Min kørelære Naeem var skide god. Jeg bestod både teori og køreprøve i først huk. Han har være rigtig søde og var hele tiden sikker på at vi kørte i mit tempo. Kan anbefale
Nemt og sikkert. Naeem hjalp mig rigtig meget, og forberedte mig rigtig fint til både køreprøve og teoriprøve. Kan klart anbefale Roskilde køreskole for alle der ønsker et trygt og godt forhold t... Zobacz więcej
God køreskole. Cüneyt lavede en god undervisning og var rigtig hjælpsom og tålmodig. Jeg følte mig godt klar til både teori- og køreprøven.
Jeg blev oplært af Naeem - det var sjovt, lærerigt og grundigt. Jeg var meget nervøs til prøven, men Naeem var god til at berolige mig. Han er også meget fleksibel. det er en god skole, kan anbef... Zobacz więcej
Jernbanegade 3A, 4000, Roskilde, Dania
- info@roskildekoreskole.dk
- www.roskildekoreskole.dk
Min kørelære Naeem var skide god
God køreskole
Jeg har netop fået mit kørekort
Jeg har netop fået mit kørekort, og jeg kunne ikke have ønsket mig et bedre forløb.
Fra start til slut har køreskolen været super professionel, struktureret og tryg. Min kørelærer var virkelig tålmodig, god til at forklare tingene og sørgede altid for, at jeg følte mig sikker bag rattet – også når noget var svært i starten.
Undervisningen var både lærerig og afslappet, og der var en god balance mellem teori og praktik. Jeg følte mig godt forberedt til både teoriprøven og køreprøven, hvilket gjorde hele processen meget mindre stressende.
Jeg vil klart anbefale denne køreskole til andre, der gerne vil have en tryg og god oplevelse med at tage kørekort!
Tak for hjælpen 🙌
Jeg had Cüneyt som kørelærer.
Naeem var en mega sød og god kørelærer
Naeem var en mega sød og god kørelærer, som støttede mig gennem hele processen.
Nemt og sikkert
Nemt og sikkert.
Kan klart anbefale Roskilde køreskole for alle der ønsker et trygt og godt forhold til vejene
Jeg fik kørekort i første huk på teori…
Jeg fik kørekort i første huk på teori og køreprøve og første huk og min kørelærer Naeem var rigtig god til at forklar tingene og var meget fleksibel og forstående og grundig undervisningen han har virkelig støttede mig hele vejen igennem jeg anbefalder både køreskole og kørelærer naeem til jer andre
Jeg synes teoriundervisningen har været super god
Jeg synes teoriundervisningen har været rigtig god og nogle fantastisk køretimer med Naeem og Jeg har lært meget fra gang til gang
Jeg blev oplært af Naeem
det er en god skole, kan anbefales
Fantastisk køreskole
Fantastisk køreskole, med god og gennemgående undervisning. Min kørelærer Naeem skaffede mig kørekort i første huk, på trods af nerverne🙌🏾🙌🏾
Fik klaret begge prøver i 1 forsøg
Fik klaret begge prøver i 1 forsøg! Havde Naeem👍
En super fin køre skole kan anbefales
En super fin køre skole kan anbefales. Køre lærerne er vildt dygtige, jeg har haft Naeem, han er en god og snakkesalig mand og nem og toldmodig sjæl.
Super god oplevelse og god køre skole samt personalet🙏
Fik kørekort første huk
Fik kørekort første huk
Kørelærer Naeem
God skole gode lærer
Støttede hele vejen
Tog tid til at træne mig så jeg bestod
Jeg bestod det hele i er forsøg
Jeg bestod det hele i er forsøg. Naeem kørelærer
Rigtig godt forløb med hurtig…
Rigtig godt forløb med hurtig prøvebestilling og virkelig godt tilpasset undervisning:))
Begge prøver bestået i første forsøg - anbefaler Cünyet!
Jeg havde Cuneyt som kørerlærer
Jeg havde Cuneyt som kørerlærer, og jeg har haft en rigtig god oplevelse. Han var meget rar, tålmodig og støttende og hjalp mig hele vejen igennem forløbet og han var altid god til at forklare tingene på en måde, så man forstod det. Jeg bestod både teoriprøven og køreprøven i første hug. Takket være Cuneyt.
Virkelig god køreskole
Det er en virkelig god køreskole. Kørelæreren jeg havde, Cüneyt, var altid mega rar at snakke med og en virkelig god lærer. Det var altid nemt at lave aftaler om køretimer og det var altid en god oplevelse når jeg var ude at køre. Bestod både teori og den praktiske prøve i første forsøg og der er en stor tak til min kørelærer for at være en god lærer.
Anees gør læringen afslappet og…
Anees gør læringen afslappet og effektiv - han er tålmodig, tydelig og hjalp mig med at bestå både teori - og køreprøven i første forsøg.
Rolige og opmuntrende lektioner
Anees gør læringen afslappet og effektiv - han er tålmodig, tydelig og hjalp mig med at bestå både teori - og køreprøver i første forsøg.
Skræddersyet til dig, ikke en universalløsning
Online teoristøtte fra Malik var fantastisk - hver gang jeg sad fast, var han kun en besked væk. Det gjorde processen så meget mere personlig.
Roskilde kørerskole er en perfekt…
Roskilde kørerskole er en perfekt kørerskole og især kørerlæreren Anees er fantastisk. Han hjalp mig igennem køreprøven og jeg bestod første gang😊
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.