Thuisbatterij besteld op 5 april, vandaag 14 mei nog altijd niets geleverd ! Op deze manier doe je geen zaken !
Zobacz, co mówią recenzenci
Zeer aardige, behulpzame, geduldige en goedmoedige mensen. Eigenlijk willen ze wel alles voor je doen. Zonnepanelen mee? Zullen we ze even op een pallet laden? Ook nog even extra vastzetten? Even in j... Zobacz więcej
Wij wilden graag zonnepanelen op het huis hebben en door aanbevelingen kwamen we terecht bij Groothandel Solar. Wij hadden telefonisch goed contact en de volgende dag kwam er al iemand langs om te ki... Zobacz więcej
Geen response! 5 mei besteld en bijna 3000,- afgerekend. Alleen items besteld die op voorraad waren. Deze website vermelde toen nog 10 werkdagen voor voorraad producten. Had dus uiterlijk 22 mei gel... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Nederland loopt achter. Dat mag wel duidelijk zijn als je kijkt naar de plannen voor 2023. GroothandelSolar is vooruitstrevend om Nederland een handje te helpen. Daarnaast willen wij graag het verschil maken in service. Helemaal in deze spannende tijden waarbij levering en voorraad voor grote problemen kunnen zorgen.
Dane kontaktowe
Marwijksoord, 9448XA, Marwijksoord , Holandia
- 085 – 3015231
- info@groothandelsolar.com
- groothandelsolar.com
Odpowiada na 9% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Goede prijs, direct op voorraad, goed advies en goed geholpen door de medewerkers.
Uitstekend bedrijf
Uitstekend bedrijf. Allereerst zeer goed telefonisch advies gekregen waarvoor uitgebreid de tijd genomen werd. Vervolgens samen de bestelling samengesteld die een paar dagen later direct opgehaald kon worden in Marwijksoord. Zeer vriendelijke mannen die hielpen met het inladen gaven ook nog montageadviezen. Eén onderdeel, wat niet voorradig was, werd een paar dagen later kosteloos nagezonden. Tijdens de montage ook nog 2 keer contact gehad met de helpdesk en ook weer prima geholpen. Perfecte service dus. Kan ze bij iedereen van harte aanraden!
Vriendelijke en behulpzame mensen
Vriendelijke en behulpzame mensen. Goede producten voor een redelijke prijs.
Slecht voor elkaar
Goede spullen, maar verder hebben ze het niet goed voor elkaar. Geen reactie op mails. Wel beloftes via telefoon, maar wordt niets mee gedaan. Wacht alle lange tijd op creditering.
Top service
Top service, bel op het laatste moment en de jongens stonden klaar voor me. Geweldig, dank heren
Vriendelijk behulpzaam
Vriendelijk behulpzaam. Nemen de tijd voor je. Geven prima voorlichting.
Fijne communicatie
Fijne communicatie, makkelijk bestellen, hulpvaardig en goed assortiment met fijne prijzen
Snelle goede service
Tevreden klant
Goed advies gekregen, en levering lag, zorgvuldig gestapeld, en gezekerd, klaar op pallet.
Goede service en advies
Goede service en advies. Materiaal lag netjes verpakt al klaar. Alles ook mooi snel leverbaar
Super
Na telefonisch gesprek toch de levering…
Na telefonisch gesprek toch de levering in orde gemaakt en ontvangen.
Hopelijk gaat de communicatie volgende keer beter en de bestellingen beter worden op gepakt.
Misverstand snel en goed opgelost
Misverstand snel en goed opgelost. Goeie prijs ook.
Prima service
Uiterst professioneel geholpen
Uiterst professioneel geholpen.
Wordt goed meegedacht en geadviseerd.
Vriendelijk personeel en zeer behulpzaam. Op kantoor geweest, bestelling geplaatst en een uur later alles thuisbezorgd gekregen.
Gekregen producten van hoge kwaliteit en niet duur.
A.L uit Assen
Super bedrijf en keurig geleverd.
Super bedrijf en alles keurig geleverd zoals besteld en zeer behulpzaam bij het ophalen ook een goede en duidelijke uitleg hoe te plaatsen en waarom te denken bij montage echt keurig.
Absoluut een aanrader!
Heel fijn bedrijf, ze denken goed met je mee en hebben echt kennis van de producten die ze verkopen. Absoluut een aanrader!
Zeer klantgerichte focus en perfect geholpen
Na een aantal weken zoeken naar geschikte panelen en omvormers voor een goede prijs/kwaliteit heb ik gebeld met Groothandelsolar of zij snel 6 omvormers konden leveren. Dit bleek het geval en deze konden dezelfde dag al opgehaald worden. Bij aankomst op hun locatie in Marwijksoord ben ik prima ontvangen en van het team in de loods kreeg ik een prima uitleg voor het plaatsen van een geschikt onderstel op een plat dak, de type panelen die zij op voorraad hebben en de leverings / afhaalmogelijkheden.
Dankzij de goede uitleg en extra informatie heb ik daarna de keuze gemaakt om naast de omvormers ook de rest van de zonnepaneel installatie bij hun te bestellen. Ondanks dat hun planning voor de week behoorlijk vol was hebben ze vervolgens ook nog eens een mogelijkheid gevonden om alle materialen een paar dagen later al af te leveren op de afgesproken datum.
Ik ben niet iemand die snel reviews schrijft, maar voor jullie maak ik een uitzondering. Perfect gedaan jongens, dit was een geweldige klantervaring.
Super bedankt voor de goede service!
vriendelijke mannen admin niet op orde
nog steeds heel vriendelijke mannen. goed geholpen alleen niet goed hun administratie bij gehouden, dus de compliment naar Rick toe mag terug genomen worden.

8,5 rug lichter en na 5 maanden nog steeds niet alles binnen
5 maanden geleden een pakket gekocht van ruim 8000,- welke binnen 2 tot 3 weken compleet geleverd zou worden.
Tot op heden nog steeds niet alles gekregen waardoor de de instalatie niet draait.
Elke keer als ik bel of mail krijg ik weer andere redenen of beloftes te horen welke niet nagekomen worden.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.