Przy odbiorze auta było bardzo miło i sympatycznie. Auto w dobrym stanie. Szkoda że odbiór auta nie odbywa się na lotnisku. Mniej przyjemnie było przy zwrocie, kiedy to przyjmujący (który był bardzo... Zobacz więcej
zwykły scam, pobrali mi z karty 1500 euro depozytu i już dwa miesiące nie oddają. Na maile odpisują lakonicznie, że zajmują się sprawą. Mam nadzieję, że zadziała zgłoszony w banku chargeback
Wykupiliśmy ubiezpieczenie na stronie do you Italy. Mieliśmy dzięki temu nie płacić też depozytu. Auto miała nas odebrać z lotniska. Numer telefonu podany na stronie nie istenieje- musieliśmy na własn... Zobacz więcej
Witam . Korzstałem z kilku wypożyczani aut ale muszę przyznać że za każdym razem jestem bardzo mile zaskoczony z wynajmu w Green Motion . Obsługa jest fantastyczna - bardzo uprzejmi , rzeczowi i pomoc... Zobacz więcej
Green Motion Car and Van hire offers its customers - both leisure and business the opportunity to enjoy great value vehicle rental, while helping to reduce the impact of global CO2 emissions associated with road travel.
Aspen Farm, Sheep Lane, MK17 9HD, Woburn, Zjednoczone Królestwo
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Bardzo dobra , miła i profesjonalna obsługa. Polecam Pana Krystiana. Auto nowe z bardzo małym przebiegiem , czyste i pachnące.

Odpowiedź od Green Motion International
Polecam, szczególnie team z Wrocławia na lotnisku. Profesjonalnie i szybko. Jedna z najlepszych firm w jakich wypożyczałem auta. Jeszcze raz Polecam

Odpowiedź od Green Motion International
Dziękujemy serdecznie obsłudze oddziału Firmy na lotnisku Rzeszow Jasionka za profesjonalną obsługę ! Wszystkie czynności ( odbiór w dniu 17.11.23, jak również przyjęcie auta w dniu 20.11.23 ) zostały przeprowadzone bez zarzutu w bardzo miłej i przyjaznej klientowi atmosferze. To było nasze pierwsze doswiadczenie w tym oddziale i wiemy na pewno, ze nie ostatnie ! Pozdrowienia z Hamburga dla super Team Pan Damian & Krystian! Do zobaczenia! L.Waldner

Odpowiedź od Green Motion International
Dziękuję za miłą sprawna i fachową obsługę jestem zadowolony i będę w przyszłości korzystał i polecał znajomym pozdrawiam serdecznie

Odpowiedź od Green Motion International
Ponownie już pożyczałem samochód w tej firmie i napewno jeszcze tam wrócę jak będę potrzebował. Profesjonalna usługa i żadnych problemów. Samochody nowe i bardzo dobrej kondycji.
Polecam 👍
Pozdrawiam 😊

Odpowiedź od Green Motion International
Młodzi , mili , dynamiczni. Jedyny mankament to poziom paliwa , nigdy nie do pełna . Ale to nie wina pracowników …

Nie polecam wcale!!!
Zarezerowalam auto mężowi jeszcze przed wylotem. Potwierdzenie przyszło na email.
Po 3 godzinach przyszedł kolejny email żeby wpisac swoje dane.
Po przylocie mąż odbiera auto a tu informacja, że rezerwacja anulowana(bez przyczyny). Oczywiście nie ich wina itp. Mąż nie chcial czekac więc chcial to auto wziąć ale mieli tylko te droższe. Oddał auto po 3 dniach, oczywiste nie robią raportu odrazu i nikogo dziwnym trafem nie ma aby to sprawdził.
W poniedziałek email, ze sprawozdania, że auto zarysowane. Kaucja 450 zł wzięta.
Na 100% to już było ale tak naciagaja każdego.
Omijać Green M we Wrocławiu szerokim łukiem.

Odpowiedź od Green Motion International
W tym roku po raz drugi wypożyczam auto w Green Motion i jestem w pełni zadowolona z obsługi i z pojazdu. Pracownicy to młodzi i dynamiczni ludzie, chętni do udzielenia potrzebnych informacji i zawsze dyspozycyjni. Jestem pewna, że gdy w Polsce i będzie mi potrzebne auto na pewno zwrócę się do Green Motion.

Odpowiedź od Green Motion International
Wytłumaczenie spraw zwiazanych z rentowaniem, co I jak działa, opis jak działa samochód I urzadzenia w nim
Pracownik byl szczegułowy wytłumaczł
co i jak. Będzimey polecać ta firme
Jesteśmy bardzo zadowoleni I w przyszłości będziemy rentować
Dziękujemy

Odpowiedź od Green Motion International
Dobra obsługa bez jakich kolejek utrudnień i komplikacji. Profesjonalne podejście które sprawdza się za każdym razie kiedy korzystam z wypożyczalni.

Odpowiedź od Green Motion International
Miła i kompetentna obsługa. Logistyka na wysokim poziomie. Samochód czysty, sprawny i w rewelacyjnym stanie samochód. Kaucja wróciła 1,5 dnia po oddaniu samochodu. Zdecydowanie polecam!!!

Odpowiedź od Green Motion International
Polecam Green Motion. Wszystko przebiegło szybko i sprawnie, samochód spełnił oczekiwania, kaucja wróciła po 1 dniu.

Odpowiedź od Green Motion International
Wypożyczalnia w Rzeszowie. Świetny kontakt, zadbane auto i ludzkie warunki wynajmu. Na pewno będę polecać i wypożyczać w przyszłości na kolejne górskie wyprawy :)

Odpowiedź od Green Motion International
Bardzo miła i pomocna obsługa. Personel bardzo pomocny.Serdecznie polecam.

Odpowiedź od Green Motion International
Green Motion w Chorwacji była reprezentowana przez VINTAX CAR RENTAL (podstawa wydania GREENMOTION 23-2-1590). Firma ta pobrała kaucję za wynajem pojazdu 800 euro. Od powrotu minęło już 11 dni. Samochód przyjęto bez żadnych uwag, a zwrotu kaucji do dzisiaj brak. Dodzwonienie się gdziekolwiek, aby uzyskać pomoc to droga bez końca. Znalezienie jakiegoś sensownego kontaktu - zero szans. Unikajcie tej firmy, jedna gwiazdka to też za dużo.

Odpowiedź od Green Motion International
Zero problemów wszystko na czas obsługa pomocna fajne auta odbior z lotniska

Odpowiedź od Green Motion International
Zarezerwowalem dla swojej nieslyszacej zony samochod. Zostalo naruszone caly szereg nieprawidlowosci ale pokolei. Zarezerwowalem dla zony przez strone clarify samochod na kilka dni. Wzialem jej pakiet premiun zeby uniknac nieporozumien. zwlaszcza ze jest to osoba nieslyszaca. Zona odebrala auto 30 minut wczesniej niz miala zarezerwowane pan owszem podjechal wczesniej ale policzyl sobie dodatkowe 40 euro, o niczym wczesniej nie poinformowal. Wykupilem zonie GPS, samochod tego nie mial a pan infantylnie tlumaczyl ze o tym nie wiedzial, chociaz na fakturze obciazyl nas kwota 14euro za GPS. Kolejna sprawa przy pakiecie premium zabezpieczenie wynosi tylko 50 euro, pan sobie zabezpieczyl ponad 200 euro, inna sprawa ze kwota nie zostala pobrana, ale bylo to nie zgodne z umowa. Dzwonilem do clarify, pisali do glownego biura informowali o nieprawidlowosciach, powiedzieli ze w przeciagu 30 dni zwroca nieslusznie pobrane pieniadze za GPS. niestety minelo ponad 4 tygodnie a pieniedzy nie zwrocili. ogolnie zachowanie tych panow w Modline pod Warszawa oceniam bardzo negatywnie i nieprofesjonalnie przyklad przy zwtocie auta zona spytala o zwrot pieniedzy za brak nawigacji za ktora zaplacilismy, pan infantylnie tlumaczyl ze nawigacje popsul poprzedni wynajmujacy a pieniedzy nie ma mozliwosci zwrocic. Dla mnie to nieporozumienie zdzierac tak z osoby nieslyszacej. Reasumujac nie wiem jak jest na innych lotniskach, ale Green Motion w Modlinie omijajcie szerokim lukiem. To byl pierwszy i zdecydowanie ostatni kontakt z ta firma. mam rowniez wrazenie ze centrala wydaje sie dawac przyzwolenie na taka bezczelnosc bo pomimo ogromu negatywnych komentarzy nic z tym nie robia, a panowie z Modlina nadal kreca lody.
Wasza wiarygodnosc jest niestety zerowa, wklejam tu email od waszej menagerki ktora obiecala zwrot pieniedzy za brak nawigacji.
Good Morning,
Thank you for your patience whilst I have looked into this for you.
I can confirm that our location team are processing the refund for the GPS as a gesture of good will.
Please let me know if you need anything else.
Kind regards,
Natalie Fallon
Green Motion International | Customer Service and Quality Manager
Tak wiec jakiekolwiek odwolania mijaja sie z celem bo menagerka tez bezczelnie klamie. po prostu omijajcie Green Motion w Modline to banda oszustow i wyludzaczy.

Odpowiedź od Green Motion International
Bardzo fajna i profesjonalna obsługa na lotnisku w Rzeszowie. Przed odebraniem samochodu dokładne oględziny i raport w związku istniejącymi już uszkodzeniami. Jedno z lepszych doświadczeń przy wynajmie samochodu.

Odpowiedź od Green Motion International
Bardzo jestem zadowolony z milej obslugi oraz otrzymanego samochodu.

Odpowiedź od Green Motion International
Przynajmna i miła obsługa na Krakowskim lotnisku, z przyjemnością polecam.