Super service, hele mooie velgen, ze passen perfect bij mijn Renault Zoe. Het gekochte model is Dezent KF in maat 16 inch. De auto ziet er elegant en sportiever uit! De vergadering duurde ongeveer 40... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Giva Wheels levert velgen voor de camper Fiat Ducato. Die zijn niet overal verkrijgbaar! Giva Wheels heeft verschillende uitvoeringen, waaronder een low-budget. Om zeker te weten dat de velgen gesch... Zobacz więcej
Goede service. Bij binnenkomst wordt er duidelijk uitgelegd hoe ze te werk gaan. Je wordt door de werkplaats geleid en de betreffende velgen worden laten zien waarna er een bakkie koffie klaar staat.... Zobacz więcej
De velgen en banden die ik besteld heb zijn top👍🏻 Enige minpuntje was dat de levering langer was dan gepland ivm levertijd van banden en vervolgens problemen bij levertijd transporteur heb voor on... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Giva Wheels is een groeiende internetonderneming met een jong en ambitieus team. Gespecialiseerd in de verkoop van velgensets via internet met de praktische kennis en service zoals u mag verwacht bij een dergelijke aankoop. U doet een online-aankoop zonder concessies! Wij streven ernaar om van uw aanschaf van een mooie set velgen een fantastische beleving te maken en u te begeleiden naar een juiste keuze. Van de orientatie tot aan de daadwerkelijke levering en de aftersales service. Dat beloven we!
Dane kontaktowe
De Hemeltjes 18, 5051JR, Goirle , Holandia
- +31135130043
- info@givawheels.nl
- givawheels.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 80% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
duidelijke website met alle info
duidelijke website met alle info en snel geleverd en ook telefonisch snel bereikbaar met alle info
Kapotte velg gratis hersteld
Hadden probleem met 2 jaar oude MAK all terrain velg voor onze Sprinter, die we via Giva Wheels hadden aangeschaft. Hier was een klein gaatje in ontstaan, waardoor de band langzaam leeg liep. Garantieperiode was inmiddels ruim voorbij. MAK wilde niets meer doen voor ons. Maar van Giva mochten we de velg bij hun achterlaten en deze is kosteloos voor ons gerepareerd. Top service. Dank Reinier en je team! Dit is waarom we klant zijn en blijven.
Super bedrijf
Zeer snelle levering. Alles op de website klopt en bij twijfel doen ze zelf navraag. Nette afhandeling, echt een aanrader!
Vanaf bestelmoment tot montage erg goed…
Vanaf bestelmoment tot montage erg goed geholpen de gehele weg. Het bestelproces verliep vlot, en het was erg aangenaam contact op te nemen met de klantenservice. De gesproken werknemers zijn erg vriendelijk en duidelijk te werk gegaan. Giva Wheels erg aan te bevelen voor een nieuwe set onder je auto!
Bestelling .
Bestelling gedaan, dat was snel geregeld. Echter bij de levering was een onderdeel niet aanwezig. een belletje en binnen een half uur was alles in orde!!.
Vlotte levering en fijn contact
Aantal keren contact gehad met dit bedrijf om de juiste set velgen met banden te kunnen bestellen. Heel fijn dat je kundig geholpen word om vervolgens de set heel vlot thuis te mogen ontvangen.
Ben super tevreden over heel de lijn…
Ben super tevreden over heel de lijn wat betreft GiVa Wheels.
Hebben me bijgestaan met raad en daad en er zo voor gezorgd dat ik een zeer tevreden klant ben.
Kan iedereen aanbevelen om bij GiVa wheels te gaan als je het beste wil onder je wagen.
Top doe zo verder 10/10
Levering conform afspraak
Levering conform afspraak, levering van de wielen netjes verpackt.
Prima prijs/kwaliteit verhouding. Vanuit Giva advies gekregen tav de banden voor de wielset. Daarbij uitgekomen op een premium band, die niet de duurste is van de premium banden.
Geen correcte levertijden en effecten accessoires
2 maand geleden velgen besteld. Dan hebben ik weken moeten wachten terwijl levering binnen de 7 dagen ging zijn. Meermaals aan het lijntje gehouden. Dan toch andere besteld omdat het niet goed ging komen bij de klantendienst. Ik kreeg dan ter compensatie wat accessoires maar heb die nooit aangekregen. Nu liggen de velgen er 2 weken op en heb al 2 keer een kapot ventiel dat ik moet vervangen... Was al teleurgesteld over de service maar ging de moeite niet doen voor een negatieve review maar nadat ik al 2 keer naar de garage gemoeten ben om hun nieuwe ventielen te laten vervangen ben ik surrieus wat tijd geld en moeite kwijt.
Update
Omdat er eerst factuur 115781 was maar na 4 weken te moeten wachten is er een andere factuur gemaakt en andere besteld omdat het nooit ging goedkomen.
En de ventielen zijn bij die factuur wel meegeleverd en dat deze effect waren heeft mijn garagist me verteld na 2 interne ventielen te moeten vervangen.

Odpowiedź od Giva Wheels
Prima wielen, echt tevreden
Winter wilen (banden en velgen) voor een BMW 1 serie besteld, alles netjes geleverd, goede prijs en prima qualiteit.
Prima kwaliteit
Alles verliep volgens afspraak. Vier nieuwe velgen besteld met banden. Kwaliteit is prima voor een lage prijs!
Snelle levering van de velgen met band…
Snelle levering van de velgen met band die ik op 27 sep. heb besteld.
Na ontvangst contact opgenomen met Giva Wheels of er een mogelijkheid was om de ongebruikte velgen te retourneren omwille van tegenvallend resultaat. Omdat er banden gemonteerd waren was dit echter niet meer mogelijk. Misschien een punt voor de toekomst om dit wel mogelijk te maken. Uiteraard op voorwaarde dat men een andere set bestelt en dezelfde banden laat overzetten. Men zou bv 10% van de setwaarde als ruilkosten kunnen aanrekenen. Op deze manier kan de klant alsnog een andere set bekomen.
D.T.
Grote keuze
Grote keuze. Banden vakkundig op de velgen geplaatst en goed verpakt verzonden.
super bedrijf
super bedrijf , staan je prettig te woord en helpen daar waar nodig . ik ben blij met mijn mooie velgen met banden en ook nog voor een redelijke prijs ( en dat was wat ik wou )
super 👍
Goed geadviseerd met duidelijke uitleg…
Goed geadviseerd met duidelijke uitleg en hulp bij het maken van een keuze. Deze keer helaas iets langer moeten wachten op de levering ten opzichten van de vorige keren. Evengoed beveel ik dit bedrijf zeker aan!
Ik heb 19 inch OZ-velgen gekocht bij…
Ik heb 19 inch OZ-velgen gekocht bij Giva Wheels en ben supertevreden! De velgen zijn topkwaliteit, levering was snel en netjes verpakt. Communicatie was ook duidelijk en vriendelijk. Zeker een aanrader voor iedereen die mooie en originele velgen zoekt! 🔥
Giva wheels voelt als dat perfecte…
Giva wheels voelt als dat perfecte terrasje.
Je wordt vlot geholpen door aardige mensen, je bestelling klopt en de prijs is redelijk.
Alles was perfect geregeld, mijn vragen werden vlot beantwoord en ik werd goed geadviseerd.
Verzenden naar Portugal was ook geen probleem en ging soepel en vlot en ook weer voor een redelijke prijs.
Ik kan Giva Wheels zeker aanbevelen!!
Edwin,
Lagos Portugal
Het is een no nonsens bedrijf
Het is een no nonsens bedrijf. Doen wat ze beloven en in de opgegeven tijd. Prima
Topservice en kwaliteit
Snelle levering, goed verpakt.
Deskundig advies en vriendelijk contact.
Precies de juiste velgen, absoluut een aanrader!
Zeer tevreden
Zeer tevreden de set velgen en banden aan heb gekocht bij Giva Wheel keurig en correct geholpen

Odpowiedź od Giva Wheels
Doświadczenie Trustpilot