Roskilde Køreskole Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Virkelig god køreskole. Jeg havde Cüneyt, som kørelærer. Han hjalp mig hurtigt i mål med kørekortet og bestod også begge prøver i første forsøg. Fik en helt fair mængde af ekstra køretimer, blev... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde Naeem som både teori- og kørelærer, og jeg bestod begge i første forsøg. Undervisningen var grundig og var godt til at forklare, både i teorilokale og i bil. han var også rigtig god til... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kan kun anbefale Roskilde køreskole, havde Malik som kørelærer - teori online, men var jeg i tvivl om noget med teori, så hjalp han hver gang.!! Gav mig en god peptalk før køreprøven, så nervøsiteten... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 30

Napisz recenzję

Jeg har haft Anees

Jeg har haft Anees, som kørelære og teorilærer. Han er jordens bedste underviser. Han er rolig, har tålmodighed, også er han bare rigtig dygtig til at lære fra sig.
Jeg har haft trygge og fantastisk køretimer med Anees, der har altid været en dejlig rolig tilgang, med gode snak og grin. Det har været en kæmpe fornøjelse, at have ham som lærer.

Jeg kan varmt anbefalde Anees!

8 listopada 2024

Anees fra Roskilde køreskole

Anees fra Roskilde køreskole, havde mig under vingerne, så jeg bestod teori og køreprøve i første forsøg. Kompetent og behagelig kørelærer, som kan sit kram og er god til at lære fra sig. Han har min varmeste anbefaling.

21 października 2024

Jordens bedste køreskole

Jordens bedste køreskole.
De er så professionelle, tålmodige og flinke.
Jeg fik Anees som kørelærer, og han var så tålmodig, og forstående og var så dygtig til at sætte mig ind i det hele, derudover var han altid hurtig til at booke prøver, og gik op i, at man havde det godt under sin kørsel, han hverken pressede mig, eller blev irriteret når jeg lavede fejl i trafikken.
Jeg kan KUN anbefale Roskilde køreskole!

31 października 2024

Rigtig godt sted

Gode kørelærere, man får vigtig og nyttig viden af lærerne når man køre, de retter godt på ens fejl så man bliver bedre. Min kørelærer var Cüneyt og med ham bestod jeg begge prøver på første gang. Sådan skal det være

1 października 2024

Kan anbefale kørelæreren Cüneyt

Jeg har nu afsluttet mit forløb hos Roskilde Køreskole og vil varmt anbefale min fantastiske kørelærer Cüneyt. Han er en fantastisk, rolige og hjælpsomme lærer, der har hjulpet mig igennem kørslen. Uanset hvad der er sket eller hvor usikker jeg har været, så har han givet mig ros, konstruktiv kritik og mindet mig om de gode ting jeg har gjort. Generelt har han ALTID sørget for, at jeg havde det godt og følte mig tryg.
Da jeg startede sagde jeg til ham, at jeg havde angst og helt sikkert ville blive udfordret, når jeg lavede fejl. Cüneyt var helt okay med det og har hjulpet mig igennem mange køretimer, hvor jeg har grædt uden at han havde noget problem med det.
Det der har hjulpet mig mest er de samtaler vi havde i slutningen af hver køretime. Cüneyt har altid givet mig konstruktiv kritik og vi har haft en samtale om, hvilke ting jeg har skulle være mere opmærksomme på og hvad vi skal øve næste gang. Jeg har altid følt mig set og hørt og altid følt mig sikker, når jeg har kørt med ham.

27 września 2024
Oceniono na 5 z 5

Mega fed køreskole med nogle gode…

Mega fed køreskole med nogle gode friske lærer. Centralt lokaliseret. God teori undervisning uden det bliv alt for kedeligt men stadig effektivt.Godt forløb især min kørelærer anees salin var jeg rigtigt glad for gav mig en masse selvtillid og en lærerig sjov og god undervisning. Jeg er rigtig glad for jeg valgte roskilde køre skole. Benjamin ch

25 stycznia 2024

Roskilde køreskole

Havde Cüneyt som kørerlære, hvilket var en rigtig god oplevelse gennem hele forløbet. God undervisning og teori og nogle hyggelige turer resulterede i nogle gode oplevelser.

21 sierpnia 2024
Oceniono na 4 z 5

Mit forløb

Forløbet var super fint, dog var det træls at der var lang ventetid med køreprøver i forhold til hvornår man startede.
Men jeg bestod alt i første forsøg og min kørelære (Cünyet) var mega flink og hjalp mig godt igennem forløbet!!!

16 sierpnia 2024

Den bedste køreskole!!

Den bedste køreskole!!
Jeg har lige bestået min køreprøve i første forsøg, og jeg har virkelig været glad for hele forløbet.
Jeg kan virkelig anbefale Anees som kørelærer, da han er tålmodig og opmærksom!

16 sierpnia 2024

Perfekt

Kan klart anbefale Roskilde køreskole til alle. Min kørelære Anees hjalp mig godt igennem hele forløbet. Både mig og alle mine venner har haft en god oplevelse med dem:)

14 sierpnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Har lige bestået min køreprøve takket…

Har lige bestået min køreprøve takket være Anees. Han er super flink og en virkelig god kørelærer, han var god til at holde en opdaterede i forhold til køretider og var god til at hjælpe en når man var ude og køre.

26 czerwca 2024
Oceniono na 5 z 5

Anees is the last instructor you will ever need.

Thanks to the MVP Anees, he helped me progress and achieve all my goals in the lessons we had, very helpful sorting out translators for the practical exam and putting me on track to have a bus free life. stop wasting money with other people that are useless, ask for him by name and you won't ever need another instructor, passed theory first time, practical first time.

30 maja 2024

Erfarne og forstående

Det har været en fantastisk oplevelse at få kørekort igennem Roskilde køreskole.
De har god erfaring indenfor faget og er gode til at lære af sig. Specielt min kørelærer Cüneyt, som har været meget forstående overfor min situation og har hjulpet mig igennem hele vejen.

6 maja 2024

Bedste køreskole!! 🚗

Super fed køreskole med bedste kørelære (Anees)! Anees formoder at gøre hele forløbet super nemt og man er ik i tvivl om at man er i trykke hænder. Bestod teori og praktisk prøve i første forsøg, takket være den gode undervisning. Klar anbefaling herfra!

2 maja 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej