God product
God product which give me all the vitamines I need every day.
TRIVECore™ er et dansk produceret alt-i-en tilskud, der kombinerer greens, enzymer, kollagen og præbiotiske fibre med 22 vitaminer og mineraler i ét dagligt scoop. Pulveret har en frisk smag af citrus og opløses nemt i vand.
Andkærvej 17, 7100, Vejle, Dania
God product which give me all the vitamines I need every day.
Trive er et godt produkt- det smager okay, omend jeg synes det smager lidt for meget af citron. Jeg har endnu ikke mærket forskel, men forventer, at der er en positiv forskel efter den første måned. Det er nemt at tage og giver mig god samvittighed ift indtag af vitaminer og det sunde grønne

Odpowiedź od TRIVE
Produktet smager ikke af citrus som der står - lidt ærgerligt. Effekt tænker jeg dog stadig er ok.
Generel en sløj oplevelse at modtage, havde forventet en mere luksuriøs følelse når man betaler til denne pris. Istedet får man en printet lab med info hvor printeren ikke har haft mere farve, og en lille tynd lap papir med ekstra info, som ikke er klippet ordentlig ud. Det hele virker generelt meget billigt, og selvom det er en start up, kan man godt gøre sig umage og sikre at pris og kvalitet/førstehåndindtryk er bedre :-)

Odpowiedź od TRIVE
God service og kommunikation, de leve op til hvad de love og aftaler (Ordre #1084) jeg kan klart anbefale give det et try out

Odpowiedź od TRIVE
Synes det smager godt, og er nu blevet en integreret del af min rutine om morgenen.

Odpowiedź od TRIVE
First impression. Only been scooping for two weeks now.
Easy to get all I need.
So simple and it even taste fine.

Odpowiedź od TRIVE
Nu har jeg brugt det i over en måned (er på bøtte nr 2) og jeg har mærket en klar forbedring i mit energiniveau. Forbedringen kom egentlig ret hurtigt, men jeg ville lige være sikker på det ikke bare var tilfældigt ;-) Produktet har også givet mig ro i maven. Jeg har ikke følt mig oppustet siden. Jeg har tendens til hård mave og i starten fik jeg ikke drukket nok vand, så det skal man måske være opmærksom på. Min mave har ikke haft det så godt længe. Indholdsmæssigt så passede det her produkt mig bedst.

Odpowiedź od TRIVE
Jeg har nu brugt Trive i lidt over en måned, og jeg kan allerede mærke en positiv forskel i min hverdag – især når det kommer til mit energiniveau. Jeg føler mig mere frisk og klar i hovedet, og det har gjort en stor forskel i både arbejde og fritid.

Odpowiedź od TRIVE
Har prøvet AG1 før, men dette er bedre. Lavet i dk, bedre ingrediensliste, bedre smag og konsistent. Og med andre kosttilskud bliver jeg meget bloated og det er svært for maven at fordøje. Det her føles nemmere. Og har haft mere energi de sidste 14 dage siden jeg startede. Glæder mig til næste måneds sending

Odpowiedź od TRIVE
Virkelig lækkert produkt! Jeg har brugt Trive i knap tre uger nu, og jeg er super tilfreds. Smagen er rigtig god, og det er blevet en dejlig lille vane at tage det lige inden sengetid. Jeg synes allerede, jeg kan mærke en positiv effekt.
P.S. Jeg er ikke den bedste til at huske mine vitaminpiller eller få nok grøntsager, så det her giver mig et ekstra boost! 😂

Odpowiedź od TRIVE
Jeg har tidligere brugt Athletic Greens (AG1), men fik det altid dårligt efter at have indtaget det det og jeg ved ikke hvorfor. Nok grundet noget med ingredienserne.
Nu har jeg dog brugt Trive i 3 uger efter at have fået det anbefalet og har aldrig nogle bivirkninger. Tværtimod føler jeg mig friskere efter at have drukket Trive, og jeg synes smagen er meget bedre end andre lignende produkter, og så er smagen væsentligt bedre og ikke nær så kunstig.
Det er for tidligt for mig at sige noget om effekterne, men selve oplevelsen med at indtage produkter meget bedre for mig.

Odpowiedź od TRIVE
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.