Oceniono na 5 z 5

⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk service og markedsledende pris Havde en motorfejl som ikke var nem at finde, men H&M Auto brugte den tid der skulle til for at lokalisere problemet, og fandt det. Det alene sig... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

God oplevelse god service altid varm kaffe på kanden og nydeligt værksted som altid er rengjort. Hurtig ind og ud bestilte tid kl 11 til 14 og så bilen var allerede fordig kl 12.30 så betalte jeg kun... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Top professionel behandling/service hele vejen igennem, lige fra telefonopkald til levering, samt afhentning. Virkeligt godt sted. Dygtige mekanikere der kan deres kram. Mindre "kan ikke" siges o... Zobacz więcej

4,8

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Hurtig og god service!

Hurtig og god service!

Flinke medarbejdere og bilen var klar hurtigt igen. Varm anbefaling herfra.
Låne bil var også klar, som jeg kunne benytte mig af.
Alt i alt en god oplevelse med stedet, det var første gang jeg havde været ved dem og de var gode til at fortælle mig hvad de havde lavet og hvordan det blev udført.

9 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk service og…

⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk service og markedsledende pris

Havde en motorfejl som ikke var nem at finde, men H&M Auto brugte den tid der skulle til for at lokalisere problemet, og fandt det. Det alene siger meget om deres faglige niveau og grundighed.

Prisen var markant bedre end hvad jeg blev tilbudt hos konkurrenterne, og servicen var personlig og imødekommende hele vejen igennem. Fejlen er rettet og bilen kører som den skal.

Kan varmt anbefales hvis man vil have ordentligt håndværk til en fair pris.

1 kwietnia 2026

En mand af sit ord

Jeg havde min bil inde til service og pga støj fra undervognen. Der bliver fundet skader værre end jeg havde forestillet mig efter den hårde vinter, så automatisk frygter jeg prisen på det hele, især fordi den skal være længe på værkstedet. Men det skulle jeg ikke frygte, jeg fik en super pris, låne bil og en garanti for alt arbejdet og hvis der var det mindste, skulle jeg bare komme tilbage. Jeg syntes der stadig var støj, men det var fra min udstødning der sad løst, så skulle bare komme forbi med bilen igen, de lavede den på ingen tid, gav mig en låne bil i perioden de lavede den i og det kostede mig intet. Kan kun anbefale dem til det yderste.

23 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

God service og fair pris på…

God service og fair pris på tandremsskift

Fik skiftet tandrem, vandpumpe og kilerem på min Skoda Citigo. Arbejdet blev lavet samme dag, og prisen var meget fair sammenlignet med andre tilbud jeg fik.

Fakturaen var tydelig med dele og arbejdsløn, og jeg fik 3 års garanti på arbejde og dele, hvilket gav god tryghed. Bilen kører fint efterfølgende, og alt virker som det skal.

Alt i alt en god oplevelse – jeg kan godt anbefale HM Auto.

27 stycznia 2026

Bedste mekaniker

Fantastiske oplevelser! Jeg har flere gange fået lavet bil hos dem og har fået VIRKELIG god betjening og super venligt personale. Mit indtryk er klart at man her gøre sit bedste for at stille kunden tilfreds samt professionel kompetent rådgivning, vejledning og udførelse! Og så har man mulighed for lånebil. Ikke nok med det så er der virkelig kvalitet i deres arbejde og HURTIGE ud fra aktuelle opgaver (nogle biler kan drille hvilket jeg synes man skal være rummelig og fordtående omkring)! Jeg har bl.a. fået skiftet urea tank, nox sensor og hvad der ellers høre til for at kan stille garanti. Snart skal jeg have nyt partikel filter og have lavet en del småting og jeg er ikke i tvivl om hvor jeg henvender mig - uden tvivl hos H M-auto :)

Hilsen en tilfreds kunde :)

5 stycznia 2026

Billigt og hurtigt

Jeg skulle have skiftet tandrem og fandt via AutoButler den laveste pris hos H M Auto. De havde tid allerede dagen efter. Jeg var lidt usikker i forhold til at bruge et helt nyt værksted, så de sendte mig videoer af bilen undervejs i arbejdet, så jeg kunne se, at arbejdet blev udført som aftalt.

