. De producten zijn stuk voor stuk fijn in gebruik en bevatten geen onnodige ingrediënten. Inmiddels heb ik zelfs een voorraadje want ik wil niet zonder deze producten komen te zitten. Daarvoor zijn ze veel te fijn. Dank je wel revitaltrax voor jullie fijne producten namens mij en mijn huid ❤️

Odpowiedź od RevitalTrax Cosmetics
Het zijn super fijne producten, ik ben nu weer een paar weken het collageen aan het drinken omdat ik een droge huid kreeg en ik zie nu ook al verbetering. ook de dag creme is fijn en face wash, heerlijke hydratatie. een echte aanrader, en snelle levering.

Odpowiedź od RevitalTrax Cosmetics
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.