Giva Wheels Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Super service, hele mooie velgen, ze passen perfect bij mijn Renault Zoe. Het gekochte model is Dezent KF in maat 16 inch. De auto ziet er elegant en sportiever uit! De vergadering duurde ongeveer 40... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Giva Wheels levert velgen voor de camper Fiat Ducato. Die zijn niet overal verkrijgbaar! Giva Wheels heeft verschillende uitvoeringen, waaronder een low-budget. Om zeker te weten dat de velgen gesch... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Goede service. Bij binnenkomst wordt er duidelijk uitgelegd hoe ze te werk gaan. Je wordt door de werkplaats geleid en de betreffende velgen worden laten zien waarna er een bakkie koffie klaar staat.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De velgen en banden die ik besteld heb zijn top👍🏻 Enige minpuntje was dat de levering langer was dan gepland ivm levertijd van banden en vervolgens problemen bij levertijd transporteur heb voor on... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z oponami i felgami
  2. Tuning samochodów

Napisane przez firmę

Giva Wheels is een groeiende internetonderneming met een jong en ambitieus team. Gespecialiseerd in de verkoop van velgensets via internet met de praktische kennis en service zoals u mag verwacht bij een dergelijke aankoop. U doet een online-aankoop zonder concessies! Wij streven ernaar om van uw aanschaf van een mooie set velgen een fantastische beleving te maken en u te begeleiden naar een juiste keuze. Van de orientatie tot aan de daadwerkelijke levering en de aftersales service. Dat beloven we!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 80% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 154

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

via de telefoon velgen met banden…

via de telefoon velgen met banden besteld omdat ik wist wat ik wilde .
zeer behulpzaam personeel met kennis van zaken en vriendelijk .
meteen een mooie offerte gekregen via de mail ,
daarna de bestelling geplaatst.
top bedrijf......

23 lutego 2026
Oceniono na 2 z 5

uiteindelijk heb ik niets, maar wel betaald

ik ben erg netjes door deze mensen behandeld. In overleg hebben ze me geholpen door 1 velg te bestellen(er was bij hun twijfel of deze zou passen) deze velg moest ik dan wel zelf betalen wat ik geen probleem vond. Toen bleek dat het wiel goed paste heb ik er 3 bij besteld. Nadat deze 3 velgen door de transporteur zijn kwijt geraakt bleek dat de wielen niet meer geproduceerd worden en er was er niets meer op voorraad. Als ik dat vooraf had geweten had ik die ene velg niet besteld aangezien er blijkbaar een groot risico was dat deze niet meer leverbaar zou zijn. Nu heb ik dus een velg bij hun liggen voor circa 300,- waar ik niets meer aan heb. Het had netjes geweest als ik vooraf op de hoogte was van het risico dat ze misschien niet meer leverbaar zijn en dat zij mij in de kosten op zijn minst tegemoet zijn gekomen maar tevergeefs.

In diverse reacties is te lezen dat mij opties zijn aangeboden maar dat was nadat ik zelf het probleem had aangedragen daarbij was het een slechte die mij geld ging kosten. Wat er volledig ontbreekt is dat het omschreven risico nooit duidelijk verteld is. Ja het risico was dat de velg niet zou passen dan zou het mijn verlies zijn. nu zijn er totaal andere dingen voorgevallen die niets met dat risico te maken hadden en daarom had ik het redelijker gevonden dat de kosten tussen giva, wolfrace en mij gedeelt zouden worden maar dat was teveel redelijkheid

16 lutego 2026
Logo Giva Wheels

Odpowiedź od Giva Wheels

Dag Paul,

Bedankt voor uw review.

Bij uw bestelling is vooraf duidelijk besproken dat u één losse made-to-order velg bestelde om te testen of deze passend zou zijn voor uw auto. Het betrof geen standaard toepassing en viel buiten onze configuraties. Om u toch te helpen hebben wij dit op aanvraag als maatwerk mogelijk gemaakt.

Maatwerk en speciaal bestelde onderdelen worden specifiek voor één klant en één order geproduceerd en besteld. Daardoor vallen deze buiten het reguliere voorraadassortiment en is retour niet mogelijk. Dit is vooraf en gedurende het traject meerdere keren helder met u gecommuniceerd. Daarnaast is deze velg speciaal voor u buiten Europa geproduceerd en geleverd.

Het feit dat de overige drie velgen later onverwacht niet direct leverbaar bleken en dat er momenteel geen concrete levertijd bekend is, is vervelend. Binnen een maatwerktraject maar ook überhaupt kan dit echter voorkomen, aangezien beschikbaarheid en levertijden afhankelijk zijn van de fabrikant. Op de fabrieksvoorraden hebben wij geen invloed. Dat begrijpt u.

Wij hebben meerdere keren alternatieven aangeboden, waaronder een conforme velg die wél geschikt is voor uw voertuig en onder garantie geleverd kan worden. U gaf aan uitsluitend het door u gekozen model te willen. Nadat bleek dat de overige velgen niet leverbaar waren, hebben wij aanvullend voorgesteld om drie velgen in een andere kleur te leveren en deze vervolgens professioneel te laten spuiten naar de gewenste afwerking. Ook met deze oplossing bent u niet akkoord gegaan.

Binnen de mogelijkheden die wij hebben, hebben wij ons maximaal ingespannen om tot een passende oplossing te komen. Gezien de tijd en aandacht die wij tijdens uw bezoeken hebben besteed aan het test-fitten van verschillende velgen, vinden wij het dan ook jammer dat de situatie op deze manier wordt ervaren en publiekelijk wordt weergegeven.

Mocht u zich alsnog bedenken en samen naar een oplossing willen kijken, dan staan wij daar uiteraard voor open. Wij zijn op werkdagen bereikbaar.

Professioneel bedrijf

Op zoek naar specifieke maatwerk velgen voor mijn F-type, kwam ik bij Giva Wheels terecht. De kwaliteiten van dit bedrijf was voor mij de goede bereikbaarheid, expertise, de klant volgend in zijn wensen en het meedenken van alternatieven. Ook feedback wordt geaccepteerd.
De medewerkers weten waarover ze het hebben! Bij vertraging van de levering buiten hun schuld om, wordt toch de verantwoordelijkheid genomen. Een pluim voor dit bedrijf!

12 lutego 2026

Setje velgen gekocht voor men wagen,

Setje velgen gekocht voor men wagen,
zeer goeie uitleg over vanalles gekregen wat voor type best/welke et waarden en inch beste past

en zeer snelle levering
En alle bijpassende dingen gekregen

Zeer erg aangeraden om via giva wheels te bestellen !!!

5 lutego 2026

Mooie wielen

Wielen waren goed te zoeken met de zoekmachine incl alle maten.
Eenmaal gevonden en besteld, laten afleveren bij een autobedrijf.
2,5 dag van zoeken tot aflevering.
Well done, team Giva Wheels.

30 stycznia 2026
Oceniono na 5 z 5

Prima en deskundig geholpen op mijn…

Prima en deskundig geholpen op mijn vraag welke (winter)velgen ik moest kiezen voor mijn auto.
Kreeg netjes een tweetal voorbeelden toegestuurd waaruit ik kon kiezen.
Inmiddels zitten de velgen + winterbanden onder mijn auto.
Dus prima service, goed en vriendelijk geholpen.

12 stycznia 2026

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej