Super service, hele mooie velgen, ze passen perfect bij mijn Renault Zoe. Het gekochte model is Dezent KF in maat 16 inch. De auto ziet er elegant en sportiever uit! De vergadering duurde ongeveer 40... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Giva Wheels levert velgen voor de camper Fiat Ducato. Die zijn niet overal verkrijgbaar! Giva Wheels heeft verschillende uitvoeringen, waaronder een low-budget. Om zeker te weten dat de velgen gesch... Zobacz więcej
Goede service. Bij binnenkomst wordt er duidelijk uitgelegd hoe ze te werk gaan. Je wordt door de werkplaats geleid en de betreffende velgen worden laten zien waarna er een bakkie koffie klaar staat.... Zobacz więcej
De velgen en banden die ik besteld heb zijn top👍🏻 Enige minpuntje was dat de levering langer was dan gepland ivm levertijd van banden en vervolgens problemen bij levertijd transporteur heb voor on... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Giva Wheels is een groeiende internetonderneming met een jong en ambitieus team. Gespecialiseerd in de verkoop van velgensets via internet met de praktische kennis en service zoals u mag verwacht bij een dergelijke aankoop. U doet een online-aankoop zonder concessies! Wij streven ernaar om van uw aanschaf van een mooie set velgen een fantastische beleving te maken en u te begeleiden naar een juiste keuze. Van de orientatie tot aan de daadwerkelijke levering en de aftersales service. Dat beloven we!
Dane kontaktowe
De Hemeltjes 18, 5051JR, Goirle , Holandia
- +31135130043
- info@givawheels.nl
- givawheels.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 80% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Prijs is competitief
Prijs is competitief, luisteren naar de klant en behulpzaam zijn kan beter.
Probleem met niet passende velgen netjes opgelost
Ik herzie mijn eerdere review graag, want na de aanvankelijke discussie heeft Giva Wheels getoond dat ze hun klanten niet in de kou laten staan.
Het zat eerst even scheef: de velgen stonden als 100% compatibel op de site, maar door de grote remklauwen van mijn Zeekr 001 pasten ze uiteindelijk toch niet zonder spacers. Na wat overleg over en weer zijn we tot een heel mooie oplossing gekomen. Giva stelde zelf voor om de velgen na de winter (gezien deze al gemonteerd waren met spacers ondertussen) op te halen en ze via CNC-contourfrezen exact op maat te laten maken voor mijn wagen. Zo passen ze straks perfect zonder dat ik met spacers moet werken.
Dat ze de tijd en de moeite nemen om dit technisch zo op te lossen, vind ik echt klasse. Voor mij is dit nu een dikke 5 sterren waard. Tevreden klant!
het bedrijf heeft een goede…kwaliteit wielen& banden
het bedrijf heeft een goede overzichtelijke website & goede lever service
Goed advies en prijs maar trage levering
Goed advies bij het kiezen van de juiste velg en een nette prijs. Jammer dat de verzending wel lang duurde, twee weken na betaling pas de velg ontvangen.
Nieuwe velgen besteld voor mijn Kia…
Nieuwe velgen besteld voor mijn Kia Picanto uit 2013 bij Giva Wheels.
De velgen waren per stuk netjes verpakt met alle benodigdheden.
Enige puntje was dat er op de site stond dat het tussen 2 en 4 werkdagen geleverd zou worden, uiteindelijk bleek na een telefoontje naar Giva wheels dat deze velgen besteld moesten worden. Vriendelijk geholpen aan de telefoon en me velgen waren na het bestellen binnen 2 dagen afgeleverd.
Velgen met winterbanden besteld
Velgen met winterbanden besteld. De eerste keer na 2 weken een mailtje dat de bestelde banden door een voorraadverschil niet leverbaar zijn. Ander merk wel beschikbaar tegen een zelfde prijs. Daarmee accoord gegaan dag voor plaatsing weer een mailtje dat ook deze banden door een voorraadverschil niet leverbaar zijn. Geen alternatief kon nog wel de velgen zonder banden afnemen

Odpowiedź od Giva Wheels
website prima, levering uitstekend en prijs vriendelijk. Helemaal top
Goede website waar je kunt kiezen wat je wil. Daarbij is de prijs interessant in vergelijk met andere leveranciers. Al met al heel tevreden met de levering
Chapeau
Alles was goed geregeld. Goede website, beleefde personen aan de telefoon en ook bij t ophalen werd er keurig gehandeld. Zelfs behulpzaam met de banden in de auto leggen.
Chapeau
Top Service, Snelle levering, Overzichtelijke site
Overzichtelijke webshop, goed bereikbare klantenservice, goeie service. Komen afspraken na & levering komt op tijd (Vrijdagmiddag 21/11 bevestiging ontvangen, Woensdag 26/11 al bezorgd) Banden gemonteerd en uitgebalanceerd passen perfect.
Bedankt Giva Team!
Snelle levering, professioneel advies en uitstekende service. Echt een aanrader.
Dankjewel
Zeer professionele begeleiding en…
Zeer professionele begeleiding en afhandeling, al verschillende bandensets bij Givawheels besteld en zeer tevreden
Velgen pas na 2 maanden geleverd
Na bijna 2 maanden nog geen velgen gezien
Ze zaten vast bij de douane, dus terug naar america gestuurd en nieuwe bestelling gedaan door iemand van Giva wheels
Krijg je een nieuwe track & trace, zijn ze afgeleverd in Brussel, van daaruit komen ze via een andere leverancier verder
Nieuwe track & trace gevraagd, krijg je de track & trace terug van de eerste bestelling
Van heel hun uitleg klopt niets
Ik wacht nog een week, dan verwacht ik mijn geld terug.
Update: velgen zijn geleverd, waren goed verpakt
1 velg had best wel wat lood nodig
Banden laten monteren, terug een blij man

Odpowiedź od Giva Wheels
Snelle en correcte levering ,top
Snelle levering en goede kwaliteit.
Snelle levering en goede kwaliteit.
Bij vragen snel antwoord
Top bedrijf
Top bedrijf, meerdere vragen over een langere tijd werden beantwoord met alle geduld van de wereld via de whatsapp klantenservice.
Velgen die ik bestelde waren niet te…
Velgen die ik bestelde waren niet te leveren. Mannen hebben meer dan hun best gedaan om samen met mij een ander set uit te zoeken. Diverse opties kreeg ik aangeboden. Uiteindelijk voor een GMP set gekozen. De service is top, aan de telefoon wordt je ook echt vriendelijk te woord gestaan. Service in deze tijd valt gewoon op. Zeer tevreden!
Taco Boereboom
Gemakkelijk te bestellen
Gemakkelijk te bestellen. Acceptabele levertijd (14 dagen). Had wat meer duidelijkheid willen hebben over de levertijd. Nu stond de bezorger plotseling voor de deur, net op hey moment dat ik weg wilde gaan. Een gelukje dus.
Producten zien er goed uit.
Bestelling Bola velgen
Alle info die ik vroeg werdt snel op gereageerd.
De bestelling en communicatie is vlot verlopen.
Bij afhaling van de velgen vriendelijk onthaalt in keurig geholpen.
Ik geef Giva 5 sterren
Ik geef Giva 5 sterren. De enorme keus in banden en velgen. Na rustig alles vergeleken te hebben een keus gemaakt. Giva houd een mooie ruime levertijd aan maar binnen een week had ik mijn bestelling binnen. Super goed en veilig verpakt. Nette prijzen. Velgen zijn super netjes met nieuwe banden geleverd. Ik ben fan van Giva en raad dit ook aan. Ben je auto liefhebber kijk eerst even bij hun op de site. Ook de communicatie met de klantenservice is netjes en correct. Dank jullie wel voor de goede service.
Doświadczenie Trustpilot