Oceniono na 5 z 5

⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk service og markedsledende pris Havde en motorfejl som ikke var nem at finde, men H&M Auto brugte den tid der skulle til for at lokalisere problemet, og fandt det. Det alene sig... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg skulle have skiftet tandrem og fandt via AutoButler den laveste pris hos H M Auto. De havde tid allerede dagen efter. Jeg var lidt usikker i forhold til at bruge et helt nyt værksted, så de sendte... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Top professionel behandling/service hele vejen igennem, lige fra telefonopkald til levering, samt afhentning. Virkeligt godt sted. Dygtige mekanikere der kan deres kram. Mindre "kan ikke" siges o... Zobacz więcej

4,8

2 gwiazdki
1 gwiazdka

oplevet hos H M AUTO

oplevet hos H M AUTO

Kom akut ind på værkstedet da min bil var i nødpogram, og jeg ikke turde køre videre. Man gik ekstremt langt for at imødekomme mit behov for hjælp, og bilen blev lynhurtigt repareret til en yderst fair pris.

Kæmpe anbefaling herfra🙌

22 kwietnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Hm-Auto Personlig service og rimelige priser

Hm-Auto er uden tvivl et godt sted at få fikset sin bil.
De er meget service minded og respektfulde. De kæmper få at give dig en god pris, både på reservedele dele men også timer brugt på reparationer.

Og hvis ting på bilen ikke er kritiske fra at blive lavet, bliver man også informeret, så man selv kan tage et valg om hvad man føler for. Så de prøver på ingen måde at snyde dig, med mængden af arbejde det kræver at lave bilen.

Jeg har fået fikset min bil hos dem flere gange.
Og i forhold til andre mekaniker Aalborg øst, så der ingen tvivl at Hm-Auto er det eneste sted, der får lov at rode med min gamle Suzuki.

13 kwietnia 2024

Super tilfreds 👍

Flinke og ærlige mennesker hos hm-auto
Her har jeg lavet mine biler i mange år og har altid haft en god oplevelse og service
Kan helt klart anbefales
Hilsner fra Jacob

8 marca 2024

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Vi skulle ha’ synet bilen men der var simpelthen for meget der skulle laves til at vi ville gå videre med det. Vi fik alt den information vi skulle ha’ og de var endda så flinke at hjælpe med at trække synet ud af prisen fra autobutler så vi kun betalte for det er blev lavet. Ville ikke tøve med at spørge dem til råds eller fået lavet noget der en anden gang.

7 marca 2024

12/10 service!

Dette værksted er simpelthen det bedste sted og få lavet bil! Og nu har jeg fået lavet bil en del steder efterhånden, uden at have været tilfreds med hverken, service eller leveret produkt.

Dette var indtil jeg fandt H-M auto jeg var kun været tilfreds hos dem, fantastisk service, og styr på tingene, jeg anbefaler 100% Andre og få lavet bil her! Verdens klasse værksted!

2 marca 2024

Hurtig ekspedition👍👍👍

Hurtig ekspedition👍👍👍
Uventet fik min bil en mislyd foran i venstre side, der ikke fortog sig på vej fra weekendophold i blokhus. Hjemme fik jeg fat i H-M Auto Aalborg øst, der bad mig komme ind med bilen og de ville kigge på den.
Det var en knækket fjedre og et ødelagt tårnleje som blev skiftet i begge sider.
Meget hurtig og god ekspedition. Nu har jeg min gamle bil som ny igen. Tak mange gange ❤️

25 lutego 2024

Helt perfekt!

H-M Auto har leveret den absolut bedste service jeg kunne drømme om! - både for mig, og min bil!

Jeg havde aldrig troet min bil skulle lyde, køre, og ligne en helt ny bil, men H-M auto har igen gjordt det umulige!

Helt perfekt service og tip top arbejde de har udført, og jeg kan varmt anbefale dem!

23 lutego 2024

Fremragende værksted 🌹🌹

Fremragende værksted 🌹🌹
Jeg er kommet på værkstedet siden 2013, og jeg har altid oplevet den bedste service lige fra modtagelse af kontorpersonalet til værkstedet.🥰
Mekanikerne er altid ærlige og reelle omkring bilens tilstand.👍
De laver aldrig andet end det vi aftaler, og skal der laves andre ting ringer de med det samme, og fremlægger deres plan og faglige mening omkring udfordringerne.👍

Jeg føler mig hjemme hos jer hos H.M Auto Aalborg øst🙏🙏🙏

21 lutego 2024
Oceniono na 5 z 5

anden gang jeg havde brug for hurtig…

anden gang jeg havde brug for hurtig…
anden gang jeg havde brug for hurtig hjælp,og efter den gode oplevelse første gang hos HM Auto, tøvede jeg ikke med at ringe igen og bede om hjælp, denne gang med ny fælg og dæk, på forhjul, efter at have ramt kantsten. Ringede kl . 8.45, og fik lov at aflevere bil idag. - Autohjælp leverede bilen ca. 10:30 11:15 ringede Chefen og sagde nyt dæk og fælg ville blive leveret og monteret i morgen. han vil også lige tjekke om baghjul er, helt ok eller om det skal afbalanceres. Endnu engang, hurtigt kompetent, og grundigt arbejde, til særdeles rimelig pris.
Mit lokale værksted jeg har tillid til.

20 lutego 2024

Top professionel behandling/service…

Virkeligt godt sted.
Dygtige mekanikere der kan deres kram.
Mindre "kan ikke" siges om H.M Auto i Aaborg øst.
Vi har både erhvervsbil og privat samme sted bliver de lavet.

13 stycznia 2024
Oceniono na 5 z 5

God oplevelse god service altid varm…

God oplevelse god service altid varm kaffe på kanden og nydeligt værksted som altid er rengjort. Hurtig ind og ud bestilte tid kl 11 til 14 og så bilen var allerede fordig kl 12.30 så betalte jeg kun for den halvanden time 😍👍
Jeg vil fremover bruge H.M Auto da min bliver taget seriøs og lavet hurtigere end forventet så jeg sparede pengene og bilen kører perfekt og da jeg satte den var der ingen sprinklervæske på den men er os fyldt op uden ekstra betaling 👍

4 lutego 2024

Bedste priser

Bedste priser
Har skiftet mine skiver/klodser, det var hurtig ordentnet og kunne vente på værkstedet mens, men kunne okse have valgt lånebil. Virkelig god service.
Kan kun anbefale dem

15 lutego 2024
Oceniono na 5 z 5

Jeg er i chok. Og over ud lykkelig

Mig og resten af familien er lige flyttet til Aalborg Øst fra Haderslev grundet job, og vi skulle finde en ny og fast mekaniker til at holde familiens flagskib af en c5'er over vande. Skulle til stort service om 500km og syn her i næste uge. Kørte til den nemmeste synshal og fik en liste over hvad der skulle laves, en bærearmsbøsning og et hjulleje foran, højre side. Jeg sogte med det samme efter det værksted tætteste på vores nye hjem. Kørte der op, stak syns papirerne i handskerummet og spurgte om de havde tid til at lave et syns chek, det skal siges at de havde møj travlt og regnede ikke med de sagde ja, men manden jeg venligt blev modtaget af sagde "jo selvfølgelig!" Med et stort smil. Vis jeg lige kunne vente 6-7 minutter ville han tage min bil ind og gå den igennem.
Jeg kunne vente på deres nye kontor hvor jeg kunne sidde i fred og ro med den kop kaffe jeg fik i hånden nærmest lige som jeg stod ud af bilen. Jeg tænker jeg lige kunne nå at klare et par arbejdsmail på telefonen imens bilen var på liften. Dog syndes jeg knap nok jeg havde sat mig i de helt nye stole inden mekanikeren kørte bilen ned fra liften igen og kom ind og nu var jeg spændt på at se om han havde fundet det samme som synsmanden havde 30 minutter forinden... Ja og mere end det, han fandt et side blinklys der var gået, han tog sig tid til at forklare det han havde fundet og hvordan resten af bilens tilstand var og hvad han mente jeg skulle være opmærksom på i fremtiden. Jeg var lidt i chok, tænkte nu får jeg en faktura på 6, 7 eller 800,- plus moms med alt den service og professionel arbejde, når ja og for kaffen selvfølgelig. Han satte sig bag ved computeren og regnede på hvad det ville koste i dele og arbejdstid. Han gav mig en pris og den var rimelig fair. Vi fandt så en dag der passede og jeg spurgte om hvad det blev for syns checket nu her. Til min store overraskelse sagde han det blev et stort fedt nul... Han fortalte så at et syns check var gratis vis kunder skulle ha udført service eller reparation efter. Jeg var virkelig glad og taknemmelig. Senere på ugen kørte jeg til synshallen og røg lige igennem. Jeg har helt klart fundet min faste mekaniker resten af min tid. Tak til mekanikeren og resten af holdet for alt over det jeg kunne forstille mig forvente.

2 lutego 2024
Oceniono na 1 z 5

Pas på

Hold jer væk. Skulle have skiftet bremseklodser og skiver. Da jeg ankom havde de glemt tidspunktet, så jeg måtte komme igen senere på dagen. Nå…jeg fik tingene lavet og betalte regningen. Ganske Kort tid efter begyndte indikator i bilen at sige at bremser var slidte…det viste sig så at skiverne ikke var skiftet…til gengæld var de slidt helt i bund. Jeg fik et andet værksted til at se på skiverne og fik det hele skiftet igen. Ved henvendelse om refundering af pengene nægtede værkstedet at de havde gjort noget forkert…det var mig og det andet værksted (Quickpoint) som var nogle fupmagere. Go humor som man siger i det nordjyske.

Opdatering 7/1 2026:

Umiddelbart var det en helt surrealistisk oplevelse det som skete for lidt mere end 2 år siden - men at det pågældende værksted vælger at kommentere 2 år efter med sådan en gang løgn er lidt udenfor pædagogisk rækkevidde.

12 grudnia 2023
Logo H M-auto

Odpowiedź od H M-auto

Hej Michael

For at give andre læsere et klart og korrekt billede af sagen, vil vi nedenfor gennemgå forløbet punkt for punkt baseret på dokumenterbare fakta.

1. Booking og tidspunkt
Tiden til arbejdet blev booket online af dig selv via vores bookingsystem. Systemet registrerer automatisk tidspunktet i vores kalender og sender påmindelser. Reservedelene blev bestilt dagen før, og bilen blev taget ind på det aftalte tidspunkt. Vi kan derfor ikke genkende påstanden om, at tidspunktet skulle være glemt.

2. Udført arbejde hos os
Hos os blev der udført udskiftning af bremseklodser og bremseskiver. Dette kan dokumenteres via:

- reservedelsbestilling

- faktura/arbejdsseddel

- værkstedslog

- videoovervågning fra værkstedet

Derudover blev bremsekaliberen renset uden ekstra beregning, og der blev stillet lånebil til rådighed uden omkostninger. Begge dele fremgår af regningen.

3. Efterfølgende krav om refundering
Efter arbejdet blev vi kontaktet med krav om tilbagebetaling, uden at bilen var fremvist hos os, og uden at vi havde mulighed for at undersøge den påståede fejl. I samme forbindelse blev der henvist til et andet værksted, som angiveligt skulle have konstateret og udbedret problemet.

4. Verificering af det nævnte værksted
For at afklare sagen kontaktede vi selv det nævnte værksted direkte. Både værkstedsledelse og mekanikere har oplyst, at bilen aldrig har været hos dem, og at de ikke har udført arbejde på den pågældende bil.

5. Samlet vurdering
Da bilen ikke er blevet fremvist hos os efterfølgende, og da der ikke foreligger dokumentation for det påståede efterarbejde, stemmer anmeldelsens beskrivelse desværre ikke overens med de faktiske og dokumenterede forhold i sagen.

Vi tager anmeldelser seriøst, men vi kan ikke genkende det beskrevne forløb.

HM-Auto

Oceniono na 5 z 5

Jeg skulle have skiftet min…

Jeg skulle have skiftet min tandrem(kæde) på min bil og fandt HM auto på Autobutler som kunne lave den straks til en rigtig god pris men det var lidt større omgang end forventet men det løste de rigtig godt også da der var en fejl senere skilte de den ad igen og fandt en fejl som blev lavet uden beregning selv om de brugte mange timer ja det er god service. Meget tilfreds med dem👍👍

11 listopada 2023
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej