Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Vlugge en correcte levering met een perfecte dienst naverkoop. Ik had in de eerste maand in gebruik ( april 2025 ) even een probleempje met het plots uitvallen maar werd online direct geholpen. Sedert... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca sprzętu do pozyskiwania energii słonecznej

Napisane przez firmę

CJX Solar biedt innovatieve en betaalbare oplossingen voor wie eenvoudig wil overstappen op zonne-energie. De plug & play zonnepanelen van CJX Solar zijn volledig gebruiksklaar en binnen enkele minuten aan te sluiten, zonder dat er een installateur nodig is. Dankzij deze slimme technologie kunnen particulieren direct beginnen met het opwekken van duurzame energie en hun energierekening verlagen. Wat CJX Solar onderscheidt van andere merken, is dat alle onderdelen – van panelen tot omvormer – uit één fabriek komen. Hierdoor zijn de systemen perfect op elkaar afgestemd, wat zorgt voor een hogere efficiëntie en een langere levensduur. De plug & play sets zijn flexibel te plaatsen op het dak, in de tuin of op het balkon en vormen zo een praktische oplossing voor iedereen die wil investeren in groene energie. Met CJX Solar kies je voor kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. De sets zijn ontworpen om duurzaam rendement te leveren tegen een scherpe prijs, zonder ingewikkelde installatieprocessen of onderhoud. CJX Solar maakt zonne-energie toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar een slimme, eenvoudige en duurzame manier om energie op te wekken.

Dane kontaktowe

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Prima set zonnepanelen

Prima set zonnepanelen, plug and play.Ik gebruik ze als bypass en dat bevalt goed,ik pak nu meer uren zon met deze opstelling erbij de bij gekochte platdak steunen waren ook makkelijk te plaatsen al met al ik ben er blij mee prima panelen snel geleverd alles keurig verzorgd

16 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Zeer goede ervaring met CJX solar

Zeer goede ervaring met CJX solar en hun plugin set. Snel geleverd, het installeren zou ik eerder op 30min zetten met de software kant erbij, maar heel simpel om zelf te doen. En ook met de support goede ervaring,er was een probleem met de omvormer, daar is CJX op afstand mee aan de slag gegaan, en moest het tegen de volgende dag niet terug werken zou ik binnen 2 dagen een nieuwe omvormer opgestuurd krijgen. Maar de volgende morgen waren de panelen al terug aan het werk. Hier een tevreden klant, en kan CJX Solar zeker aanraden.

1 marca 2026

Prima service/levering

Snelle, correcte levering. Product voldoet perfect aan wat beloofd werd. Alleen de montage-set is misschien aan de dure kant met vergelijkbare oplossingen elders.

12 marca 2026

Een ding wil hier kwijt ,

Een ding wil hier kwijt ,
Gelukkig voor de nieuwe klant . Dit is de firma waar u goede zaken mee kunt doen . Gelukkig kan er maar 1 de beste zijn CJX is het dan ook .
Bedankt aan CJX en wie weet ,nee nee ik ben er zeker van dat er nieuwe bestellingen zullen volgen .

29 marca 2026

Zonnepanelen

Zeer goede service, houden zichzelf aan hun woord. Zonnepanelen doen het zelfs beter dan het door hun vooropgestelde resultaat. Ik ben er uiterst tevreden mee en heb ze nu reeds 11 maanden liggen. Ik zou niet twijfelen om daar terug te kopen. Je kan ze ook steeds bellen voor technische raad, is zeker een pluspunt.

Vlugge en correcte levering

Vlugge en correcte levering, alle vragen worden beantwoord en indien nodig een helpende hand voor de app te installeren , stevig en degelijk materiaal , ik beveel CJX SOLAR van harte aan .

De zonnen panelen doen het goed

De zonnen panelen doen het goed
Ik zie het iedereen aanraden. Om deze aan te schaffen
Een ding vindt ik wel jammer
Het verbruik kan ik niet zien omdat ik de app niet krijg geïnstalleerd 27-

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej