Zobacz, co mówią recenzenci
Goede producten, service en prettig contact. Nadat een glazen potje kapot was bij levering werd dit snel opgelost. Warm aanbevolen!
Na het uitleggen van mijn verhaal via mailcontact kreeg ik allereerst echt een super lief antwoord en daarbij heb ik ook goed en eerlijk antwoord gekregen op al mijn vragen, waar ik echt verder mee... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Verkoop van 100% pure & biologische gezondheidsproducten.
Dane kontaktowe
Kerkstraat 21, D, 5443 AA, Haps, Holandia
- info@gezondheidsgoeroe.com
- gezondheidsgoeroes.com
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Jak firma korzysta z Trustpilot
Top kwaliteit
Snelle levering, en hele goede producten. Ik had in April de cacao powder 2x besteld en de Lions Mate. De Lions Mate capsules werken super goed en neem ik elke dag in. Ik zie echt dat het o.a. wat doet met mijn haar, het word dikker en gezonder. Super blij mee! Ik ga ze binnenkort weer bestellen. Verder de cacao powder ben ik ook tevreden over, maar dat drink ik persoonlijk niet zoveel.
Goede producten en service
Goed product en snelle service
Snelle levering! Ze heeft echt het best voor de medemens voor en deelt die kennis graag met de wereld
Duidelijk tekst en uitleg en snel…
Duidelijk tekst en uitleg en snel binnen.
Keurig verpakt.
Betrouwbare producten.
Het word altijd netjes geregeld. En met vragen word je snel geholpen.
Bestelling was netjes optijd verstuur…
Bestelling was netjes optijd verstuur netjes ingepakt .
toch een beetje teleurgesteld
Ik heb de Sun Support nog maar 1 dag geprobeerd. Ik was al licht gebruind (zonnetraining) dus ik dacht dat ik iets langer in de zon kon blijven zonder te verbranden met het innemen van de Sun Support. Ik had de Sun Support genomen zoals aangegeven en ben toch nog goed verbrand. Dat vind ik wel heel jammer.
Betrouwbare en biologische producten…
Betrouwbare en biologische producten die echt werken. Ik ben een heel tevreden klant
Hele fijne en mooie producten
Snelle levering van de Probiotica en werkt fantastisch.
Ik merk nu al zoveel verschil, echt aanrader.
Al jaren klant bij Gezondheidsgoeroes…
Al jaren klant bij Gezondheidsgoeroes en nog steeds even tevreden. De producten zijn van goede kwaliteit en de service klopt ook: bestellingen worden snel verwerkt, vaak al de volgende dag in huis, en de factuur volgt netjes per mail. Geen gedoe, gewoon zoals het hoort. Aanrader.👍
Zo snel geleverd
Zo snel geleverd, nadat ik het verkeerde had besteld en we in het weekend voor langere tijd weggaan! Heel fijn dat het gelukt is! Bedankt!
Echt ik ben helemaal happy met de…
Echt ik ben helemaal happy met de bestelling, me huid doet zoveel shineeee.. proucten doet zijn werk
ik gebruik
lions mane
Matcha
Raw Cocao
Moringa
Shilajit
Lions mane
Lions mane gekocht met een korting.
Snel geleverd, het enige minpuntje dat ze adviseren 2 capsules per dag te nemen
Maar door de sterke concentratie werd ik er ontzettend loom van,sliep wel beter(omdat ik zo moe werd)
Fijne producten en super service
Ik ben erg blij met de producten en toen mijn bestelling niet geleverd leek te zijn, kreeg ik binnen korte tijd antwoord van Britta op mijn email. Top service!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.