Ich bin absolut begeistert vom Gelblaster! ⭐⭐⭐⭐⭐ Das Gerät macht unglaublich viel Spaß und ist perfekt für actionreiche Spiele mit Freunden oder Familie. Die Handhabung ist super einfach, und sch... Zobacz więcej
Im allen war es ein sauberer Ablauf meiner Bestellung. Ab der Bestätigung zum Kauf wurde ich zu jeder Zeit informiert, wie weit meine Bestellung ist. Nach Erhalt meiner Bestellung, kann ich zu 100pr... Zobacz więcej
Ich habe 6 gelwaffen bestellt und bin unendlich zufrieden damit mein Sohn hat auch welche und ist überglücklich. Wir haben kugeln.visire Brillen und alles bestellt und waren mehr als zufrieden ich dan... Zobacz więcej
Jeg var begejstret for at se, at butikken også var tilgængelig i Danmark. Jeg besøgte en ven i Tyskland, og de bestilte herfra, og de var tilfredse med servicen, og jeg prøvede gelblasterne og kunne l... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
GelWeapons.dk er Danmarks største online butik for Gel Blasters, specialiseret i Gel Blasters, gel balls og tilbehør til både begyndere og erfarne spillere. Uanset om du leder efter en prisvenlig startmodel, en budgetvenlig blaster til yngre spillere eller et mere avanceret setup til konkurrencepræget gameplay, tilbyder vi løsninger til alle niveauer og spillestile. Gel Blasters er et sikkert og miljøvenligt alternativ til airsoft og paintball. De vandbaserede gel balls sprænger ved kontakt og opløses naturligt over tid, hvilket gør dem renere, blødere og nemmere at bruge til udendørs spil, backyard battles og teamevents. Vores sortiment omfatter Gel Blasters, refill gel balls, beskyttelsesudstyr, reservedele og taktisk tilbehør. Derudover tilbyder vi et stort udvalg af lasere, lommelygter, batterier, magasiner og upgrades til mange forskellige modeller. Vi har også et bredt udvalg af reservedele og ekstraudstyr på lager, så kunderne nemt kan tilpasse, vedligeholde og opgradere deres blasters over tid. Alle produkter sendes direkte fra vores eget lager, hvilket gør os i stand til at tilbyde hurtig levering i hele Danmark samt stabil lagerstatus. Ordrer, der afgives på hverdage før kl. 14:00, sendes samme dag. Vi tilbyder flere sikre betalingsmetoder, herunder Klarna for fleksibel betaling, samt gratis fragt over udvalgte beløbsgrænser. Med mere end 50.000 tilfredse kunder har GelWeapons.dk etableret sig som den foretrukne webshop for Gel Blaster-entusiaster i Danmark. Vores kundeservice står klar 24/7 til at hjælpe med produktspørgsmål, kompatibilitet, opsætning og support efter køb, så hver kunde finder præcis det, de har brug for.
Argonweg 87, 1362AD, Almere, Holandia
- contact@gelweapons.com
- gelweapons.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Fantastisk leverandør med god support!
Et helt nyt niveau af action
Jeg er virkelig imponeret over gel-blasterne fra denne shop. Nerf er mere for børn – gel-blastere er derimod perfekte til unge. Det føles som et helt andet niveau og er simpelthen meget sjovere.
Det her skaber ægte begejstring. Det fungerer bedst udendørs – for eksempel ved en borg eller ude i skoven. Her opstår der næsten et helt eventyr, hvor man bevæger sig frit og bruger omgivelserne aktivt.
Et absolut højdepunkt er “muzzle flash”-effekten foran på blasteren – det ser ikke bare vildt ud, det giver også en langt mere intens oplevelse.
Jeg ville til enhver tid købe her igen. Klart anbefalet.
Blitzversand und wir sind mit der…
Blitzversand und wir sind mit der gelieferten Ware sehr zufrieden .
Im allen war es ein sauberer Ablauf…
Nach Erhalt meiner Bestellung, kann ich zu 100prozent bestätigen, dass auch das drin war was hier vorgestellt wurde. Man wird nicht vorab mit Falschbilder oder Videos getäuscht, sondern alles entspricht den niedergeschriebenen Informationen und dargestellten Bildern.
The weapons are super realistisch
Super klar
Jeg ville gerne købe 3 våben, men ombestemte mig. Hjemmesiden er meget veldesignet, og beskrivelserne af, hvad disse gelpistoler er i stand til, er tydeligt synlige. Materialerne og tilbehøret er også tydeligt vist og let at læse i informationssektionen.
- maxi.kapeller@icloud .com
Kvalitet og forsendelse
Købsoplevelsen var fremragende, kvaliteten er perfekt, jeg vil med glæde handle her igen.
Das diese Waffen mit Gel Kugeln geladen…
Das diese Waffen mit Gel Kugeln geladen sind ist mega Handling aussehen ech cool macht weiter so wer cool wenn ich auch das Glück habe sowas zu bekommen
Super Service
Super Service, super Qualität und faire Preise. Rundum zufrieden mit der arp9 und dem doppel Set
Jeg købte en pakke her og var…
Jeg købte en pakke her og var begejstret 👍 Top service/hurtig levering
Alt er perfekt, en fantastisk butik for gelpistoler
Das Angebot ist sehr Gut
Das Angebot ist sehr gut und die Qualität die (schnell) geliefert wird ist auch sehr überzeugend.
Einfach und Super
Sehr zufrieden mit meiner Bestellung bei Gelwaffen.at. Alle bestellten Artikel waren dabei, gut verpackt und funktionieren einwandfrei. Weiterempfehlung!
Hurtig levering og god kvalitet!
Besser als gedacht
Lieferung kam zwei Tage später. Habe eine P 90 gekauft Qualität sehr gut. Dennoch merkt man, dass es China Ware ist.
Perfekt produkt
Perfekt produkt
rent fremstillet
pænt kompakt
god fornemmelse
Tolle Auswahl und superschnelle Lieferung
Tolle Auswahl und superschnelle Lieferung.
Ich war auf der Suche nach einer günstigen Gelblaster Waffe und bin hier sofort fündig geworden. Bester Preis im Netz mit dem besten Zubehör.
Nach der Bestellung kam auch ganz schnell die Versandbestätigung. 2 Tage später war mein Gelblaster schon da. Sehr zufrieden. Klare Empfehlung für alle die eine coolen Gelblaster zu einem Top Preis suchen.
Denne butik er seriøs
Denne butik er seriøs, jeg bestilte fra den hollandske butik, og leveringen var hurtig og af meget god kvalitet.
Jeg er helt begejstret for gelvåbnene
Jeg er helt begejstret for gelvåbnene! Kvaliteten er virkelig i top – meget robuste, godt forarbejdede og fungerer fejlfrit. Man kan straks mærke, at der er lagt vægt på materialer af høj kvalitet.
Servicen var også fremragende: hurtig levering, venlig kontakt, og hvis jeg havde spørgsmål, blev jeg hjulpet med det samme. Sådan skal online shopping være!
Jeg kan kun anbefale denne forhandler og vil helt sikkert bestille igen. Tusind tak for en fantastisk oplevelse!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.