Ich bin absolut begeistert vom Gelblaster! ⭐⭐⭐⭐⭐ Das Gerät macht unglaublich viel Spaß und ist perfekt für actionreiche Spiele mit Freunden oder Familie. Die Handhabung ist super einfach, und sch... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Im allen war es ein sauberer Ablauf meiner Bestellung. Ab der Bestätigung zum Kauf wurde ich zu jeder Zeit informiert, wie weit meine Bestellung ist. Nach Erhalt meiner Bestellung, kann ich zu 100pr... Zobacz więcej
Ich habe 6 gelwaffen bestellt und bin unendlich zufrieden damit mein Sohn hat auch welche und ist überglücklich. Wir haben kugeln.visire Brillen und alles bestellt und waren mehr als zufrieden ich dan... Zobacz więcej
Jeg var begejstret for at se, at butikken også var tilgængelig i Danmark. Jeg besøgte en ven i Tyskland, og de bestilte herfra, og de var tilfredse med servicen, og jeg prøvede gelblasterne og kunne l... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
GelWeapons.dk er Danmarks største online butik for Gel Blasters, specialiseret i Gel Blasters, gel balls og tilbehør til både begyndere og erfarne spillere. Uanset om du leder efter en prisvenlig startmodel, en budgetvenlig blaster til yngre spillere eller et mere avanceret setup til konkurrencepræget gameplay, tilbyder vi løsninger til alle niveauer og spillestile. Gel Blasters er et sikkert og miljøvenligt alternativ til airsoft og paintball. De vandbaserede gel balls sprænger ved kontakt og opløses naturligt over tid, hvilket gør dem renere, blødere og nemmere at bruge til udendørs spil, backyard battles og teamevents. Vores sortiment omfatter Gel Blasters, refill gel balls, beskyttelsesudstyr, reservedele og taktisk tilbehør. Derudover tilbyder vi et stort udvalg af lasere, lommelygter, batterier, magasiner og upgrades til mange forskellige modeller. Vi har også et bredt udvalg af reservedele og ekstraudstyr på lager, så kunderne nemt kan tilpasse, vedligeholde og opgradere deres blasters over tid. Alle produkter sendes direkte fra vores eget lager, hvilket gør os i stand til at tilbyde hurtig levering i hele Danmark samt stabil lagerstatus. Ordrer, der afgives på hverdage før kl. 14:00, sendes samme dag. Vi tilbyder flere sikre betalingsmetoder, herunder Klarna for fleksibel betaling, samt gratis fragt over udvalgte beløbsgrænser. Med mere end 50.000 tilfredse kunder har GelWeapons.dk etableret sig som den foretrukne webshop for Gel Blaster-entusiaster i Danmark. Vores kundeservice står klar 24/7 til at hjælpe med produktspørgsmål, kompatibilitet, opsætning og support efter køb, så hver kunde finder præcis det, de har brug for.
Dane kontaktowe
Argonweg 87, 1362AD, Almere, Holandia
- contact@gelweapons.com
- gelweapons.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Vollste Zufriedenheit
Schnelle Lieferungen, super netter und hilfreicher Support, TOP!!!
Schnelle Lieferung und gute Qualität
Schnelle Lieferung und gute Qualität. Macht sehr viel Spaß damit zu spielen.
Allles hat per sofort geklappt !
Alles so wie beschrieben
Alles so wie beschrieben, schnelle Lieferung, tolle Qualität
Beste Qualität der Welt
Beste Qualität der Welt. Das Beste vom Besten. Mein Sohn liebt die Gelblaster.
Ich bin sehr zufrieden das Preis
Ich bin sehr zufrieden das Preis - Leistungsverhältis stimmt und die Ware ist von sehr guter Qualität.
GelWeapons – et godt valg
Mine erfaringer med GelWeapons har altid været positive. Leveringen er hurtig, og produkterne lever op til forventningerne. De fungerer også godt på længere sigt, og jeg har endnu ikke haft nogen klager.
Tolle Produkte. Service kann man noch steigern
Tolle Produkte. Schnelle Lieferung. Der Service könnte besser sein: bei einem Magazin war das Schauglas rausgefallen. Nach Reklamation und Antwort dann aber keine weitere Reasktion. Hab es selbst repariert.
Super gute GelWeapons
Ich finde diese GelWeapons super gut die haben eine super gute Qualität und sind sehr einfach zu bedienen sie sind auch eins zu eins nach gebaut und haben ein gutes Gewicht ich kann die GelWeapons nur weiter empfehlen
Ich bin sehr zufrieden mit dem Produkt
Ich bin sehr zufrieden mit dem Produkt. Am Anfang war ich skeptisch, ob es gut funktionieren würde, da ich zuvor eine schlechte Erfahrung mit einem ähnlichen Kauf bei einer anderen Firma gemacht hatte. Aber die Qualität ist wirklich top und nach 8 Monaten Gebrauch gab es bisher keinerlei Probleme.
Alles in allem Absolut empfehlenswert!
God kvalitet
Produktet er præcis som beskrevet og af god kvalitet. Leveringen tog 3 dage. Våbnet skyder virkelig meget hurtigt og kraftfuldt.
Habe bei GelWeapons 3 Gelblaster…
Habe bei GelWeapons 3 Gelblaster bestellt.
Funktionieren absolut problemlos und sehen spitze aus. Lieferzeit und Verpackung auch Top 👍
Kann ich nur empfehlen!!!
Power and Qualität
ARP9 ist die beste Waffe die ich bis jetzt ausprobiert habe und ich habe mit meinen Kindern ca 15 verschiedene Waffen von diversen Anbietern.
Einfach nur Top!
I personally have the Surge XL…
I personally have the Surge XL Day-N-Night Blaster and it's incredible. I love it for outside, because the distance is actually good. I just can recommend the Blaster's from this website. Good luck and have fun playing
Hej alle gelvåbenentusiaster
Hej alle gelvåbenentusiaster. Jeg har bestilt gelvåben fra Gelweapons mange gange og har altid haft en god oplevelse (meget hurtig levering, hurtig og venlig support, god kvalitet). Jeg har anbefalet denne hjemmeside til mange venner, og de har også bestilt nogle.
Ordren ankom meget hurtigt
Ordren ankom meget hurtigt, og kvaliteten er god. Jeg vil helt sikkert bestille her igen.
schnell, Seriös, Top Qualität
Sehr schneller Versand Top Ware Top Qualität!
Nice, but why
They respond quickly and investigate and resolve problems well.👍🏻
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.