Snelle levering, en hele goede producten. Ik had in April de cacao powder 2x besteld en de Lions Mate. De Lions Mate capsules werken super goed en neem ik elke dag in. Ik zie echt dat het o.a. wat doe... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Goede producten, service en prettig contact. Nadat een glazen potje kapot was bij levering werd dit snel opgelost. Warm aanbevolen!
Al jaren klant bij Gezondheidsgoeroes en nog steeds even tevreden. De producten zijn van goede kwaliteit en de service klopt ook: bestellingen worden snel verwerkt, vaak al de volgende dag in huis, en... Zobacz więcej
Na het uitleggen van mijn verhaal via mailcontact kreeg ik allereerst echt een super lief antwoord en daarbij heb ik ook goed en eerlijk antwoord gekregen op al mijn vragen, waar ik echt verder mee... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Verkoop van 100% pure & biologische gezondheidsproducten.
Dane kontaktowe
Kerkstraat 21, D, 5443 AA, Haps, Holandia
- info@gezondheidsgoeroe.com
- gezondheidsgoeroes.com
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Inni użytkownicy przeglądali również
Bij afname van 3 potten shilajit zou ik…
Bij afname van 3 potten shilajit zou ik een pot kurkuma capsules gratis krijgen, niet ontvangen melding van gedaan en reactie was wat vervelend en wat ik graag als nog zou willen. Geantwoord en daar is het bij gestopt. Jammer
Sinds het gebruik voel ik me veel energieker
In oktober heb ik lions mane, moringa, maca en shilajit bestelt en gebruikt en ik moet zeggen dat ik veel meer energie heb en me stabieler en energieker voel. Ik ben heel erg tevreden!
Zeer tevreden
Zeer tevreden met het contact. De levering en het product blijf zeker bestellen. Deze site raad ik absoluut aan!
Gewoon alles netjes op tijd geleverd.
Topkwaliteit, snelle levering!
Producten zijn van topkwaliteit en heel snel geleverd! Zeker een Aanrader!
Top👌👌👌
Prima communicatie en uitleg tijdens de pre order van de shilajit👌
Inmiddels ontvangen met een extra cadeau...zeer lief😘
Uitstekende service!
Snelle levering en wat ik ook…
Snelle levering en wat ik ook belangrijk vind de uitleg op social media (tiktok)
Het briefje met een persoonlijk bericht…
Het briefje met een persoonlijk bericht geschreven bij de bestelling vond ik super!
Enigste nadeel is dat de post nogal ruw met het pakketje is omgegaan en dat het product niet meer in zijn originele verpakking zat maar los in de doos lag.
Maar desalniettemin ben ik blij met de shilajit. Dankjewel Gezondheidsgoeroes ✌🏻
Snelle levering!
Sjilajit en blackseed olie meng ik met…
Sjilajit en blackseed olie meng ik met morengapoeder, aswaghanda en cayennepeper, dit zorgt bij mij voor veel minder trek in zoet gedurende de dag. Ik neem dit op de nuchtere maag smorgens.
Het produkt Shiajit snel ontvangen
Het produkt Shiajit snel ontvangen, ik had verwacnt dat er een klein schepje bij geleverd werd. Verder goed!
Dit wa producten zijn echt en daar word niet over gelogens een goeie ervaring omdat er…
Dit was een goeie ervaring omdat er goed gecommuniceerd word via mail en de producten zijn echt en daar word niet over gelogen ze weet waar ze over praat dus dikke pluspunten voor dit bedrijf daar kunnen anderen een puntje aan zuigen :)
Snelle levering. Snel reactie via tiktok. Tot zo ver tevreden met product.
Snelle levering.
Goed gevoel
Het is iets waar je zelf een goed gevoel bij moet hebben en dat heb ik. Goed gedaan!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.