Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Mooie velgen, goede prijs, snelle levering en juiste info GMP Mentor 7.5x19"ET45 besteld voor mijn Audi. Prijs was concurrerend en levering snel en heel netjes verpakt. Verbeterpuntjes: -Heb gee... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Groot aanbod en geweldige service. Vooraf goed advies gekregen en snel antwoord op vragen. En uiteindelijk een heel gaaf set ontvangen die volledig naar wens is. Zeker een aanrader dus!

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z oponami i felgami
  2. Tuning samochodów

Napisane przez firmę

Giva Wheels is een groeiende internetonderneming met een jong en ambitieus team. Gespecialiseerd in de verkoop van velgensets via internet met de praktische kennis en service zoals u mag verwacht bij een dergelijke aankoop. U doet een online-aankoop zonder concessies! Wij streven ernaar om van uw aanschaf van een mooie set velgen een fantastische beleving te maken en u te begeleiden naar een juiste keuze. Van de orientatie tot aan de daadwerkelijke levering en de aftersales service. Dat beloven we!

Dane kontaktowe

Odpowiada na 85% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Onlangs velgen besteld bij Giva Wheels…

Onlangs velgen besteld bij Giva Wheels en ik ben zeer tevreden! De velgen zijn precies zoals verwacht, passen perfect zonder problemen en zien er geweldig uit. De levering ging ook vlot, zelfs eerder dan de verwachte datum. De klantenservice is vriendelijk en denkt goed mee. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteitsvelgen!

1 maja 2026
Oceniono na 4 z 5

Mooie velgen, goede prijs, snelle levering en juiste info

Mooie velgen, goede prijs, snelle levering en juiste info
Verbeterpuntjes:
-Heb geen bericht ontvangen wanneer velgen geleverd werden, was gelukkig thuis.
-Originele Audi naafdop past niet en dat staat niet op de site vermeld. Er is geen (originele) Audi naafdop leverbaar.

8 kwietnia 2026

Super assortiment en betrouwbaar

Super site, bijna te veel om uit te kiezen. Heb er tientallen velgen vergeleken en uiteindelijk een keuze kunnen maken. Alle prijsklassen en stijlen, plus een hele goede selectie die op je eigen auto gebaseerd is zodat je met vertrouwen bestelt.

8 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Groot aanbod en geweldige service

7 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Ben nog steeds elke dag blij!

Ben nog steeds elke dag blij als ik naar mijn auto loop.
Klantenservice is echt super! Ze reageren heel snel, zelfs tijdens sluitingstijden.
Ik had de velgen echt nodig dus ze dachten goed met mij mee hoe we dat voor elkaar gingen krijgen.
Jongens echt top geregeld bij jullie en ga zo door!!!

10 kwietnia 2026

Gweldig bedrijf

Ik had het bedrijf gebeld om te informeren naar velgen voor mijn vw Jetta
Werd zeer vriendelijk te woord gestaan en bij aankomst verschillende velgen gepast welke kleur erbij zou passen.
Ze namen alle tijd en bij bestellen korting gekregen onder het genot van een bakkie koffie
Op en top geregeld en ze denken met je mee
Zeker aan te raden

10 kwietnia 2026

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej