Het eerste telefoontje van mij, dat de traplift het niet meer deed, daar werd al zo spontaan op gereageerd door de mevrouw die ik sprak, ze ging het meteen in orde maken, een monteur zou me bellen, e... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
5 jaar geleden heb ik een traplift bij handicare aangeschaft en daar heb ik nog geen dag spijt van gehad. Degelijk onderhoud heeft ervoor gezorgd dat de lift me nog geen dag in de steek heeft gelate... Zobacz więcej
Opmeten en plaatsen geen problemen mee maar de terugbetaling van teveel betaalde bedrag laat weken op zich wachten en dat terwijl zij geen recht op dat geld hebben. Dat kan toch echt wel anders. Direc... Zobacz więcej
Levering materieel perfect en inpakken materiaal meegenomen. Motage perfect door de monteur. Werkte netjes. Traplift werkt heel goed. Alles is top geregeld bij dit bedrijf.
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Bij Handicare ontwerpen we maatwerk trapliften van topkwaliteit, afgestemd op uw wensen. Ons Nederlandse familiebedrijf biedt al meer dan 135 jaar veilige en comfortabele oplossingen voor thuis.
Dane kontaktowe
Newtonstraat 35 , 1704 SB, Heerhugowaard, Holandia
- 072 57 68 888
- traplift@handicare.com
- handicare-trapliften.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 37% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Vriendelijke en behulpzame medewerker
Vriendelijke en behulpzame medewerker. Was rustig en legde alles goed uit na een prima en goede installatie van de traplift

Toppers
Superfijne ervaring van begin tot het eind traject.
Goede uitleg, alles snel besteld en geplaatst.
Erg blij weer vrij te zijn en niet opgesloten in mijn eigen huis

Rrima
Goede en leuke en klantgerichte monteur.
Goede lift en goede kwaliteit.
Prima uitleg over hoe de lift werkt.
Dus zijn wij zeer tevreden.

Odpowiedź od Handicare by Savaria
handicare traplift gekocht een week…
handicare traplift gekocht een week geleden. de hlft betaald, de andere helft nog niet.
de eerste 3 dagen zoefde de lift naar boven en benden, de 4 de dag " knakte hij op 7 treden, de rest niet. de 7de dag kankte hij op alle treden en het geluid werd harder. De 8ste dag, de teinde Mei 2024, ging ik naar boven en hij moet(extra voor betaald) bovenaan het stoeltje omdraaien, zodat ik als 77jarige niet boven het trapgat hang in de lucht, maar veilig uit kan stappen. nee, hij bleef bovenaan de trap hangen, evenwijdig aan de trap. goedsgruwelijk gevaarijk! opgebeld, ze kwamen maandag. dat is vandaag... mou, niets gezien. opgebeld wederom. Komen nu morgen, dinsdag 14 mei 2024. Ik moet het nog zien. Ik denk dat ik hier ingestonken ben voor veel geld.

Wat een oplichters
Wat een oplichters! Nieuwe accu plaatsen twv 15€ voor mijn oude oma. Krijgt ze even een rekening van 300€. En dit zonder enige vorm van voorlichting. Mooi uurloon hebben jullie stelletje smeerlappen!
Geen hulp bij storing traplift
Zonder service contract wordt je in het weekend niet geholpen. Door dit zo te doen verdient Handicare enorm veel geld want je kan eigenlijk niet zonder. Met een service contract van zo'n paar honderd euro per jaar moet je nog steeds veel betalen. Telefoniste had veel vriendelijker en met meer empathie kunnen uitleggen waarom ze geen monteur sturen. Nooit meer handicare
Koop geen gebruikte Traplift Handicare
Traplift Handicare gekocht op Marktplaats. Helaas een storing en dacht geen probleem, ik bel Handicare. Aangezien de lift niet door hun geplaatst is verlenen ze geen service.
Ik vind dat bijzonder
Zeer slechte service,
Zeer slechte service,
Ze hebben niet door met welke doelgroep ze te maken hebben. Alsof je twee weken zonder lift kunt.
Uiteindelijk is de storing na een week opgelost, nog veel te lang geduurd, losse stekker maar wel moeten betalen voor een print en accu's a€700-
Aan de telefoon hebben ze geen idee welke producten ze hebben, stelletje dodo,s
Ook hier op gereageerd maar de man aan de telefoon heeft dezelfde houding dan de rest van het bedrijf. Zoek alstublieft een andere firma!
Eerlijke verkoper
Oei, de twee reviews hierboven wil ik vooral niet bagetalisseren maar ik wil hier toch ook even mijn positieve ervaring achterlaten.
Gisteren de verkoper van Handicare aan huis gehad voor het opmeten tbv de mogelijke levering van een traplift (ik zit nog in de orientatiefase)
Reeds na 5 minuten gaf de verkoper het eerlijke advies om vooral bij andere partijen te kijken want bij ons is het slim om de lift aan de binnenbocht te plaatsen en dat kan Handicare niet leveren (te stijl)
Uiteraard konden zij wel een traplift aan de buitenbocht leveren maar de verkoper was wel zo eerlijk om dat niet eens te proberen te verkopen omdat dat in onze situatie niet slim zou zijn.
Zo veel eerlijkheid kom je niet zo heel vaak meer tegen dus vandaar 5 sterren voor de verkoper.
Ik kan dus absoluut niet oordelen over de service van Handicare.
Ze hebben 24 uur service maar als je…
Ze hebben 24 uur service maar als je belt dat de traplift weer stuk is zegt de dame aan de telefoon dan slaapt u toch gewoon beneden op de bank. Uiteindelijk na lang aandringen is er toch een monteur gekomen. Die constateerde dat er weer een andere printplaat in moet. Met als gevolg dat hij het een uur later weer niet doet. Monteurs hebben geen onderdelen bij hun? ( hoe bizar is dat terwijl ze weten dat dit een veel voorkomend probleem is)
Andere morgen weer gebeld en dan zegt de dame dat het wel 1 of 2 dagen kan duren voordat de nieuwe printplaat er is.
Na weer aandringen komt ie nu met koerier. Ze kunnen nog veel leren over wat service betekent. De traplift staat er niet voor de lol. Ze beseffen daar totaal niet dat het een groot probleem is als de traplift niet meer werkt
Hopelijk doen jullie hier wat mee
Gisteren de traplift gekregen en zo…
Gisteren de traplift gekregen en zo blij mee. Scheelt een hoop gepuf, gehijg en pijn om boven/beneden te komen.
Wat een goede service. Klokslag 8 uur was hij er en wat een vriendelijke, goede monteur. Alles goed uitgelegd en na afloop alles netjes achtergelaten. Top.
woedend over afhandeling.
De firma Handicare is snel met de aanleg van een traplift, maar o wee als je de traplift wilt laten verwijderen. Mijn ervaring: mijn man moest een traplift hebben. Dat was 12 mei j.l. Binnen een week was e.e.a. geregeld. Kosten: euro 5.399,99. inclusief een onderhoudscontract van euro 633,88 (naar later bleek voor 5 jaar). Jammer genoeg heeft mijn man er maar 2 weken gebruik van kunnen maken. Want toen kwam hij in een bed in de kamer te liggen waar hij op 11 juni kwam te overlijden.
Een week later bel ik de firma. Ik werd behoorlijk lomp te woord gestaan. De telefoniste condoleerde mij niet eens maar vertelde dat zij een offerte zou sturen voor de demontage. Alleen als de unit in correcte staat verkeerde bedroeg de restwaarde eur. 796,38!!! Geen woord over het onderhoudscontract en de practisch nieuwe staat van het geheel. Blijkbaar is dat het verdienmodel van Handicare. Op de website bij Teruggave staat vermeld:"dat men de restwaarde gaat berekenen" Mooie berekening. Ik ben heel erg woedend over deze afhandeling.
Lift was stuck on stairs and no help given
Lift was stuck on stairs, tried to get a servicecall and couldnt fi me in for nearly 2 weeks. When they originally installed lift the should have left some sort of device to bring it down if it gets stuck, they didn’t. The recommended another company called Ableworld, which I contacted , service the dearest there is. SoI paid £150 for a service and 2 new batteries. It worked for 24 hours. Am not criticising the engineer here that came , please note that. So I rung them on Sunday morning as it occurred Saturday night, they wanted £160 to come out and £60 an hour and parts. So didn’t have them. Bear in mind there is a disabled person in house and the other person can hardly get up the stairs because the left is stuck on the bend. Disgusting service , money making from vulnerable people. It is not as if the engineer gets paid that extra charge that one would have to pay
Doświadczenie Trustpilot