Green Motion International Recenzje 32 053

3,0

Przy odbiorze auta było bardzo miło i sympatycznie. Auto w dobrym stanie. Szkoda że odbiór auta nie odbywa się na lotnisku. Mniej przyjemnie było przy zwrocie, kiedy to przyjmujący (który był bardzo... Zobacz więcej

zwykły scam, pobrali mi z karty 1500 euro depozytu i już dwa miesiące nie oddają. Na maile odpisują lakonicznie, że zajmują się sprawą. Mam nadzieję, że zadziała zgłoszony w banku chargeback

Wykupiliśmy ubiezpieczenie na stronie do you Italy. Mieliśmy dzięki temu nie płacić też depozytu. Auto miała nas odebrać z lotniska. Numer telefonu podany na stronie nie istenieje- musieliśmy na własn... Zobacz więcej

1. Wypożyczalnia samochodów
  2. Sklep z akcesoriami samochodowymi

Green Motion Car and Van hire offers its customers - both leisure and business the opportunity to enjoy great value vehicle rental, while helping to reduce the impact of global CO2 emissions associated with road travel.

3,0

Średnia

32 tys. recenzji

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Sprawny wynajem auta

Sprawny wynajem auta, fajne auto, dobre ceny. Bezproblemowy zwrot auta oraz kaucji. Serdecznie polecam

7 października 2024

Hi Magdalena,

Thank you for your five-star review.

It is fantastic to hear that you found our services to be very efficient.

UWAGA SCAM

UWAGA SCAM!
Samochód wynajęty na lotnisku UK do momentu pobierania pieniędzy wszystko ok. W momencie jakichkolwiek problemów zero szans na pomoc. Każda okazja do wyciągnięcia pieniędzy będzie wykorzystana. Po przekroczeniu mostu w Dartford i dokonaniu niezbędnych opłat na co przedstawione zostały dowody Green motion podało moje dane jako osobę która nie uiściła opłaty. Od ponad miesiąca ta pożal sie Boże firma umywa ręce od wyjaśnienia swojego błedu który kosztuje mnie prawie 100£. W mailu bezpośrednio kierują mnie do wyjaśnienia tego sobie z Dartford mimo ze to oni pobrali pieniągze z mojego konta bez wcześniejszej możliwości wyjaśnienia tej sytuacji.

2 lipca 2024

Hi Monika,

Thank you for your review.

We are sorry to hear that you are having this issue with one of our UK locations. We would kindly ask that you escalate your case by emailing gmuk@cs.greenmotion.co.uk.

Thank you for your assistance and understanding.

Oszusci

Oszusci! Wynajelam auto na Okeciu Warszawa 22.07-31.07, sciagneli mi z karty ok 1800 zl. Na lotnisku okazalo sie, ze firma juz nie istnieje!!!! Po dzisiejszy dzien nie otrzymalam pieniedzy, oczywiscie auta tez nie dostalam.

30 lipca 2024

Hi Kasia,

Thank you for your review.

We are very sorry to hear that you were not able to rent with us on this occasion.

Currently this rental station is in the process of moving premises. They do try to contact all customers to advise them of the new collection details, but unfortunately, they were not able to reach you.

We apologise for any inconvenience that this may have caused and advise that you contact the website that you placed the booking through in regards to any refund.

Thank you for your assistance and understanding.

Wynajęłam auto w GB

Wynajęłam auto w GB, zadrapanie na feldze o wielkości nie przekraczającej 5mmx3mm zostało wycenione na 165GBP. To przekracza zakup nowego koła z felgą - 120GBP. Plus koszty administracyjne 35 GBP.
- zapewniano mnie, że ubezpieczyciel zwróci tą kwotę. Ubezpieczyciel tylko się roześmiał... CarFlexi.
Oddając samochów, takich przypadków jak moje było kilka. Jest to zwyczajne wyłudzanie i okłamywanie klienta. Nie przedstawiono cennika według którego określono koszt szkody. Zapewniano o zwrocie pieniędzy przez ubezpieczyciela - świadome wprowadzenie w błąd. NIGDY więcej Green Motion.

1 lipca 2024

Hi Ines,

Thank you for taking the time to share your experience with us.

We are truly sorry to hear that you were charged for damage as we do appreciate that no one wishes for this to happen to them. Our customer services team are happy to review any damage charges to ensure that all of our procedures were followed correctly and that the charge has been made fairly and is justified. We ask that you contact us using the form at www.greenmotion.com/contact for us to investigate the charge for you.

Green Motion International Customer Services.

Chcialbym doradzic wszystkim klientom…

Chcialbym doradzic wszystkim klientom tej firmy w Polsce , aby podpisujac dokumenty i sluchajac zapewnien ze skoro wykupiles pelne ubezpieczenie to w razie awarii auta wysla auto zastepcze ... po prostu sprawdz numer telefonu , ktory ma sluzyc do kontaktu z osoba odpowiedzialna. Nie licz na pomoc biura obslugi klienta- oni nie podaja numeru telefonu bo nie maja pewnie czasu na bzdury. Moja ostatnia przygoda z ta firma miala miejsce dwa tygodnie temu . Wzialem auto z lotnisko Wroclaw i tam mialem je zwrocic. W drodze powrotnej na lotnisko - mialem zdac auto o 21.00 - awarii ulegla opona w aucie. W bagazniku nie bylo kola zapasowego wiec nie moglem wymienic. Probowalem sie dodzwonic na 3 numery telefonow ktore zostaly mi podane w dniu wypozyczenia. WSZYSTKIE byly wylaczone. Byla godzina 17. Probowalem kilka razy i cisza. Pan , ktory pomogl mi i mojej rodzinie dostac sie na lotnisko wzial auto na swoja posesje. Gdy dotarlem na lotnisko wszystkie inne wypozyczalnie byly czynne , ale oczywiscie ta byla nieczynna. Opisalem cala sytuacje na kartce papieru i wrzucilem wraz z dokumentami do skrzynki. Od nastepnego dnia - piatku 7 czerwca probuje z kims z tej firmy o tym porozmawiac. To jest jak walenie glowa w mur. Polskie jak i angielskie biuro obslugi raz na kilka moich emaili wysyla mi odpowiedz ze robia wszystko co w ich mocy... Oczywiscie 3 numery telefonow o ktorych wspomnialem nadal sa wylaczone , chociaz ze na oficjalnej stronie firmy sa widoczne. Tymczasem jutro mija drugi tydzien jak auto z uszkodzona opona stoi na posesji tego pana. Wcale nie dziwie sie ze ciagle do mnie wydzwania z pytaniem : co jest grane??? On juz tez nie probuje dzwonic na wasze numery. Dochodza mnie sluchy ze biuro we Wroclawiu jest zamkniete. Chcialbym od kogos uslyszec czy to prawda i jesli tak to od kiedy jest zamkniete. Pan ktory sprzedawal mi ubezpieczenie prawdopodobnie klamal w zywe oczy. Trzymajcie sie z daleka od tej firmy. Jest duzo innych.

Update: 25.06.2024 - dostalem automatyczna odpowiedz ze sie juz zabieraja za wyjasnienie tej sprawy ... i cisza. To bardzo podejrzana sprawa . Ci ludzie nie maja pojecia jak powinno dzialac biuro obslugi klienta i czuja sie bezkarni. Naprawde omijajacie szerokim lukiem

19 czerwca 2024

Hi Waldek,

Thank you for your review.

We are sorry to hear that you encountered this problem when renting with Green Motion Wroclaw. I have sent a request through Trustpilot for further information. If you can respond to this at your earliest convenience, I will be able to look into this for you.

Green Motion International Customer Services.

Update - Thank you for providing us with your details. Our head office team is looking into this for you and will get back to you as soon as possible. Thank you for your patience.

wymajelem samochod we wroclawiu

wynajelem samochod we wroclawiu , namowili mnie na extra ubezpieczenie za 500 zl , mialo to rowniez obejmowac zwrot kaucji dzien po zwrocie auta
minelo 2 tyg a ja nadal nie mam pieniedzy i chyba stracilem nadzieje ze kiedykolwiek je odzyskam !!!
dodzwonic sie gdziekolwiek graniczy z cudem
masakra jednym slowem
nigdy wiecej

29 kwietnia 2024

Hi Andrzej,

Green Motion International Customer Services.

Wypożyczam już od ładnych paru lat…

Wypożyczam już od ładnych paru lat samochody od Green Motion w Rzeszowie i Krakowie,usługi zawsze na najwyższym poziomie,pełny profesjonalizm,Panowie nigdy nie zawiedli,czapki z głów, wszystko zawsze szybko i sprawnie,co bardzo pomaga podczas całego dnia podróży z całą rodziną. Ale dziś nie o tym..30.03.24 wylądowaliśmy w Krakowie późnym wieczorem, przyjechał po nas busem pewien staszy Pan w okularach którego BARDZO SERDECZNIE NIE POZDRAWIAM, w celu przewiezienia na do biura..nie będę opisywał całej sytuacji,ale Pan mimo wieku zachował się jak ostatni prostak,kultura na poziomie recydywy z rynsztoku..jedna wielka tragedia, Pan zdecydowanie nie powiem tam pracować..CHAM TO DELIKATNE POWIEDZIANE!!! Tego aspektu tam zdecydowanie nie polecam!! Lepiej samau taxi zamówić,zapłacić parę groszy i mieć święty spokój. Po powrocie i zwrocie auta kolejny Pan "zabłyszczał"..POPROSTU TRAGEDIA.

30 marca 2024

Hi Damian,

Thank you for your five-star review.

We sincerely appreciate your loyal custom over the years.

Oszuści i złodzieje

Odbierając samochód nie otrzymałem żadnych dokumentów, zdając samochód też nie dostałem żadnych dokumentów a po 2.5 tygodnia z kąta zniknęły mi pieniądze i to spora suma. Według firmy wszystkie dokumenty były wysłane do mnie i wysłali mi screenshot ale oczywiście to kłamstwo bo na zdjęciach widać wymyślony adres mail zupełnie inny niż mój gdzie tego nie da się zepsuć wystarczy zrobić kopiuj wklej. Samochód miał uszkodzenia normalna sprawa ale żeby przerzucać to na klienta. Złodzieje jednym słowem. Sprawa wyląduję w sądzie i zobaczymy co z tego będzie ale z Lotniska Modlin nigdy nie wypożyczajcie. Oszuści!!!! Nie mają klientów a jak się trafi to go okradną!!!

16 lutego 2024

Hi Grzegorz,

Świetny serwis

Świetny serwis, i bardzo miła i pomocna obsluga. No nonsens, szybki i prosty proces wypożyczania, samochody zawsze w wysokim standardzie, czyściutkie i bezproblemowe. Na pewno wrócimy jeszcze nie raz 😊 Gorąco polecam!

10 marca 2024

Hi Anna,

Thank you for your five-star review.

We are delighted that you highly recommend Green Motion and that you wish to rent with us again.

Wspaniały serwis

Witam . Korzstałem z kilku wypożyczani aut ale muszę przyznać że za każdym razem jestem bardzo mile zaskoczony z wynajmu w Green Motion . Obsługa jest fantastyczna - bardzo uprzejmi , rzeczowi i pomocni no i pojazdy niezawodne . Cały proces wynajmu bardzo szybki . Czego więcej chcieć ! W mojej opini najlepszy serwis wynajmu na lotnisku Rzeszów ! 6 na 5 gwiazdek !!! Brawo i dziękuję bardzo . Na pewno się znowu zobaczymy .

2 marca 2024

Hi Dariusz,

Thank you for your five-star review.

It is great to hear that you wish to rent with Green Motion again and that you received fantastic service from our team.

Szczerze polecam

Szczerze polecam, bardzo sprawny i skuteczny service, z auta bylismy bardzo zadowoleni, dzięki Green Motion i do zobaczenia!🙏👏

11 lutego 2024

Hi Beata Wójtowicz Bryndza,

Thank you for your five-star review.

We are delighted that you sincerely recommend Green Motion and that you received efficient and effective service from our team.

Polecam wypożyczalnię

Sam proces wypożyczenia przebiega szybko i bez zbędnych formalności, co znacząco oszczędza czas. Cena wynajmu SUVa była konkurencyjne i atrakcyjna w porównaniu z innymi wypożyczalniami. Obsługa jest profesjonalna, gotowa odpowiedzieć na wszelkie pytania. Polecam wypożyczalnię każdemu, kto potrzebuje niezawodny i przygotowany do jazdy samochód.

10 lutego 2024

Hi Marek,

Thank you for your five-star review.

We are delighted that you recommend Green Motion and that you received professional service from our team.

Green Motion International Customer Services.

Bardzo mila i szybka pomocna Obsluga

Bardzo mila i szybka pomocna Obsluga. Samochod bez zarzutu i usluga super wyjasnion. Nie bylo zadnych dodatkowych kosztow i niemilych niespodzianek.Z calego serca moge polecic Green Motion, panowie ktorzy akurat pracowali byli bardzo mili pomocni i sympatyczni.Dziekuje bardzo i napewno znowu z waszej wypozyczalni skorzystam.pozdrowienia

25 stycznia 2024

Hi Katharina,

Thank you for your five-star review.

We are delighted that you wish to rent with Green Motion again and that you wholeheartedly recommend us.

Miła obsługa

Miła obsługa, szybko, sprawnie.

26 stycznia 2024

Hi Pawel,

Thank you for your five-star review.

We are really pleased to hear that you found our service to be efficient.

Kolejny zadowolony klient

Wszysko przebieglo gladko i bezproblemowo. Polecam

25 stycznia 2024

Hi Mr Miroslaw Kula,

Thank you for your five-star review.

We are thrilled that you recommend Green Motion.

Super service

Bardzo miła, szybka i zawsze pomocna obsługa. Usługa w pełni wyjaśniona i samochód bez zarzutu. Nie było niemiłych niespodzianek ani dodatkowych kosztów. Bardzo polecam

24 stycznia 2024

Hi Maggie,

Thank you for your five-star review.

We are extremely pleased that you recommend Green Motion.

Green Motion International Customer Services.

Z całego serca mogę polecić green…

Z całego serca mogę polecić green Motion. Dostaliśmy lepsze auto niż było w ofercie i panowie którzy je dostarczyli i odebrali byli mega sympatyczni i pomocni. Bardzo rzetelna wypożyczalnia!

5 stycznia 2024

Hi Bartosz Hendrysiak,

Thank you for your five-star review.

We are thrilled that you wholeheartedly recommend Green Motion and find us to be reliable.

Green Motion International Customer Services.

Super sprawna obsługa, uczciwa oferta.

Super sprawna obsługa, rzetelne podejście biznesowe, godne polecenia w czasach, gdy często ukryte opcje dodatkowych kosztów okazują brak szacunku do klienta. Oby tak dalej.
Pan Damian zasługuje na premię!

5 stycznia 2024

Hi,

Thank you for your five-star review.

We are thrilled that you recommend Green Motion and that you received super efficient service from our team.

Green Motion International Customer Services.

Jestem bardzo zadowolony z tej…

Jestem bardzo zadowolony z tej wypożyczalni, wszystko szybko, sprawie bez żadnych problemów w przystępnej cenie,auto było nowe, chłopaki bardzo ogarnięte i pomocne,tak że z czystym sumieniem mogę polecić każdemu

26 grudnia 2023

Hi Adam,

Thank you for your five-star review.

We are thrilled that you recommend Green Motion and found our team to be knowledgeable.

Rzeszów Jasionka lotnisko

Rzeszów Jasionka lotnisko
Dwa wynajmy jeden po drugim auto miejskie i terenowe
Bardzo sprawny zespół wynajmujący
Szybka i sprawna obsługa bez niedomówień i naciągania
Sprawny i bezproblemowy zwrot
Szacunek dla chłopaków z obsługi

22 grudnia 2023