Fantastisk butik / hjemmeside. Har handlet her mange gang og vender altid tilbage for at købe deres naturlige kattelegetøj og kattens no 1 kradsetræ. (Som holder i FANTASTISK mange år men hvor man ka... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Meget nemme at snakke med og servicemindede. Jeg havde købt to hundehalsbånde som viste sig at være alt for store. Men jeg returnerede bare og bestilte nogle nye. Blev efterfølgende ringet op da det e... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bestilte en hundeseng til stor hund med memoryskum. Fin hjemmeside og nem betaling. Der gik kludder fra GLS' side grundet en manglende skanning af pakken, så jeg fik ikke besked om, at den var ankomme... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Katten har det desværre med at miste sine halsbånd, enten pga. slagsmål eller hans udforsking/patruljering af Nørrebro, så Jekas Hund & Kat er blevet fast leverandør af kattehalsbånd og indgraveret... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Velkommen til en fantastisk verden bestående af moderne, funktionelle og geniale produkter til dine kæledyr. Vi har blandt andet specialiseret os i skræddersyede kradsetræer kat og kradsemiljøer, THOLO Trimmeborde, samt, hundefoder, kattefoder, hundeartikler og tilbehør til hund og kat. Vores verden begrænses dog ikke her, eftersom vi også udbyder fornuftige produkter til gnavere. Vi er et nordjysk firma med jordforbindelse og gennemsigtighed, der insisterer på at yde samme gode service på nettet, som vi gør i vores fysiske butik. Vores kernekompetence er at skabe et fantastisk liv for dine kæledyr – og vores spidskompetence er at vejlede dig i den selvsamme retning. Vores loyale kunder vælger os hver gang netop på grund af dette – skal du ikke være den næste Bag Team jekas er! Velkommen til Jekas Hund og Kat se et fantastisk univers bestående af moderne, funktionelle og geniale produkter til dine kæledyr. Vi har blandt andet specialiseret os i skræddersyede kradsetræer og kradsemiljøer, THOLO Trimmeborde, samt, foder og tilbehør til Tilbehør Hund og Tilbehør Kat. Vores verden begrænses dog ikke her, eftersom vi også udbyder fornuftige produkter til Gnavere, Vi prioriterer service ligeså højt som vores produkter. Du er derfor sikret en kompetent rådgivning, således du får valgt det produkt, der passer dig. Vores sortiment består af bl.a. slidstærkt legetøj, lækre godbidder, Hunde- og Katte Senge, Hunde- og Katte Seler, Hundetegn, Kattetegn , transportkasser, foderskåle, kattebakker, kradsetræer og meget mere. Hos Jekashundogkat opdaterer vi løbende vores sortiment med nye og spændende produkter, der for alvor følger tidens trend. Nordjysk Firma Vi er et nordjysk firma med jordforbindelse og gennemsigtighed, der insisterer på at yde samme gode service på nettet, som vi gør i vores fysiske butik. Vores kerne kompetence er at skabe et fantastisk liv for dine kæledyr – og vores spidskompetence er at vejlede dig i den selv samme retning. Vores loyale kunder vælger os hver gang netop på grund af dette – skal du ikke være den næste På forhånd tak Team Jekas
Vestergade 30, 9460, Brovst, Dania
Hurtig levering og en kat der er glad for Sine pelsmus

Odpowiedź od Jekas Hund & Kat
Hurtig leveling og altid fantastisk service. Vil gerne handle der igen og kan varmt anbefales

Odpowiedź od Jekas Hund & Kat
God oplevelse. Varen var i restordre - fik besked omgående, og varen blev efterfølgende leveret som lovet.

Odpowiedź od Jekas Hund & Kat
Super kattesele og kvaliteten er bare tip top i orden, det er man ikke i tvivl om. Hurtig betjening og levering 👍
Mvh
Bente Popp

Odpowiedź od Jekas Hund & Kat
Super varer og god kommunikation da den ene vare var udsolgt.

Odpowiedź od Jekas Hund & Kat
Nemt og overskueligt at bestille herfra, hurtig levering, alt var i fineste orden.

Odpowiedź od Jekas Hund & Kat
Bestillingen var nem og leveringen kom efter to dage

Odpowiedź od Jekas Hund & Kat
Jeg bestilte et hundetegn fra Red dingo (udenlandsk firma) d. 28/12-25 (7-10 dages levering), efter ca 14 dage uden levering, tog jeg kontakt til Jekas som bad mig om lidt tålmodighed pga af julen og overdragelse mellem postnord og Dao. Der gik yderlig en uge uden tegn på mit hundetegn - kontaktede dem igen og de fik Red dingo til at sende på ny. Efter godt 14 dage igen, tog jeg kontakt til Jekas igen og bad om penge retur, da der stadig intet hundetegn var dukket op. De svarede og refusion kom samme dag.
Så igår, d. 19/2-26, dukker begge hundetegn op - kontakter Jekas igen og fortæller de er kommet og hvordan jeg kan sende penge til dem.
Hele vejen igennem, har der været god service og kommunikation. Ikke deres fejl at der er gået ged i den hos Dao.

Hurtigt og høflig betjening. Varer

Odpowiedź od Jekas Hund & Kat
Altid gode produkter, jeg har jordens mest “kedelige” kat når det gælder legetøj, men bolsjer fra jer er det store hit og nu en kaninfod, Gus var helt ligeglad med bolsjerne der ankom - dagen efter jeg havde bestilt, ja så hurtige er Jekas - men gik i stedet efter kaninfoden, Gus har leget og kastet rundt med den i lang tid nu og han er ikke færdig, tak for jeres altid gode produkter og jeres ekstrem gode service, Gus sender pote-kys

Odpowiedź od Jekas Hund & Kat
Nem at bestille og hurtig behandling og afsendelse af varen

Fra Jylland til Sjælland på 1 døgn 😁
Næst efter det virker frost fri på vores labradoodel… så nu er både hund og ejere glade 🫶

Odpowiedź od Jekas Hund & Kat
Varen lever fuldt ud op til forventningerne - og lynhurtig levering

Odpowiedź od Jekas Hund & Kat
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.