25 listopada 2025
Oceniono na 5 z 5

Min Aygo skulle have skiftet hjulleje…

Min Aygo skulle have skiftet hjulleje og pris på reservedele blev vist inden, så jeg fik nøjagtig pris. Værkstedet fik 5 % rabat på reservedele, fortalte de da jeg hentede bilen, så jeg fik 5 % rabat på regningen 👍 venlige og ærlige.

27 sierpnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Flinke mennesker og gode priser

Flinke mennesker og gode priser. Vi har fået skiftet tandrem inklusiv vandpumpe, samt bagbremser, på vores Audi A1. Super god service til aftalt pris. Vi kommer helt sikkert igen, når bilen skal til service!

3 lipca 2025
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk kundepleje og gode priser

Jeg kun kun give værkstedet min bedste anbefaling, jeg har fået min bil lavet der to gange. Begge gange har jeg kun oplevet den bedste service.
Modsat mange andre værksteder, er her fuldstændig gennemsigtighed, jeg har fået grundig forklaring, og er blevet vist delene på bilen, som trængte til at blive skiftet inden vi har indgået en aftale.
Ejeren er virkelig venlig, og er gået ud over hvad jeg kunne forvente, for at finde gode løsninger ud fra mit udgangspunkt.
Man bliver altid taget godt imod af samtlige ansatte og de er yderst venlige og høflige. Så leder du efter et godt værksted, der ikke kun er rimelig i pris, men også har kundepleje i højsædet, så behøver du ikke lede længere.

30 czerwca 2025
Oceniono na 1 z 5

Advarsel.. Advarsel..

Advarsel, Advarsel mod at bruge dette værksted

Tirsdag den 8 Oktober indleverede jeg min Ford Transit Custom hos H.M. Auto Bosch Car Service. (Min bil havde kørt 82.000 km og aldrig været skruet i motor, ud over olie skift)

Jeg havde fået et tilbud på komplet udskiftning af tandrem, prisen knap 7400.-
Men efter 6 timer bliver jeg ringet op af den såkaldte "mekaniker" med besked om at jeg, altså kunden havde bestilt forkerte reservedele hjem, derfor ville prisen stige med 1350.- jeg henviser til at der jo er lavet et tilbud og på et tandrem skifte som det jo er nemt at forudse hvilke stumper det kræver, samt at det jo ikke er mig som kunde, der bestiller deres reservedele, men han truer med, at hvis ikke jeg betaler, så samler han den bare og så vil motoren tage skade inden jeg når hjem med den. Jeg tør ikke tage nogen chance, så går med til at betale og vi aftalte dog en samlet pris på 8500.-
Bilen er så færdig den 9 oktober, men desværre skulle det vise sig at hans trussel om at bilen ikke ville nå hjem var rigtig, selvom jeg jo betalte, men faktum er at den ikke nåede hjem før det var helt galt, derfor fik jeg Dansk Autohjælp til at fragte min bil til mit lokale ford værksted hvor de skal se det udførte arbejde igennem med video dokumentation. På dette tidspunkt må de ikke begynde at lave bilen, da jeg først skal have styr på skaderne og derefter følge FDM's anbefalinger.
Jeg i løbende kontakt med FDM så deres jurister og motorsagkyndige er med helt fra starten.Det viser sig at være utroligt dårligt arbejde der er udført, tvivler på de har nogen form for mekaniker uddannelse på det værksted, køle prop ikke korrekt monteret, med flydende pakning ud over det hele, så kølervæsken er løbet ind bag tandrems dæksel og ned i bundkarret/olien. Så olien er tynd som vand, altså det olie de lige har skiftet i forbindelse med at de havde bundkarret afmonteret. Tandrems dækslet er heller ikke korrekt monteret i forhold til hvordan den flydende pakning er lagt, motorblok er flækket ved det ene gevind ved tandrems dæksel/forsøgt skjult med flydende pakning mm.Jeg henvender mig til H.M. Auto Bosch Car Service. Som tilbyder at lave arbejdet om på garantien,( selvfølgelig for så kunne han fortsat holde skjult for mig, hvor dårligt arbejde der var udført samt at motorblok er flækket )
men påstår at garantien bortfalder hvis ander ser på bilen.
Efter jeg har talt med FDM om at jeg på ingen måde har lyst til at de igen skal lave min bil, for havde de vidst hvad de lavede var det jo lavet rigtig i første omgang, så jeg får grøn lys til at lade Ford lave arbejdet om og når vi ved hvor meget det koster, vil jurister fra FDM Sille et krav mod H.M. Auto Bosch Car Service.
Der er tale om en handicap bil, som jeg ender med i processen at undvære i 1 månede, da bilen først er færdig ved Ford 8 November.Her har de lavet alt arbejde vedrørende tandrems skiftet om. Kørt fejlsøgning da bilen meldte fejl på rigtig mange ting. ( da jeg indleverede min bil, lyste AdBlue med besked om at jeg skulle opfylde inden 2500 km, derudover lyste dæk overvågnings lampen, da mine nye sommetfælge ikke var blevet parret med bilen endnu, dette er to fejl der ikke vedrører funktion af driften på motor.)

Ford får bilen udbedret, ialt kostede det godt 16000.- hos Ford.
Men de ting der direkte er konsekvens af det sjusket arbejde hos H.M. Auto Bosch Car Service udgør godt 12000.- det resterende ville være svært at dokumentere at det skulle være H.M. Aitos's skyld, så jeg vil selvfølgelig være flink ved dem og ikke gøre krav om mere end der er direkte i forbindelse med det udførte arbejde, så FDM sender et krav til H.M Auto Bosch Car om de 8500.- som jeg har betalt hos dem, da det vurderes at jeg ikke har fået nogen form for verdi for de penge, han har solgt en vare jeg ikke har fået.Der var 7 dage til at klage eller betale, i følge det skriv fra FDM men der kom ikke nogen reaktion fra værkstedet, så der blev efter 7 dage sendt en påmindelse fra FDM for manglende reaktion. Den 11/12-24 er der endelig kommet et svar med endnu en røverhistorie om at han skulle have lavet bilen om hos ham, hvilket ingen normalt tænkende menesker ville gøre efter et solidt bevis i første omgang om at de ikke er kvalificeret til at udfører en simpel opgave, som et tandrem skifte.sagen overgår nu til anke klagenævnet for biler og så bliver der kørt på, denne gang vil jeg selvfølgelig også gøre krav på en ny motorblok som jeg i første krav var flink ikke at forlange, samt at min motor skal skilles af og undersøges i dybden om det er sket skader da den kørte på det olie der var fortyndet med kølervæske, så skal alt dette jo også udbedres.
Fra nu deler jeg denne oplevelse med alle jeg kan få til at se på sagen, jeg har ikke planer om at stoppe før, jeg bliver retfærdiggjort i forhold til de mange ekstra udgifter H.M. Auto Bosch Car Service har påført mig.

8 października 2024
Logo H M-auto

Odpowiedź od H M-auto

Hej Johnni,

Vi kan desværre ikke genkende din beskrivelse af oplevelsen hos os.

1. Du bestilte tid og reservedele online gennem AutoButler, hvilket betød, at vi ikke havde mulighed for at tjekke bilen, inden den ankom.

2. Bilen havde eksisterende fejl, som vi ikke kunne se ved modtagelsen.

3. Under arbejdet opdagede vores mekaniker yderligere nødvendige udskiftninger, som ikke var bestilt af dig, men som var nødvendige for at udføre arbejdet korrekt.

4. Mekanikeren kontaktede dig for at forklare situationen og de nødvendige dele.

5. Du valgte selv, at vi skulle udføre arbejdet.

6. Bilen blev herefter repareret 100 % korrekt efter standardprocedurer.

7. Du og din svoger blev informeret og kunne følge arbejdet, så alle trin blev tydeligt gennemgået.

8. Alle reservedele blev håndteret korrekt, og vi brugte kun de dele, du havde bestilt, samt de ekstra nødvendige dele for at fuldføre arbejdet korrekt.

9. Bilen blev efterfølgende sendt til FDM, som bekræftede, at arbejdet er korrekt udført og uden fejl.

10. De problemer, du beskriver i din anmeldelse, er derfor ikke i overensstemmelse med de faktiske forhold.

11. Vi har under hele processen været åbne og samarbejdsvillige og dokumenteret arbejdet, så alt kan efterprøves.

Vores mål er altid at levere kvalitetsarbejde og korrekt service, og vi beklager, hvis der har været misforståelser undervejs.

H.M. Auto Bosch Car Service

Bedste værksted

Atter bedste oplevelse igen og igen! De var altid klar til at hjælpe mig med det samme. Det har gode kommunikation mellem mekanikerne og ikke mindst kunder. Jeg vil gerne gi dem mere end 5 stjerner, da de gør alt for deres kunder. Kom til saltumvej i Aalborg, og oplev det

20 września 2024
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej