GelWeapons.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ich bin absolut begeistert vom Gelblaster! ⭐⭐⭐⭐⭐ Das Gerät macht unglaublich viel Spaß und ist perfekt für actionreiche Spiele mit Freunden oder Familie. Die Handhabung ist super einfach, und sch... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Im allen war es ein sauberer Ablauf meiner Bestellung. Ab der Bestätigung zum Kauf wurde ich zu jeder Zeit informiert, wie weit meine Bestellung ist. Nach Erhalt meiner Bestellung, kann ich zu 100pr... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ich habe 6 gelwaffen bestellt und bin unendlich zufrieden damit mein Sohn hat auch welche und ist überglücklich. Wir haben kugeln.visire Brillen und alles bestellt und waren mehr als zufrieden ich dan... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z zabawkami
  2. Sklep z zabawkami dla dzieci
  3. Sklep hobbystyczny
  4. Sklep sportowy (outdoor)

Napisane przez firmę

GelWeapons.dk er Danmarks største online butik for Gel Blasters, specialiseret i Gel Blasters, gel balls og tilbehør til både begyndere og erfarne spillere. Uanset om du leder efter en prisvenlig startmodel, en budgetvenlig blaster til yngre spillere eller et mere avanceret setup til konkurrencepræget gameplay, tilbyder vi løsninger til alle niveauer og spillestile. Gel Blasters er et sikkert og miljøvenligt alternativ til airsoft og paintball. De vandbaserede gel balls sprænger ved kontakt og opløses naturligt over tid, hvilket gør dem renere, blødere og nemmere at bruge til udendørs spil, backyard battles og teamevents. Vores sortiment omfatter Gel Blasters, refill gel balls, beskyttelsesudstyr, reservedele og taktisk tilbehør. Derudover tilbyder vi et stort udvalg af lasere, lommelygter, batterier, magasiner og upgrades til mange forskellige modeller. Vi har også et bredt udvalg af reservedele og ekstraudstyr på lager, så kunderne nemt kan tilpasse, vedligeholde og opgradere deres blasters over tid. Alle produkter sendes direkte fra vores eget lager, hvilket gør os i stand til at tilbyde hurtig levering i hele Danmark samt stabil lagerstatus. Ordrer, der afgives på hverdage før kl. 14:00, sendes samme dag. Vi tilbyder flere sikre betalingsmetoder, herunder Klarna for fleksibel betaling, samt gratis fragt over udvalgte beløbsgrænser. Med mere end 50.000 tilfredse kunder har GelWeapons.dk etableret sig som den foretrukne webshop for Gel Blaster-entusiaster i Danmark. Vores kundeservice står klar 24/7 til at hjælpe med produktspørgsmål, kompatibilitet, opsætning og support efter køb, så hver kunde finder præcis det, de har brug for.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 128

Napisz recenzję

Den bedste GelBlaster-side

Den bedste GelBlaster-side, jeg har fundet og brugt indtil videre. Super service, god kvalitet af blasterne og våbnene samt tilbehøret. Hurtig og ukompliceret forsendelse, der sikrer, at man får glæde af sin bestilling hurtigst muligt. Tusind tak for jeres arbejde og bliv endelig ved... I har vundet en trofast kunde!!!

8 kwietnia 2026

Alles bestens!

Alles bestens!

Die Waffen wirken hochwertig und machen viel Spaß! ;-)

Wir hatten zwei Beanstandungen - diese wurden allerdings umgehend und zu unserer vollsten Zufriedenheit besetigt.

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk oplevelse med Gelweapons!

Produkterne fra Gelweapons er simpelthen fantastiske! Jeg har købt en revolver inkl. tilbehør, og jeg er mega tilfreds.

Til at teste og prøve det af var det den rigtige løsning! Næste skridt er halv- eller fuldautomatisk.

Jeg kan kun anbefale Gelweapons!

Anbefales, bestil med tillid

Jeg var begejstret for at se, at butikken også var tilgængelig i Danmark. Jeg besøgte en ven i Tyskland, og de bestilte herfra, og de var tilfredse med servicen, og jeg prøvede gelblasterne og kunne lide dem. Gelblasterne, jeg bestilte, kom til tiden og er præcis, hvad jeg forventede. Sporing af fragten gjorde det nemt at være sikker på, at leveringen rent faktisk ankom. Betaling via velrenommerede forhandlere gør det også klart, at der ikke er nogen risiko.

Oceniono na 4 z 5

Waffen sehen echt cool aus

Waffen sehen echt cool aus, sie machen einen robusten Eindruck und funktionieren super.
Nur die Präzision ist nicht ganz so gut. Aber es sind am Ende des Tages GelKugeln.

27 czerwca 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej