Nem og bekvem kontakt
Nem og bekvem kontakt. Betryggende samtale og god forklaring af forløbet. Tryghed med slutseddel og konfirmering på overførsel af købesum.
Anbefaling herfra.
Velkommen til Bileksport Danmark – Danmarks største og mest professionelle eksportør af premium-biler på fuld afgift. Hos Bileksport Danmark er vi eksperter i at opkøbe Premium-biler på fuld afgift i bilmærker som Porsche, Mercedes, BMW, Audi, Land Rover, Jaguar, Maserati, Lexus, Volvo, VW - og store Amerikaner biler såvel som luksusbiler som Bentley, Aston Martin Lamborghini, Ferrari - og vi giver på disse Premium mærker en konkurrencedygtig pris på fuld afgift. Bileksport Danmark - Din ekspert i Premium-biler på fuld afgift - din sikre vej til en god og tryg handel.
Tangmosevej 93, 4600, Køge, Dania
Anbefaling herfra.
Skrev indtil bileksportdanmark.dk, fik forholdsvis et hurtigt opkald tilbage fra Mads, et fornuftigt tilbud fra dem, det gik hurtigt uden problemer. Har været ude og hente tilbud ved mange andre, men Mads var ærlig helt fra starten, det fangede mig ret hurtigt. Solgte en audi a7.
Fantastisk service og hurtig proces!
Jeg havde en virkelig positiv oplevelse med Bileksport Danmark, da jeg skulle sælge min bil. Fra start til slut var processen både nem og professionel - og deres pris var rigtig god! Formularen på hjemmesiden var enkel at udfylde, og jeg blev hurtigt kontaktet med et skræddersyet tilbud, som var mere end fair.
De leverede på alle punkter og gjorde mit bilsalget stressfrit og nemt. Jeg kan kun anbefale Bileksport Danmark til alle, der leder efter en effektiv og pålidelig løsning!
Kan kun anbefale Bileksport Danmark.
Nemt og hurtigt. Rigtig fin troværdig og tryg dialog med sælger Mads. Pengene overført indenfor 24 timer.
Bruger helt sikkert jeres firma igen.
Jeg har lige solgt min Seat Aceca til Bileksport Danmark. Jeg troede simpelthen ikke at en bilhandel kunne ske så hurtigt og nemt. Jeg blev kontaktet af Bileksport Danmark, de med et yderst fornuftigt bud på bilen og ca 10 min efter var pengene på min konto. Der blev hurtigt arrangeret afhentning på min adresse.
Topklasse service 👍
Hurtig nemt og bekvemt
Sådan skal det være 🤝
Jeg havde lige sat min Cadillac Seville
Til salg
Nogle timer efter blev jeg kontaktet af Mads
Hele samtalen og processen igennem har været super nem og tilfredsstillende
Ingen slinger i valsen der
Og sikker en tillid fra begge parter
Kæmpe anbefaling herfra 👏
Super professionel at handle med, kan varmt anbefales.
Jeg solgte en bil og følte mig i meget trygge hænder. Pengene kom med det samme og alt papirarbejdet gik nemt og smertefrit også fik jeg ovenikøbet markedets bedste pris.
Jeg kan klart anbefale at sælge bil til Bileksport Danmark.
God fornøjelse
Blev betjent af Mads fra Bileksport Danmark.
Det hele sker over nettet uden et visuelt syn af din bil og de tilbyder at komme og hente den.
Hurtigt og nemt.
I bliver enig om pris, du skriver under digitalt, han sender penge og du sender billede af din registreringsattest.
God oplevelse her fra.
I sold a Skoda Ocatavia from 2014 to Bileksport Danmark. The car had low mileage and an Austrian registration which made it challenging for me to find a buyer here in Denmark. Bileksport Danmark made a fair offer and they handled the whole selling process very professionally. I can definitely recommend this company if you want to sell a car for export.
Solgte en Alfa Romeo til dem, hvor alt gik helt glat. Skrev med dem om aftenen efter normal kontortid, og næste morgen stod pengene på min konto.
5 dage efter kom der en autotransporter, og hentede min (nu deres) bil.
Alt forløb helt uden problemer, og det resulterede i at jeg pludselig også kom til at sælge den anden bil vi havde til dem.
Et firma jeg til enhver tid vil anbefale til alle, ingen forhandlere kunne være med på prisen de tilbud for min Honda, til trods for at der skulle være mangel på brugte biler i Danmark.
Nu venter jeg så på at få min nye bil, og at de kommer og henter den gamle.
Tak for handlerne.
Solgte min elskede BMW 535D LCI, desværre med defekt motor, til Bileksport Danmark (blandt en million bud fra andre og masser af useriøse bileksport købere). God oplevelse hele vejen igennem, alt efter aftale. Man skulle tro de havde jysk blod i årene ! Kan kun anbefale dem til alle i samme situation som mig. Ny dag, nye muligheder, en ny Tesla Model Y er på vej til mig :)
Valgte efter en salgsproces gennem kendte medier, med en strøm af useriøse henvendelser at sælge min bil til eksport, efter en henvendelse fra Bileksport Danmark, oven i købet med en rigtig god pris. Kan kun anbefale dette firma og deres seriøse approach. Alt gled glat... modtog penge på første bankdag... bilen blev afhentet og afmeldt. Altid hurtig og yderst serviceorienteret korrespondance gennem hele processen....
Bestilte en abus kædelås igår efter kl 15 og den har jeg allerede modtaget næste dag med GLS med afhentning i pakkeshop.
Jeg købte en ladcykel hos en anden forhandler, som ikke ville matche prisen fra boksesport.dk, derfor var det vigtig at jeg fik låsen hurtig, men det havde jeg ikke en gang skrevet til bikesport.dk
Super hurtig og god service!
Det er et seriøst sted at sælge sin bil. Det foregår som beskrevet på deres hjemmeside. Man slipper for at tale og skrive med alle mulige useriøse mennesker. Bedst af alt, pengene kommer som aftalt.
Fuldstændig smertefrit salg af VW Tiguan. Steffen er en super person som ved hvad han laver og er dygtig til sit fag. Jeg kan kun anbefale virksomheden.
Vi havde en BMW 520d aut. fra 2007 som vi skulle af med, og vi har vendt flere eksport-firmaer, men alle sammen lovede en høj pris for på falderebet, at springe fra til vores store ærgelse. Men ikke hos Bileksport Danmark, det var dog ikke det højeste tilbud, men de overholdt vores aftale. Udfyldte salgspapiret lørdag, og havde vores penge tirsdag ved en bankoverførsel, og vi afleverede bilen i Køge onsdag.
Kan kun anbefale Bileksport Danmark på det varmeste, det gik fuldstændigt smertefrit.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.