Fijn maandelijks het verbruik gemaild te krijgen. Jammer dat het verbruik niet gemaild is van de maand augustus. Na telefonisch contact met jullie komt dit doordat er een nieuwe meter geplaatst is. He... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De medewerkster heeft eerst rustig mijn klacht over een 030 contactnr aangehoord. Daarna heb ik mijn vraag gesteld waarop ik een duidelijk antwoord kreeg. En ze heeft het nwe contract mt mij doorgenom... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Aardige professionele dame, die mij vriendelijk al mijn vragen over mijn ingevulde gas- en stroomverbruik gegevens toelichtte. Was gerustgesteld dat er geen afwijkende info instond. Ter bevestigin... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Over het algemeen prima. Niet te veel gedoe en ook niet enorme hoeveelheden spam zoals bij united customers. Wel beetje vreemd: na jaarcontract nieuwe aanbieding die zomaar 50% (€160 ipv €105 per... Zobacz więcej
Oude Middenweg 85, 2491AC, Den Haag, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 96% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
De medewerker aan de telefoon was behulpzaam, vriendelijk en nam direct actie. Zo zie ik het graag.

Odpowiedź od Gewoon Energie
Korte wachttijd aan de telefoon en verstaanbare mensen die jou te woord staan. Tevens kundig.

Odpowiedź od Gewoon Energie
Als oud klant van Gewoon Energie werd ik telefonisch benaderd. Er werd mij verteld dat er veel gedupeerden zijn door de overstap naar Energiedirect. Er werd mij een een voorstel gedaan met aantrekkelijke energieprijzen en dat het contract met Energiedirect direct zonder boete opgezegd zou worden. Ik moest wel direct ingaan op het voorstel en tekenen. Dat heb ik gedaan en bij het doorlezen van het contract zag ik dat er een berekening was gemaakt met het gasverbruik vanaf 1 januari. Zo kom je wel aan een aantrekkelijk maandbedrag. Dat betekent in ons geval dat we op de eindafrekening nog eens 800 m3 aan geleverd gas en overheidsheffing moeten betalen en dat 3 jaar lang.Binnen 24 uur heb ik het contract geannuleerd . Mijn vertrouwen in Gewoon Energie/ Innova is helaas weg.
Medewerker heeft mij goed en netjes geholpen.

Odpowiedź od Gewoon Energie
goed geholpen aardige vrouw en ze begreep mijn vraag in 1 keer ..En ze kwam meteen in actie ...Geweldig ;-)

Odpowiedź od Gewoon Energie
Ik heb telefonisch contact gehad met gewoon Energie en ben zeer vriendelijke en zeer vakkundig geholpen door de telefoniste.

Odpowiedź od Gewoon Energie
Ik ben super goed geholpen en de uitleg was ook goed.Mevrouw nam echt de tijd

Goed geholpen door telefonisten
Gelijk vast contract gemaakt
Nooit ergens problemen mee gehad

Odpowiedź od Gewoon Energie
De dame was zeer vriendelijk en hulpvaardig en heeft mij zeer goed geholpen met mijn vragen!

Odpowiedź od Gewoon Energie
Zojuist eindelijk met een hele fijne medewerker gesproken. Andere kunnen wat van haar leren.
Dank je wel Sima!!

Odpowiedź od Gewoon Energie
Ze was vriendelijk en heb het goed uit gelegt dat ik het begreep

Odpowiedź od Gewoon Energie
Klantenservice prima. Maar een half jaar na mijn eindafrekening en afhandeling daarvan (en overstap naar een andere energie leverancier) krijg ik opeens bericht van een correctie op mijn loyaliteitsbonus omdat ik het laatste jaar minder energie had afgenomen dan opgegeven. Ik vind het belachelijk dat dit niet meteen tijdens de eindafrekening wordt gedaan. Daarnaast heb ik de contracten erop nagelezen. Er is aangegeven dat dit kan gebeuren, maar in de contracten is erg onduidelijk aangegeven hoe dit dan wordt berekent. Inmiddels is dit bedrag afgeschreven.

Odpowiedź od Gewoon Energie
nog steeds onduidelijk antwoord op energie ik vind de medewerker geen goed antwoord kan geven