Hier voor de eerste keer voor onze rottweiler besteld. Kwaliteit producten! en zéér snelle levering. Een vrolijke en overzichtelijke site. Regelmatig leuke acties, zo nu ook bijvoorbeeld voor dierenda... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Vandaag begonnen met goood puppybrokjes en blikvoer. Onze pup net 2 dagen geleden opgehaald,eerst de darmpjes "gereset" met gestoomd voer en nu de keuze voor puppybrok gemaakt. Heel erg ja... Zobacz więcej
Het hondenvoer en de snacks werden goed en zoals afgesproken bezorgd. De kwaliteit van het voer en de snacks is ontzettend goed en tot mijn verrassing vindt onze senior van 16 het nog lekker ook. Hi... Zobacz więcej
Snelle levering, heel mooi verpakt (wij hadden besteld voor Valentijn en er zaten rozenblaadjes in de doos), waardoor uitpakken een feestje wordt. Onze hond, Pixel, reageert heel goed op het voer en v... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Wij houden van honden. En wij houden van de natuur, net als jij! Daarom bevalt ons duurzaam geproduceerd premium hondenvoer niet alleen je beste vriend, maar ook de bescherming van dieren en het milieu. En dat is goeeed. Voor jouw hond. Voor onze planeet.
Dane kontaktowe
Windmolen 19, 4751 VM, Oud-Gastel, Holandia
- 0165514741
- hallo@goood-petfood.nl
- goood-petfood.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Proefpakket snel ontvangen
Proefpakket snel ontvangen. Het zag er goed uit. Alleen geen 5 sterren vanwege het meegeleverde PLASTIC maatbekertje (kan niet in deze tijd van enorme plastic vervuiling) en ook de onnodige tas.

Snelle bezorging
Snelle bezorging, alles zag er goed uit. We beginnen binnenkort met het voer.

Odpowiedź od Goood Petfood
Top bedrijf met goed voer!
Mijn hond vond de brokken, het natvoer en de snoepjes heerlijk! En super snelle verzending.

Klantvriendelijk
Klantvriendelijk, snelle levering, onze hond is dol op de brokken en snacks, en wij staan volledig achter jullie werkwijze en idealen.

Odpowiedź od Goood Petfood
Snelle levering en een mooi groot…
Snelle levering en een mooi groot proefpakket.
Zeker een aanrader

Zeer Goed
Zeer Goed
ik voer meis altijd rauw vlees, omdat ze haar tanden niet netjes naast elkaar staan(ruimte tussen de tanden) blijft de brok er tussen zitten.
het blik voer vond ze heel lekker.

Top product
Top product! De honden zijn er dol op (en het zijn hele moeilijke eters!!). Zo blij nu iets gevonden te hebben dat ze heerlijk vinden.
Super snelle levering.

Odpowiedź od Goood Petfood
Heel blij met de producten
Heel blij met de producten. Mijn hond werd helemaal gek van blijdschap 😍

Alles vlug geleverd
Alles vlug geleverd. Reageren vlug op een vraag .
Fijne verassing bij de bestelling.
Mijn honden vinden het lekker.

Odpowiedź od Goood Petfood
ik kwam in eerste instantie niet…
ik kwam in eerste instantie niet helemaal uit het gebruik van de website en ben toen heel vriendelijk en kundig geholpen. Na bestelling alles zeer snel ontvangen met als verrassing een chocoladeletter.
Top gedaan

Odpowiedź od Goood Petfood
Snelle bezorging en mijn pup eet de…
Snelle bezorging en mijn pup eet de brokjes graag. Blij dat ik met dit product ook een beetje bijdraag aan een groenere wereld.

Odpowiedź od Goood Petfood
Mijn Berner Sennenhond vindt de brokjes…
Mijn Berner Sennenhond vindt de brokjes heel erg lekker

Odpowiedź od Goood Petfood
Goood voer mijn hond doet het er goed…
Goood voer mijn hond doet het er goed op!
Vind hem iets prijzig maar dan heb je ook wel wat!
Jammer dat er bij de bestelling geen lekker koekje bij zit🤣🤣🤣

Goood food/ good service
Snelle levering, lekker voedsel voor je hond en een positieve bijdrage aan het milieu!

Cadeautje
Het pakket zag eruit als een cadeautje, erg leuk gedaan. Het voer valt hier helaas niet in de smaak. Het blikvoer vond de hond helemaal niks en de brokken eet hij alleen op als ik die meng met het natvoer wat hij normaal krijgt. Erg jammer, het zag erg veelbelovend uit.

Doświadczenie Trustpilot