Vi har fået skiftet 5 store termoruder i vores Johan Christensen Villa. Det gik gnidningsfrit fra aftalen blev lavet til arbejdet udført. Kan kun anbefale Mikkel, som selv var og udskifte ruderne.
Zobacz, co mówią recenzenci
Kan virkelig ikke anbefales!!! Mikkel overholder på INGEN måder hans aftaler. Har nu for anden gang siddet og ventet en hel dag på at han skal komme og lave det aftalte! Opmålingen gik perfekt men... Zobacz więcej
Mikkel og hans hold var virkelig behjælpelige og enormt dygtige. Vi fik skiftet alle ruderne i hele huset i løbet af få dage, og Mikkel hjalp os derudover også med andre ting som vi manglede at f... Zobacz więcej
Fikk skiftet alle vinduer i stueetasjen til rekkehuset vi bor i. Hurtig svar og meget hyggelige og dyktige folk som kom å utførte jobben på kort varsel. Vi er meget fornøyde med resultatet og vi kom... Zobacz więcej
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Vi har fået skiftet 5 store termoruder…
Kan kun anbefale Mikkel, som selv var og udskifte ruderne.
Hurtige svartider
Hurtige svartider, venlig og proff. Rykkede ud to mand med en stige og fik fint skiftet rude i stor højde 😊😳
Kan virkelig ikke anbefales!!!
Kan virkelig ikke anbefales!!!
Mikkel overholder på INGEN måder hans aftaler.
Opmålingen gik perfekt men så stopper det også her.
Flere gange lover han også at vende tilbage på sms eller telefon men det sker heller ikke!
Elendig service
Elendig service
Vi snakkede med en af deres ansat om at kommer og måler og skifter et vindue og en rude. I fem dage var svaret “vi kommer i morgen osv,” ingenting sket. Så siger de at de vil kommer i weekend og tage mål, ingenting.
Om mandag ringer vi og spørge hvad de har tænker sig at gøre, og vi for at vide at hun har været i Tyrkiet, at hun ved ikke noget. Så siger vi at de behøver ikke at kommer og om de tænker at de har god service. Svaret, det gider de ikke at høre om og lag på.
Elendig
Jeg har fået installeret ny rude med…
Jeg har fået installeret ny rude med med kattelem i min hoveddør.
Alt foregik snorlige, hurtigt og som vi havde aftalt.
Så der kommer de allerbedste anbefalinger herfra.
Tak for hjælpen.
Vi fik superhurtig hjælp.
Vi fik et pludselig behov for en kattelem, pga. vintervejret.
MG Glas og facader har et smart koncept, hvor de sælger en totalløsning med Sureflap kattelem monteret, så man ikke selv skal købe og koordinere med glarmester, og med meget kort leveringstid, endda til en fin pris.
De kører med faste priser efter et skema, hvilket giver en god tryghed, og man betaler med dankort på stedet og får faktura på e-mail efterfølgende.
Nemt og uden problemer.
Vi fik kontakt til Mikkel efter et par forsøg, og Mikkel kom og monterede samme dag, pga. vores akutte behov (og fordi vi valgte fast plade i stedet for rude, som dog ville kunne nås allerede til dagen efter).
Det var en stor hjælp, og det var også fint udført arbejde. Tak for det.
Mikkel og hans hold var virkelig…
Mikkel og hans hold var virkelig behjælpelige og enormt dygtige.
Vi fik skiftet alle ruderne i hele huset i løbet af få dage, og Mikkel hjalp os derudover også med andre ting som vi manglede at få færdiggjort.
Han er enormt detalje orienteret, og har tydeligvis virkelig godt styr på sit kram.
Derudover er han nem at få fat på, og altid klar til at dele ud af sin viden.
Kan klart anbefales!
Our Lokalgæarmester
Our Lokalgæarmester, Mikkel, installed a cat flap window for us. He was competent, fast, friendly, and responsive through messaging and telefone leading up to the installation. Considering the challenge of removing the previous double-pane, insulated glass and installing the new, the price was very reasonable. He also instructed us on how the set up the cat flap to recognize our cat's chip and register it online. It was an excellent experience and therefore 5/5 stars.
Mikkel var meget venlig og kom på en…
Mikkel var meget venlig og kom på en lørdag. God hurtig service. Mange tak!
Hurtigt og nemt
Hurtig tilbagemelding på kontakt og hurtig udførsel af opgaven.
Fremragende service
Jeg har nu 2 gange gjort brug af Lokalglarmester.dk med stor tilfredshed.
Det er professionelt og veludført håndværk og servicen er helt i top.
Håndværkeren er venlig og imødekommende og sørger for at aflevere et flot stykke arbejde.
Jeg kan kun give dem min bedste anbefaling !!
MG glas og facader
Hej
Havde idag en dårlig oplevelse med MG glas og facader. Ejeren troppede uanmeldt op og spurgte hvorfor jeg ikke havde givet besked på et tilbud, nu havde han bestilt en rude, som han forlangte betaling for. Dagen inden var ruden blevet skiftet efter aftale men en anden glarmester. Vi kunne enten være ude at rejse m.m. og har alarm på, så gad vidst hvad han havde gjort, hvis vi ikke var hjemme? Skiftet den nye rude, som var skiftet? Så alarmen var gået! Dårlig service.
Vi havde en rigtig dårlig oplevelse med…
Vi havde en rigtig dårlig oplevelse med MG glas. Vi skulle have skiftet en punkteret rude og lister på et andet vindue. Mikkel beskadiger ruden, da han skal skifte lister. Det kan ske, og vi aftaler, at jeg ikke skal betale for en ny rude. Jeg bliver dog senere konfronteret med et krav om betaling på 1400 kr. for ny rude og ekstra kørsel. På det tidspunkt har jeg allerede betalt 2500 kr. for udskiftning af punkteret rude, hvilket er mere end den pris jeg fik oplyst, da jeg bestilte arbejdet. Nu står vi med en beskadiget rude som skal skiftes. Vi oplevede gennerelt en meget ubehagelig, uærlig og arrogant facon hos Mikkel, og jeg vil ikke være tryg ved at have ham til at lave noget på mit hus.
Tak for en fantastisk kattelem!
Fantastisk service og arbejde! Vi glæder os allerede til i skal komme og lave vores andre vinduer.
Fleksible, søde og direkte. Lige som det skal være!
Kæmpe anbefaling herfra!
Fik udskiftet gamle termoruder i det…
Fik udskiftet gamle termoruder i det meste af vores hus. Et af de nye var med indbygget kattelem. Flot arbejde udført som aftalt og til tiden.
Super flot arbejde og god service
Super flot arbejde og god service. Det endelige resultat lever fuldt op til det vi aftalte og indenfor tidsrammen
MG glas& facader Aps
Har fået lavet kattelem i min glasfacade hurtig og professionel udført Mikkel kan kun varmt anbefales
Meget fin service!
Fik sat glasvæg og glasdør samt stort…
Fik sat glasvæg og glasdør samt stort spejl op i badeværelse og isat nyt glas i stuevindue.
Mikkel kom forbi og gav særdeles gode råd omkring det forestående arbejde.
Arbejdet blev udført meget professionelt og til vores store tilfredshed.
Kan varmt anbefales.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.