Banner for Naturbly

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca środków czystości
  2. Pralnia

Napisane przez firmę

Naturbly maakt wasverzorging makkelijker en duurzamer met wasstrips: een compact alternatief voor vloeibaar wasmiddel en pods. Onze strips lossen op in water, zijn eenvoudig te doseren en passen in elke routine, van snelle dagelijkse wasjes tot grotere ladingen. Zo heb je minder gedoe in de waskast en geen zware flessen meer. We kiezen bewust voor een aanpak met minder onnodige verpakking en proberen waar mogelijk de impact op het milieu te beperken. Tegelijk vinden we het belangrijk dat de was écht schoon wordt en fris aanvoelt. Daarom ontwikkelen we onze producten met focus op gebruiksgemak, effectiviteit en een prettige waservaring. Bij Naturbly draait het om eenvoud: je pakt een strip, doet hem bij de was en klaar. We bieden meerdere geurvarianten, inclusief een geurvrije optie, zodat je kunt kiezen wat bij jou past. We staan voor transparantie en blijven verbeteren op basis van feedback. Heb je vragen, opmerkingen of ideeën? Laat het ons weten. We luisteren graag en gebruiken jouw ervaring om Naturbly elke dag een beetje beter te maken.

Snelle levering, zonder gedoe

Gratis verzending vanaf €25

Gratis verzending vanaf €25
Bestel je voor €25 of meer, dan bezorgen we gratis. Onder €25 zie je de verzendkosten altijd vooraf in de checkout. Je ontvangt een track & trace zodra je pakket onderweg is.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 5 z 5

Het leven wordt weer een stukje makkelijker!

Superfijn product, ik sta er echt versteld van. Wat een gemak zijn deze wasstrips! Geen gedoe meer met zwaar synthetische wasmiddel en al die niet-milieuvriendelijke zware flessen.
De was wordt echt goed schoon en het ruikt nog eens goed. Fijn dat je ook een geurloze keuze hebt. Uitstekend werk!

17 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Slecht berijdbaar en reageren niet op…

Slecht berijdbaar en reageren niet op mails en bellen niet terug als je hulp nodig hebt bij iets! Ik had een verkeerde bestelling gedaan maar verder geen enkel hulp om dit te corrigeren en sturen het gewoon op ipv een beetje behulpzaam zijn!

10 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Beste

Beste. Ik rook nog voor het openen van de verpakking al de wasstrips. Op het etiket lees ik parfum terwijl ik op zoek ben naar natuurlijke middelen. Ik ga dit product niet gebruiken

7 marca 2026

Goed gedaan

Fijne wasstrips
Fijn dat ik kon proberen

4 marca 2026

Odpowiedź od Naturbly

Dank je wel Anita! Super dat de levering snel was en dat je de wasstrips fijn vindt. Leuk dat je ze kon proberen. 🙌

Top!

Gewoon TOP!

1 marca 2026

Dank je wel David! Kort maar krachtig, hier worden we blij van. 😄

Oceniono na 5 z 5

Ik heb dit waspapier voor het eerst…

Ik heb dit waspapier voor het eerst geprobeerd en ben echt positief verrast. Het is super makkelijk in gebruik, geen gedoe meer met vloeibaar wasmiddel. Gewoon een velletje bij de was en klaar.
Daarnaast was de levering echt snel, dat vond ik ook een groot pluspunt.

20 lutego 2026

Odpowiedź od Naturbly

Hoi Mirjam, dankjewel voor je fijne review! Super dat je zo positief verrast bent en dat je het gemak van de wasstrips meteen merkt. En fijn om te horen dat de levering snel was. Veel wasplezier!

Oceniono na 5 z 5

De wasstrips wassen echt prima schoon…

De wasstrips wassen echt prima schoon en laten mijn kleding fris ruiken. Voor deze prijs krijg je echt goede kwaliteit. Zeker een aanrader!

17 lutego 2026

Odpowiedź od Naturbly

Hoi Mila, bedankt voor je review! Geweldig dat je was goed schoon wordt en je kleding fris ruikt. Fijn dat je ook de kwaliteit voor de prijs zo waardeert. Dankjewel voor de aanrader!

Oceniono na 5 z 5

Super tevreden over deze wasstrips

Super tevreden over deze wasstrips! Makkelijk in gebruik, nemen weinig ruimte in en mijn was wordt perfect schoon. Geen gedoe meer met zware flessen. Echt een aanrader!

Odpowiedź od Naturbly

Hoi Soufyan, dankjewel voor je mooie review! Super om te horen dat de wasstrips zo makkelijk zijn, weinig ruimte innemen en je was perfect schoon wordt. En ja, geen gesjouw meer met flessen is zó fijn. Dank voor de aanrader!

Oceniono na 5 z 5

Ik heb onlangs van Naturbly besteld

Ik heb onlangs van Naturbly besteld via hun website en ben erg tevreden over de kwaliteit. De geur is fris en n aangenaam. Mijn was komt er schoon en fris uit.

Odpowiedź od Naturbly

Hoi Sunil, dankjewel voor je review! Super om te horen dat je zo tevreden bent en dat de geur fris en aangenaam is. Fijn dat je was er schoon en fris uitkomt. Veel wasplezier!

Zeer tevreden over Naturbly

Zeer tevreden over Naturbly! De wasstrips zijn makkelijk in gebruik en maken mijn was perfect schoon. Fijn om duurzaam te kunnen wassen.

Odpowiedź od Naturbly

Hoi Jelle, bedankt voor je mooie woorden! Geweldig dat je de wasstrips zo makkelijk vindt in gebruik en dat je was perfect schoon wordt. Extra fijn dat je ook het duurzame stukje waardeert.

Prachtig product

Prachtig product, goede service.

17 lutego 2026

Odpowiedź od Naturbly

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je blij bent met het product én de service. Daar doen we het voor.

Topkwaliteit en snelle service

Heel tevreden over Naturbly. De bestelling was snel geleverd en de producten ruiken heerlijk en voelen echt kwalitatief aan. Mooie verpakking en duidelijke communicatie. Ik bestel hier zeker opnieuw!

2 lutego 2026

Odpowiedź od Naturbly

Dankjewel voor je uitgebreide review! Super dat alles snel geleverd was en dat je zo tevreden bent over de geur, kwaliteit en verpakking. We staan klaar als je opnieuw bestelt.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej