Het hondenvoer en de snacks werden goed en zoals afgesproken bezorgd. De kwaliteit van het voer en de snacks is ontzettend goed en tot mijn verrassing vindt onze senior van 16 het nog lekker ook. Hi... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Hier voor de eerste keer voor onze rottweiler besteld. Kwaliteit producten! en zéér snelle levering. Een vrolijke en overzichtelijke site. Regelmatig leuke acties, zo nu ook bijvoorbeeld voor dierenda... Zobacz więcej
Vandaag begonnen met goood puppybrokjes en blikvoer. Onze pup net 2 dagen geleden opgehaald,eerst de darmpjes "gereset" met gestoomd voer en nu de keuze voor puppybrok gemaakt. Heel erg ja... Zobacz więcej
Snelle levering, heel mooi verpakt (wij hadden besteld voor Valentijn en er zaten rozenblaadjes in de doos), waardoor uitpakken een feestje wordt. Onze hond, Pixel, reageert heel goed op het voer en v... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Wij houden van honden. En wij houden van de natuur, net als jij! Daarom bevalt ons duurzaam geproduceerd premium hondenvoer niet alleen je beste vriend, maar ook de bescherming van dieren en het milieu. En dat is goeeed. Voor jouw hond. Voor onze planeet.
Dane kontaktowe
Windmolen 19, 4751 VM, Oud-Gastel, Holandia
- 0165514741
- hallo@goood-petfood.nl
- goood-petfood.nl
Goede kwaliteit hondenvoer en -snacks
Het hondenvoer en de snacks werden goed en zoals afgesproken bezorgd.
De kwaliteit van het voer en de snacks is ontzettend goed en tot mijn verrassing vindt onze senior van 16 het nog lekker ook. Hij is een ontzettende kieskeurige eter die vrijwel geen 1 merk lust tegenwoordig.
Goood produkt
Ik ben door lichamelijke beperking jammer genoeg niet meer in staat om elke keer naar de/een winkel te gaan...
Dat heeft nog steeds mijn voorkeur, maar is helaas (bijna) niet meer haalbaar.
Via de site van goood was het vrij gemakkelijk om te vinden wat ik zocht
Mijn hondenbeest heeft al vanaf het moment dat hij als pup bij mij kwam goood brokken en doet het er erg goed op
Na een beetje zoeken kwam ik op forel brokken en hij vindt het heerlijk.
Bezorging gratis
Tevreden behalve ver het "drammen" na de aankoop om nog meer te bestellen.
Verder prima.
Zeer klantvriendelijk en verantwoord
1 product bleek niet leverbaar, ik werd meteen gebeld en een alternatief werd aangeboden, gratis. Dat had niet gehoeven, maar is wel zeer klantvriendelijk. Onze hond is dol op het voer (brokken) en de trainingssnoepjes. Fijn dat het dan in alle opzichten een vriendelijk en verantwoord product is.
Goede voeding
Goede voeding, snelle levering. Leuk dat Goood ook een spaarprogramma aanbied.
Snelle verzending
Snelle verzending. Enige punt van kritiek is dat ik op mijn vraag van vier werkdagen nog geen reactie heb ontvangen en dat dit verzoek om een review daarmee eerder binnen is dan een mogelijk antwoord.
Al drie jaar kerngezonde/blije hond met Good
kwaliteitsvoeding. Onze hond is gek op de plantaardige brokken en is in topconditie met deze voeding.
Goede snacks voor de hond en handige bewaardoosjes
Goede snacks voor de hond en de plastic doosjes om deze in te bewaren zijn erg handig en praktisch.
Geen
Duurde lang voordat ik mijn hondenbrokken toegestuurd kreeg En ik kreeg al een bericht dat ze geleverd waren voordat ze er waren Slordig
Snelle correcte levering.
Dit is het beste voer wat je kunt geven…
Dit is het beste voer wat je kunt geven aan je monsters. Blij dat ik de overstap een paar jaar terug heb gedaan.
Dikke knuffel en poot van Giulia en Superman 🐾🐾
Zéker Goood
Ik ben blij met de eerlijke feedback van de firma als ik een vraag heb, en ook dat de brokken niet van ver komen én biologisch zijn. De verpakking ook duurzaam en dat vind ik ook prettig
Maar vooral dat mijn hond het graag eet natuurlijk!! Allerbelangrijkste
Als zij zeggen dat ze de volgende dag komen dan is dat ook zo
Als zij zeggen dat ze de volgende dag bezorgen doen ze dat ook. Een enkele keer zijn de blikjes los in een te grote doos gegooid en daardoor gebutst maar meestal zitten ze netjes in eenheden van 6 met kussentjes in een passende doos.
Blackie vind het heerlijk
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.