Super service, hele mooie velgen, ze passen perfect bij mijn Renault Zoe. Het gekochte model is Dezent KF in maat 16 inch. De auto ziet er elegant en sportiever uit! De vergadering duurde ongeveer 40... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Giva Wheels levert velgen voor de camper Fiat Ducato. Die zijn niet overal verkrijgbaar! Giva Wheels heeft verschillende uitvoeringen, waaronder een low-budget. Om zeker te weten dat de velgen gesch... Zobacz więcej
Goede service. Bij binnenkomst wordt er duidelijk uitgelegd hoe ze te werk gaan. Je wordt door de werkplaats geleid en de betreffende velgen worden laten zien waarna er een bakkie koffie klaar staat.... Zobacz więcej
De velgen en banden die ik besteld heb zijn top👍🏻 Enige minpuntje was dat de levering langer was dan gepland ivm levertijd van banden en vervolgens problemen bij levertijd transporteur heb voor on... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Giva Wheels is een groeiende internetonderneming met een jong en ambitieus team. Gespecialiseerd in de verkoop van velgensets via internet met de praktische kennis en service zoals u mag verwacht bij een dergelijke aankoop. U doet een online-aankoop zonder concessies! Wij streven ernaar om van uw aanschaf van een mooie set velgen een fantastische beleving te maken en u te begeleiden naar een juiste keuze. Van de orientatie tot aan de daadwerkelijke levering en de aftersales service. Dat beloven we!
Dane kontaktowe
De Hemeltjes 18, 5051JR, Goirle , Holandia
- +31135130043
- info@givawheels.nl
- givawheels.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 80% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Inni użytkownicy przeglądali również
Ben nog steeds elke dag blij!
Ben nog steeds elke dag blij als ik naar mijn auto loop.
Klantenservice is echt super! Ze reageren heel snel, zelfs tijdens sluitingstijden.
Ik had de velgen echt nodig dus ze dachten goed met mij mee hoe we dat voor elkaar gingen krijgen.
Jongens echt top geregeld bij jullie en ga zo door!!!
Mooie velgen goede prijs snelle…
Mooie velgen goede prijs snelle levering en vriendelijke vervoerder
Mooie velgen voor een nette prijs
Mooie velgen voor een nette prijs. Keurig afgeleverd!
Velgen voor caravan
Goede info, snel opgestuurd voor een mooie prijs.
Ben zeer tevreden
Netjes op tijd geleverd en onbeschadigd…
Netjes op tijd geleverd en onbeschadigd aan, en reacties via WhatsApp zijn altijd snel!
AANRADER ! 5 STERREN !
Gweldig bedrijf
Ik had het bedrijf gebeld om te informeren naar velgen voor mijn vw Jetta
Werd zeer vriendelijk te woord gestaan en bij aankomst verschillende velgen gepast welke kleur erbij zou passen.
Ze namen alle tijd en bij bestellen korting gekregen onder het genot van een bakkie koffie
Op en top geregeld en ze denken met je mee
Zeker aan te raden
Super goede service!
Groot assortiment velgen en banden. Super goede service!
direct antwoord op mijn vragen
direct antwoord op mijn vragen. snelle levering.
Banden en velgen waren heel snel klaar
Banden en velgen waren heel snel klaar, ophalen ging heel makkelijk en vriendelijk geholpen.
Er zaten te grote wielbout doppen bij, na kort mail verkeer goed geholpen en de juiste opgestuurd gekregen.
Professioneel bedrijf!
Titel: Bespaar jezelf de ellende: kies voor de service van Giva Wheels!
Na een eerdere nare ervaring bij een buitenlandse webshop (verkeerde levering en torenhoge retourkosten), ben ik bij Giva Wheels terechtgekomen. Wat een verademing!
Ik ben uitstekend geholpen door Reinier. Hij verleent service zoals je dat tegenwoordig nog maar zelden ziet: deskundig, vriendelijk en met persoonlijke aandacht. Mijn advies aan iedereen: betaal liever iets meer voor je velgen of banden bij een betrouwbaar Nederlands bedrijf als dit, dan dat je voor een "koopje" in het buitenland gaat. De rust en zekerheid die je hier krijgt, zijn elke euro dubbel en dwars waard.
Reinier, nogmaals bedankt voor de top service!
Ordernummer: 788894
Al 5 setjes bij giva besteld altijd top…
Al 5 setjes bij giva besteld altijd top service geleverd dik tevreden
Leuke vlotte gasten alles snel geregeld…
Leuke vlotte gasten alles snel geregeld en zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Afspraken nakomen daar hou ik van toppers inmiddels al weer mijn 3e setje gekocht hier..
Velgen Kia EV5
Ik heb een mooie set 20” velgen gekocht via Giva Wheels. Ik had deze langer op het oog maar toen ik deze definitief wilde aanschaffen was de prijs met circa 30% verhoogd. Ik heb toen even gebeld of dit geen fout op de website was en enkele dagen later zag ik dat de prijs weer op een normaal niveau was gezet. De velgen zijn afgeleverd bij de dealer en deze heeft de velgen gemonteerd. Daar bleek dat de TPMS sensoren niet konden worden gelezen door de auto. Het kastje waar de sensoren mee ingeleerd konden worden is opgestuurd naar het lokale bandenservice centrum en hiermee is het probleem opgelost. Het was een hobbelige weg maar uiteindelijk erg blij met mijn set velgen
Velgen besteld +banden
Velgen besteld +banden. Bestelling was vrij snel klaar om af te halen. Banden goed gemonteerd en netjes gebalanceerd.
Al met al super service snelle levering en vakwerk met montage.
Jantes de très belles qualité
Jantes de très belles qualité et prix intéressant. Je recommande.
Velgen zijn mooi en zien er top uit
Velgen zijn mooi en zien er top uit
Ik heb de velgen op een Maandag besteld…
Ik heb de velgen op een Maandag besteld en 2 dag4n later waren ze bij mij thuis afgeleverd , gelijk o der laten zetten en met volle tevredenheid heel blij met mijn aankoop , top Giva Wheels voor een goed en snelle levering en heel mooi om te zien , top kwaliteit , nogmaals bedankt
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.