Indramning af malerier
Jeg har fået rammet nogle malerier ind, og det er slet ikke som forventet og overhoved ikke godt lavet !
Og sikke en utrolige lange ventetid der var, på at få mine betalte malerier hjem..
Der var snavs inde i rammen, aftryk af fingre og lidt senere kom der dyr ind i maleriet.
Jeg ringede til en anden glarmester og spurgte om det var normalt, hvortil han svarede, at det var det overhoved ikke.
Jeg ringede til firmaet og spurgte hvad vi skulle gøre ved det. De sagde at det var normalt at der kom dyr ind i maleriet (dyrene kommer ca 6 måneder efter jeg har fået malerierne hjem).
Jeg siger så, at det er det ikke, og det har jeg fået af vide af en anden glarmester.
De er derefter meget uhøflige og vil slet ikke hjælpe mig.
efter jeg har bedt om hjælp eller en fælles løsning ca. 20 gange, siger de til sidst, at de vil fjerne dyrene, hvis jeg selv kommer ind med malerierne, som er ALT for store til at jeg kan transportere dem i min personbil, så det kan jeg ikke.
De vil ikke hjælpe mig..
Jeg siger så igen, at vi må kunne finde en løsning, evt slå halv skade på prisen.
Først siger de, at det vil de ikke, men jeg prøver at være standhaftig og prøver igen, så siger de, at de vil vende tilbage til mig dagen efter.
Jeg har intet hørt efterfølgende.
De er umulige at snakke med, ingen service og meget uhøflige/ubehøvlet i telefonen.
Så hvis du skal have rammet noget ind, så vælg et andet firma. !
Vælg for Gud skyld ikke dem her. Dårligt håndværk og virkelig ringe service !!!!
Det her er SÅ forkert og utrolig dårlig behandling af andre mennesker, ens kunder..
Vælg ikke glarmester Gunner Jensen. !
Brug ikke jeres penge her på rammer, det er ikke det værd !
VIRKELIG dårlig udført og dårlig behandling !
Hilsen en meget utilfreds/ked af det kunde !
4 listopada 2021
Opinia niezależna