Oceniono na 5 z 5

Kanon hjemme side priser er fornuftige fik det jeg hade bestilt og tiden fra min bestilling til jeg hade vare var okay mine vare kom sikkert frem tusind tusind tak 👍🏻🤪Både til jer og til Dao som... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har lavet mange køb, men aldrig et hvor kundeservicen var på dette niveau. Lettere panisk på jagt efter gave til knægten og lettere presset på tid ydede Gelblaster stort set livreddende førstehjæl... Zobacz więcej

1. Sklep z artykułami do gry w airsoft

Napisane przez firmę

Vi er en førende leverandør af gel blasters i Danmark. Vores mission er at give vores kunder den bedste oplevelse med vores produkter, og vi er stolte af at tilbyde den højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi stræber efter at levere en førsteklasses kundeservice og har et dedikeret kundesupport team, der er altid klar til at hjælpe med eventuelle spørgsmål eller problemer, som vores kunder måtte have. Vi ønsker at sikre, at hver kunde får den bedste oplevelse med vores produkter og tjenester. Derfor er vi taknemmelige for alle de positive anmeldelser og feedback, vi har modtaget fra vores tilfredse kunder på Trustpilot. Vi er stolte af vores virksomhed og produkter, og vi ser frem til at fortsætte med at levere den bedste kvalitet og service til vores kunder.

4,3

1 gwiazdka

Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Oceniono na 1 z 5

Lavede for 6 dage siden en reklamation…

Lavede for 6 dage siden en reklamation på en Gelblaster som ikke længere virker. Sende reklamationen på mail med en vedhæftet video af produktet. Virksomheden kan kun kontakts på mail, der er ikke telefonnummer eller anden form for muligheder at kontakte dem. Jeg har derfor som minimum en forventning om at de vender tilbage på de mails der bliver sendt til dem.

21 marca 2026

Virkelig god service

Vi havde bestilt en gelblaster til min søn i gave og den kom hurtigt. Dog har der været lidt problemer med den og den måtte tilbage af flere omgange. Altid hurtig betjening. Kundeservice var altid meget hjælpsomme og meget servicemindede i deres hjælp.
Den kundeservice som man får hos gelblaster, finder man ikke mange steder. Trods nogle uheldige situationer med gevær som ikke virkede har de formået at vende hele oplevelsen til noget positivt. Mange virksomheder kunne lære noget her.. Tak :)

26 stycznia 2026

Lidt skuffende oplevelse

Jeg bestilte en "Gel Blaster STI M2011 - Combat Hvid & Grå" , som gave. Der var dog hurtig levering.
Brun kederlig papkasse. inden i var varene rullede ind i bobleplast. Troede virkelig det var løgt.
Det præstere sig jo på ingen måde ! Det er jo et barn der skal pakke den ud. Øv
Pistolen er så heller ikke Hvid og Grå , men lysebrun.
Der er jo på den måde man får pakker fra Temu, og den føelse har jeg ikke lyst til at have. Har jo givet 400kr for den.

14 grudnia 2025
Logo Gelblasters

Odpowiedź od Gelblasters

Hej Henrik

Som vi også skriver i vores emballagepolitik, så prøver vi så vidt muligt at tænke på miljøet og fjerne al unødvendig emballage, både på forsendelses- og produktniveau.

Vi har sendt mails ud til alle vores kunder i vores spæde opstart om lige netop dette emne. Hovedparten skrev, at miljøet var at foretrække frem for fin indpakning, da det alligevel var til børn, og de blot ville pakke ud og i gang med at skyde.

Vi har dog nogle modeller i en finere indpakning med glimmer og design. Jeg sender gerne sådan en afsted, hvis det vægter højt på skalaen.

Og hvorfor har du dog ikke skrevet en mail til os først, så der kunne findes en løsning, som i kunne være glade for?

Super sej

Modtog mim ordre hurtigt og både levering og indpakning var til UG. Nu glæder jeg mig til at give min søn hans gelblaster til jul... hvis altså jeg ikke stjæler den og bruger den selv😅

10 grudnia 2025

Takler reklamation perfekt

Takler reklamation perfekt.
Købte en gelblaster som ikke virkede. Efter kontakten til Gelblasters blev oprettet, gik der 2 hverdage, til min søn havde en ny og opgraderet version.
Tak for rigtig god service 🤩

24 grudnia 2024

vi fortryder ikke kobet

Vi troede egentlig, at bornene ville lege med den en enkelt weekend og sa glemme den i skabet. men de har namest varet ude of lobe rundt med den hver eneste eftermiddag. En vrnlig gyr fra supporten hjalp mig ogsa, da jeg havde et sporgsmal om ekstra tilbehor.
godt ind, og alt var intakt ved modtagelse. Dog kunne vejldningen godt have haft lidt storre billerder, men alt i alt en god overall oplevelse.

kassen var pakket

12 marca 2025
Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte to gel blaster til mine…

Jeg bestilte to gel blaster til mine born, og anokm allerede after fa dage. Det er et kog bampe hit og bornene har brugt timevis pa at lege med dem. Jeg vil give gelblast.dk mine bedste anbefalinger, og kober gerne der igen.

5 lutego 2025
Oceniono na 5 z 5

Fedt legetøj og kanon kundeservice

Drengene elsker deres nye Gelblaster. Den første vi fik var defekt, men efter at have skrevet mail søndag middag til kundeservice herom, gik der to timer og vi have talt sammen, en løsning var fundet og en ny var på vej med gls til os. En rigtig god og effektiv kundeservice oplevelse.
Tak for det

2 lutego 2025
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej