Vi valgte Go’Bilist da vi kun havde hørt godt om stedet, min bestod begge prøver i første forsøg, og oplevelsen har kun været fantastisk. De varmeste anbefalinger her fra.
Zobacz, co mówią recenzenci
Kæmpe fornøjelse at lære at køre bil her. Gode, søde og profesionelle lærer som har styr på hvordan de får dig bestået, jeg bestod personligt begge prøver første gang, takket være Finn. Og gratis s... Zobacz więcej
Jeg kan varmt anbefale Finn som kørelærer! Han sørger for et meget struktureret forløb, hvor man altid føler sig tryg og godt guidet gennem alle aspekter af køreundervisningen. Derudover er han utroli... Zobacz więcej
Jeg har lige fået mit kørerkort og har haft et godt forløb. Jeg har været igennem et skrækkeligt forløb på en anden kørerskole i Roskilde, jeg fik anbefalet GoBilist.dk og jeg så mig ikke tilbage... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
Det har været en stor fornøjelse at…
Det har været en stor fornøjelse at have Finn som kørelærer. Tjekket, rutineret, forstående og meget dygtig til at fornemme hvor man er i sit forløb. Bedste anbefalinger herfra.
Verdens bedste køreskole
Finn Hove er den ubetinget bedste kørelærer. Rar, lærerig og forstående. Jeg kan kun give Finn og Gobilist min største anbefaling. 5 af de største stjerne ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har en datter som har kørt hos…
Jeg har en datter som har kørt hos Finn, må blot sige til alle, det er den bedst samt meget forstående kørelære jeg kender. Finn tager sig den tid som er krævet, han er god for sine elever, og har en kommunikationsform, som alle forstå. Tusinde tak for din indsats
jeg kan klart anbefale finn som…
jeg kan klart anbefale finn som kørerlærer. han er en super rolig, sød og sjov lærer. han formår, at man altid går glad fra undervisningen. man savner næsten, at man ikke skal se ham længere, når man har bestået kørerprøven. en klart anbefaling herfra
Fremragende køreskole
Så fed køreskole, og Finn er virkelig god og sjov kørelærer, som gør det at køre bil virkelig sjovt! Jeg kan 100% anbefale ham
Vil helt klart anbefale Gobilist
Vil helt klart anbefale Gobilist. Finn er der 100% for en med hjælp og vejledning.
Jeg kan varmt anbefale Go bilist
Jeg kan varmt anbefale Go bilist. Fik rigtig god vejledning hele vejen og var i trygge hænder
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.